Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Bleach
Autor Wiadomość
Sayon 
Wielki Książę

Wysłany: 2007-01-31, 18:18   Bleach

Powszechnie wiadomo, ?e kilku z u?ytkowników na forum regularnie ogl?da anime pt. Bleach. Proponuje skorzystanie z mo?liwo?ci wypowiedzenia si? w wielu kwestiach.

Co my?licie o ostatni odcinku? Jak wed?ug Was b?dzie wygl?da? nast?pny? Co jeszcze wykombinuje Kon :D ?
b?dzie szansa by pogada? na te i na inne pytania w jak?e elitarnym gronie :grin: to jak przyjmie si? pomys? ?? Najwy?ej usunie si? topic ^^

KurokiKaze 
Król

Wysłany: 2007-01-31, 20:08   

Nie pozwolimy si? usun?? :wink: . Co do ostatniego odcinka jestem zaskoczony pozycj? ojca Ichigo, najlepszy tekst powiedzia? Kon "Niemo?liwe. Jest nadzwyczajnie silny. Czy ten m??czyzna to napewno Ichigo.... g?upi ojciec" (cytat) :lol: Kon rzeza. Ciesz? si? ?e (mam nadziej?) wko?cu doprowadz? do ko?ca pierwszy w?tek.

Shogun Tokugawa Ieyasu

silek 
Książę Elektor

Wysłany: 2007-01-31, 20:15   

a ja te? ogl?dam...ale jestem dopiero na 43 odcinku ._. ale mimo to chyba mog?abym nale?e? do tego "elitarnego" grona? ^^

a jaka jest wasza ulubiona posta?? u mnie króluje Ken-chan czyli Zaraki Kenpachi oraz White-chan, czyli Hitsugaya.

Kurokiego ulubiona posta? to oczywi?cie...Kuchiki Byakuya, prawda? ^^

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-01-31, 20:26   
   Baretki: zalozyciel

A ja si? zatrzyma?em na 107 na razie :-P

dziki bartek 
Baron

Wysłany: 2007-01-31, 21:28   

Kurde to nie mo?emy za bardzo si? rozkr?ca?, bo mo?na popsu? niektórym zabaw? :-D Fakt ojciec Ichigo to totalne zaskoczenie, ale wieksze wra?enie na mnie zrobi? ojciec Ishidy, kurde ma gostek pot??n? moc :-)
silek napisał/a:
u mnie króluje Ken-chan czyli Zaraki Kenpach

Posta? bardzo ciekawa, pozornie "osi?ek" , który u?ywa tylko mi??ni, ale potrafi powiedziec co? konkretnego i m?drego - np. rozmowa z Ichinose Makim. No i vice- kapitan, po prostu rzeza :-)

KurokiKaze 
Król

Wysłany: 2007-01-31, 22:04   

Prawda moja ulubiona posta? to Kuchicki Byakuya, chocia? lubie wi?kszo?? postaci tam wyst?puj?cych, aha no i oczywi?cie Kon ^_-, ta posta? daje wiele kolorytu :lol: jak s?ysz? to imi? to odrazu chce mi si? ?mia? :lol: bo wiem ?e bedzie co? fajnego. Aha i jeszcze jedno "Shinigami cup. Golden" lubie ten tekst. :wink:

Shogun Tokugawa Ieyasu

dziki bartek 
Baron

Wysłany: 2007-02-01, 10:56   

Jako? nie trawi? kapitana Kuchicki, za to fajny jest jego Ban-Kai :) A Kon to posta? ju? kultowa. :-)

