|
Pi?ka R?czna - mistrzostwa ?wiata |
| Autor |
Wiadomość |
Stefek1980
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2007-01-24, 19:45 Pi?ka R?czna - mistrzostwa ?wiata
|
|
|
czy oglada ktos mecze, dzisiaj nasi graj? z francja w?asciwie to graj? ju? jestem ciekaw czy kto? lubi r?czn?. Zapraszam do tematu i wyra?ania opinii |
_________________ Walczy? i wygrywa?!!! |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2007-01-24, 21:24
|
|
|
Ja lubi? r?czn?! Nie chwal?? si? moim najwi?kszym osi?gni?ciem w tej dyscyplinie jest zdobycie 4miejsca na mistrzostwach wielkopolski z reprezentacj? mojego miasta! Ale nie ogl?dam, bo nie mam telewizora.. Sprzeda?em go 3 lata temu, jak poszed?em do LO do Chodzie?y, bo po co mi by? telewizor 30km ode mnie.. |
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2007-01-24, 22:00
|
|
|
| gerald napisał/a: | | Sprzeda?em go 3 lata temu, jak poszed?em do LO do Chodzie?y, bo po co mi by? telewizor 30km ode mnie.. Razz |
Trzeba by?o zabra? ze sob?:D
Co do r?cznej to brawo dla ch?opaków za niew?tpliwy sukces:D |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
stefeq
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2007-01-25, 11:02
|
|
|
| Szkoda ze wczoraj przegrali to polmetka bylo znakomicie. No ale zostaly jeszcze 3 mecze w ktorych warto powalczyc. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-01-25, 11:05
|
|
|
| gerald napisał/a: | Ja lubi? r?czn?! Nie chwal?? si? moim najwi?kszym osi?gni?ciem w tej dyscyplinie jest zdobycie 4miejsca na mistrzostwach wielkopolski z reprezentacj? mojego miasta! Ale nie ogl?dam, bo nie mam telewizora.. Sprzeda?em go 3 lata temu, jak poszed?em do LO do Chodzie?y, bo po co mi by? telewizor 30km ode mnie.. |
a gra?em pare razy z go?a?cz?, nawet nawet Wam to sz?o . Wszystkie wygrane mecze Polaków widzia?em na tych M?, wczoraj niestety, albo stety nie ogl?da?em. Dzisiaj kolej na Islandie, chocia? ciemno to widze |
_________________ |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2007-01-25, 11:43
|
|
|
| kali napisał/a: | a gra?em pare razy z go?a?cz?, nawet nawet Wam to sz?o . Wszystkie wygrane mecze Polaków widzia?em na tych M?, wczoraj niestety, albo stety nie ogl?da?em. Dzisiaj kolej na Islandie, chocia? ciemno to widze | Ja niestety nie mia?em okazji gra? z Chodzie??, a z tego co mi wiadomo Chodzie? mia?a zawsze trudno?ci z pi?k? r?czn? i jak sam widz? przez ostatnie 3 lata b?d?c tutaj - nie jest ta dyscyplina propagowana ani specjalnie lubiana.. Ostatnio kumpel opowiada? o jaki? zawodach w W?growcu i mówi?, ?e wszyscy si? dziwili co na nich robi wiara z Chodzie?y.. Mam nadziej?, ?e nikogo nie obrazi?em, ale taka jest prawda.. A co do telewizora, to nie móg?bym wzi??, bo w internacie nawet pó?ki na ?cianie nie mo?na mie? (BHP).. Heh... "?ycie panowie, ?ycie.." |
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-01-25, 12:01
|
|
|
| gerald napisał/a: | | kali napisał/a: | a gra?em pare razy z go?a?cz?, nawet nawet Wam to sz?o . Wszystkie wygrane mecze Polaków widzia?em na tych M?, wczoraj niestety, albo stety nie ogl?da?em. Dzisiaj kolej na Islandie, chocia? ciemno to widze | Ja niestety nie mia?em okazji gra? z Chodzie??, a z tego co mi wiadomo Chodzie? mia?a zawsze trudno?ci z pi?k? r?czn? i jak sam widz? przez ostatnie 3 lata b?d?c tutaj - nie jest ta dyscyplina propagowana ani specjalnie lubiana.. Ostatnio kumpel opowiada? o jaki? zawodach w W?growcu i mówi?, ?e wszyscy si? dziwili co na nich robi wiara z Chodzie?y.. Mam nadziej?, ?e nikogo nie obrazi?em, ale taka jest prawda.. A co do telewizora, to nie móg?bym wzi??, bo w internacie nawet pó?ki na ?cianie nie mo?na mie? (BHP).. Heh... "?ycie panowie, ?ycie.." |
W?growiec to inna bajka, tam graj? tylko w r?czn? (czasami w kosza). By?em w W?growcu pare razy i nigdy nie wygrali?my, wiem, ?e dziewczynom z Chodzie?y niewiele brakowa?o. A w LO w Chodzie?y to faktycznie s?abo, chocia? ostatnio gdzie? tam w Ratajach grali?my, ale bez sukcesów |
_________________ |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2007-01-25, 12:28
|
|
|
Szkoda, ?e w Chodzie?y jest tak z r?czn?. Sam sie zdziwi?em, jak tu przyszed?em.. A sam na pocz?tku mojej przygody z t? dyscyplin?, by?em przeciwnikiem, a to ze wzgl?du na kontuzje miejsc "intymnych" bramkarzy.. Ale potem by?o lepiej, a? zdanie si? odmieni?o ca?kowicie... Nie mieli?my kasy na nic (je?dzili?my na zawody ?ukiem), ochraniaczy, nie mieli?my nawet dobrych strojów (wytarte numery na plecach - niektóre nie do odczytania), ale wymiatali?my i by?o kultowo... |
|
 |
stefeq
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2007-01-25, 12:46
|
|
|
No coz Gerald Kononowicz tez jezdzi zukiem(fajny woz) |
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
Wysłany: 2007-01-25, 13:10
|
|
|
| stefeq napisał/a: | No coz Gerald Kononowicz tez jezdzi zukiem(fajny woz) | Heh, dzi?ki za porównanie. Czasem by? Nyssan (czyt. Nysa) By? klimat, by?y jaja, nie to co teraz.. Ale nie róbmy tu ju? offtopa.. |
|
 |
Stefek1980
Rzemieślnik

