|
Bleach |
| Autor |
Wiadomość |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-01-31, 18:18 Bleach
|
|
|
Powszechnie wiadomo, ?e kilku z u?ytkowników na forum regularnie ogl?da anime pt. Bleach. Proponuje skorzystanie z mo?liwo?ci wypowiedzenia si? w wielu kwestiach.
Co my?licie o ostatni odcinku? Jak wed?ug Was b?dzie wygl?da? nast?pny? Co jeszcze wykombinuje Kon ?
b?dzie szansa by pogada? na te i na inne pytania w jak?e elitarnym gronie to jak przyjmie si? pomys? ?? Najwy?ej usunie si? topic ^^ |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2007-01-31, 20:08
|
|
|
Nie pozwolimy si? usun?? . Co do ostatniego odcinka jestem zaskoczony pozycj? ojca Ichigo, najlepszy tekst powiedzia? Kon "Niemo?liwe. Jest nadzwyczajnie silny. Czy ten m??czyzna to napewno Ichigo.... g?upi ojciec" (cytat) Kon rzeza. Ciesz? si? ?e (mam nadziej?) wko?cu doprowadz? do ko?ca pierwszy w?tek. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2007-01-31, 20:15
|
|
|
a ja te? ogl?dam...ale jestem dopiero na 43 odcinku ._. ale mimo to chyba mog?abym nale?e? do tego "elitarnego" grona? ^^
a jaka jest wasza ulubiona posta?? u mnie króluje Ken-chan czyli Zaraki Kenpachi oraz White-chan, czyli Hitsugaya.
Kurokiego ulubiona posta? to oczywi?cie...Kuchiki Byakuya, prawda? ^^ |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2007-01-31, 20:26
Baretki:  |
|
|
A ja si? zatrzyma?em na 107 na razie |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

|
Wysłany: 2007-01-31, 21:28
|
|
|
Kurde to nie mo?emy za bardzo si? rozkr?ca?, bo mo?na popsu? niektórym zabaw? Fakt ojciec Ichigo to totalne zaskoczenie, ale wieksze wra?enie na mnie zrobi? ojciec Ishidy, kurde ma gostek pot??n? moc
| silek napisał/a: | | u mnie króluje Ken-chan czyli Zaraki Kenpach |
Posta? bardzo ciekawa, pozornie "osi?ek" , który u?ywa tylko mi??ni, ale potrafi powiedziec co? konkretnego i m?drego - np. rozmowa z Ichinose Makim. No i vice- kapitan, po prostu rzeza |
_________________ Boku wa kame desu |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2007-01-31, 22:04
|
|
|
Prawda moja ulubiona posta? to Kuchicki Byakuya, chocia? lubie wi?kszo?? postaci tam wyst?puj?cych, aha no i oczywi?cie Kon ^_-, ta posta? daje wiele kolorytu jak s?ysz? to imi? to odrazu chce mi si? ?mia? bo wiem ?e bedzie co? fajnego. Aha i jeszcze jedno "Shinigami cup. Golden" lubie ten tekst. |
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

|
Wysłany: 2007-02-01, 10:56
|
|
|
Jako? nie trawi? kapitana Kuchicki, za to fajny jest jego Ban-Kai A Kon to posta? ju? kultowa. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-02-01, 11:02
|
|
|
Pisa??m posta przez cholerne 10min lekcji ktore spedzilem w bibliotece. Juz wysy?am i .... Strona Zablokowana xD "zabronione tre?ci" ^^ napisze po tym jak obejrze 113 odcinek zaraz sciagne jak przyjde ^^ |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

|
Wysłany: 2007-02-01, 15:52
|
|
|
Dzisiaj 113 odcinek, ciekawe, czy bedzie lepszy ni? ostatni, w którym praktycznie nic si? nie dzia?o Wkurza mnie wyczekiwanie tydzie? na odcinek, który nic nie wnosi do fabu?y. Oby ten by? lepszy |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2007-02-01, 16:44
|
|
|
jej, chyba musz? szybko nadrabia? zleg?o?ci, bo widz?, ?e oprócz Jacokolesia jestem jedyna, która nie jest na bie??co O_o masakra -_-
ja Byakuyi nie lubi?. denerwuje mnie jako?, nie potrafi? go zaakceptowa?. mo?e dlatego, ?e jest taki...bezosobowy? nie ma w nim nic charakterystycznego, przynajmniej jak dla mnie.
za to Zaraki jest najlepszy na ?wiecie, szczeólnie z ma?? Yachiru na ramieniu ^^ takie s?odkie po??czenie, autor zrobi? ?wietn? rzecz, ??cz?c ze sob? tak wielkie przeciwie?stwa.
a Kon to po prostu Kon, nie mam innego komentarza ^^ |
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2007-02-01, 20:03
|
|
|
Byakuya bezosobowy? Moim zdaniem posiada charakterystyczne cechy w?a?ciwe noblom: dume, wynios?o??, osch?o??, posiada zasady, których za nic nie z?amie, i to nimi si? kieruje w swoim post?powaniu, a pozatym ma ?wietnego ban-kaia, wysokie umiej?tno?ci w walce (technika flash steps jest rze?nicka ) i magii. Byakuya jest fajny. |
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

|
Wysłany: 2007-02-01, 20:11
|
|
|
Swoj? drog?, ciekawe kiedy i z jak? si?? w odcinkach znów pojawi si? Aizen? Gostek zaskoczy? mnie totalnie, ciekawe jak wzrosn? jego umiej?tno?ci po poe?nej aktywacji ukradzionego przeze? artefaktu Doda? do tego ca?? armi? Arrancarów - niez?a zadyma mo?e by? |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2007-02-01, 21:36
Baretki:  |
|
|
Ja jestem do ty?u, bo akurat, co innego ogl?dam i jest to dla mnie na razie priorytetem. Poza tym jak ?ci?gn? kilka odcinków Bleach-a i sobie pó?niej puszcz? kilka to mam lepiej od reszty, bo nie musz? wyczekiwa? z tygodnia na tydzie? nowych odcinków |
|
|
|
 |
dziki bartek
Baron

|
Wysłany: 2007-02-02, 15:45
|
|
|
Taak to jest bardzo rozs?dne, ogl?dac porcjami, chocia? ?wiadomo?? pojawienia si? nowego odcinka nie daje mi jako? spokoju i musz? go obejrze? Tak btw jacoleko mog?e? zatrzyma? si? na 109, tam jest koniec sagi Bounto A nowy 113 odcinek obejrza?em dzi? i troch? zawiedziony jestem - fajnym momentem i chyba jedynym by?o pojawienie si? 2 Arrancarów i zdziwienia bohaterów, gdy wyczuli ich reiatsu |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-02-03, 15:00
|
|
|
W?a?nie , wszyscy wtajemniczeni w sprawy arrancar'ow i Vaizard'ow, jak my?licie pojawi? si? porucznikowie i kapitanowie z Seireitei zaraz teraz w 114/115 czy dopiero jak Aizen wyjdzie z nory ... . No i Ichigo musi co? wykombinowa?, bo z Bankai'em nawet sobie nie mo?e poradzi? z tymi Arrancarami a co dopiero z Aizen'em Sousuke. Czuj? jakie? po??czenie si? duchowe Ichigo z Zangetsu, albo z tym hollow'em. A Wy |
|
|
|
 |
|
|