Sayon 
Wielki Książę

Wysłany: 2007-02-01, 11:02   

Pisa??m posta przez cholerne 10min lekcji :D ktore spedzilem w bibliotece. Juz wysy?am i .... Strona Zablokowana xD "zabronione tre?ci" ^^ napisze po tym jak obejrze 113 odcinek zaraz sciagne jak przyjde ^^

dziki bartek 
Baron

Wysłany: 2007-02-01, 15:52   

Dzisiaj 113 odcinek, ciekawe, czy bedzie lepszy ni? ostatni, w którym praktycznie nic si? nie dzia?o :-( Wkurza mnie wyczekiwanie tydzie? na odcinek, który nic nie wnosi do fabu?y. Oby ten by? lepszy :)

silek 
Książę Elektor

Wysłany: 2007-02-01, 16:44   

jej, chyba musz? szybko nadrabia? zleg?o?ci, bo widz?, ?e oprócz Jacokolesia jestem jedyna, która nie jest na bie??co O_o masakra -_-
ja Byakuyi nie lubi?. denerwuje mnie jako?, nie potrafi? go zaakceptowa?. mo?e dlatego, ?e jest taki...bezosobowy? nie ma w nim nic charakterystycznego, przynajmniej jak dla mnie.

za to Zaraki jest najlepszy na ?wiecie, szczeólnie z ma?? Yachiru na ramieniu ^^ takie s?odkie po??czenie, autor zrobi? ?wietn? rzecz, ??cz?c ze sob? tak wielkie przeciwie?stwa.

a Kon to po prostu Kon, nie mam innego komentarza ^^

KurokiKaze 
Król

Wysłany: 2007-02-01, 20:03   

Byakuya bezosobowy? Moim zdaniem posiada charakterystyczne cechy w?a?ciwe noblom: dume, wynios?o??, osch?o??, posiada zasady, których za nic nie z?amie, i to nimi si? kieruje w swoim post?powaniu, a pozatym ma ?wietnego ban-kaia, wysokie umiej?tno?ci w walce (technika flash steps jest rze?nicka :wink: ) i magii. Byakuya jest fajny. :)

Shogun Tokugawa Ieyasu

dziki bartek 
Baron

Wysłany: 2007-02-01, 20:11   

Swoj? drog?, ciekawe kiedy i z jak? si?? w odcinkach znów pojawi si? Aizen? Gostek zaskoczy? mnie totalnie, ciekawe jak wzrosn? jego umiej?tno?ci po poe?nej aktywacji ukradzionego przeze? artefaktu :-) Doda? do tego ca?? armi? Arrancarów - niez?a zadyma mo?e by? :-)

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2007-02-01, 21:36   
   Baretki: zalozyciel

Ja jestem do ty?u, bo akurat, co innego ogl?dam i jest to dla mnie na razie priorytetem. Poza tym jak ?ci?gn? kilka odcinków Bleach-a i sobie pó?niej puszcz? kilka to mam lepiej od reszty, bo nie musz? wyczekiwa? z tygodnia na tydzie? nowych odcinków :P :P :-P

dziki bartek 
Baron

Wysłany: 2007-02-02, 15:45   

Taak to jest bardzo rozs?dne, ogl?dac porcjami, chocia? ?wiadomo?? pojawienia si? nowego odcinka nie daje mi jako? spokoju i musz? go obejrze? :-) Tak btw jacoleko mog?e? zatrzyma? si? na 109, tam jest koniec sagi Bounto :) A nowy 113 odcinek obejrza?em dzi? i troch? zawiedziony jestem - fajnym momentem i chyba jedynym by?o pojawienie si? 2 Arrancarów i zdziwienia bohaterów, gdy wyczuli ich reiatsu :-)

Sayon 
Wielki Książę

Wysłany: 2007-02-03, 15:00   

W?a?nie :) , wszyscy wtajemniczeni w sprawy arrancar'ow i Vaizard'ow, jak my?licie pojawi? si? porucznikowie i kapitanowie z Seireitei zaraz teraz w 114/115 czy dopiero jak Aizen wyjdzie z nory ... :D . No i Ichigo musi co? wykombinowa?, bo z Bankai'em nawet sobie nie mo?e poradzi? z tymi Arrancarami a co dopiero z Aizen'em Sousuke. Czuj? jakie? po??czenie si? duchowe Ichigo z Zangetsu, albo z tym hollow'em. A Wy 8)

Odpowiedz do tematu