|
Wysłany: 2007-01-25, 22:35
|
|
|
Ale nasi dzisiaj zagrali wymiana niesamowita, razi troche nieskuteczno??, za to nalezy pochwali? Szmala ch?op wie po co jest na bramce. PODZIWIAM kolo wymiata. Czekam na wiecej i ma?e o... zobaczymy. Trener - ten go?? umie motywowa?. |
_________________ Walczy? i wygrywa?!!! |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-01-25, 23:20
|
|
|
?adnie grali, ?adnie, mimo i? sporo pecha mieli to i tak wygrali! Tak dalej! Widze ich w pó?finale |
_________________ |
|
|
|
 |
Koramon
Żebrak

|
Wysłany: 2007-01-26, 09:37
|
|
|
BRAWA DLA POLAKÓW!! Licze ?e b?d? mieli medal jak nie z?oty to chocia? br?zowy!!
Szkoda ?e przegrali z Francj? ale wygrali chocia? z liderami grupy :D:D!! |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2007-01-27, 10:11
|
|
|
Brawo Polacy... taa oby tak dalej. A co do wypowiedzi Kaliego, te? mia?em okazje zagra? i z W?growcem i z Go?a?cz?. Dostali?my po dupie, ?e tak powiem. W?growiec raz z nami tylko 6?cioma tylko wygral hah z Go?ancza nie pamietam. Pozro |
|
|
|
 |
Koramon
Żebrak

|
Wysłany: 2007-01-28, 12:20
|
|
|
| Jak ju? wcze?niej napisa?em polacy mg? mie? medal co wida? po ich grze!! Oby tak dalej wygrywali to mo?e b?dzie nawet fina? (w co w?tpie). |
|
|
|
 |
|
|