|
Shoutbox |
| Czy chcemy na FO "Shoutboxa"? |
| Tak, przyda się. To dobre rozwiązanie. |
|
85% |
[ 12 ] |
| Nie, to kompletnie bez sensu. |
|
7% |
[ 1 ] |
| Wisi mi to i tak nie będę z tego korzystał. ( dodajcie mnie do większości głosów) |
|
7% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 14 |
| Wszystkich Głosów: 14 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-01-10, 21:34 Shoutbox
|
|
|
Wychodz? do Was ludu z ptaniem czy chemy mie? tu, na FO "Shoutboxa"? Dla zielonych, shoutbox to takie okienko na strone g?ównej, w którym to bedziemy mogli umieszcza? WA?NE i KRÓTKIE informacje np. dowiadujemy si? o jakim? fenomenalnym filmie w tv, szybciutko p?dzimy i wpisujemy w shoutboxa info: program, tytu?, godzina i np POLECAM- or something. W ten sposób wi?ksze grono b?dzie mog?o nacieszy? oko. Bo wpisuj?c t? informacj? w po?cie nieka?dy zd??y na czas si? o tym fakcie/programie dowiedzie?. A tak najwazniejsze rzeczy s? odrazu na tapecie.
Przemy?lcie to i wybierzcie m?drze
PS. Na niektórych forach Shoutboxy s?u?? do wzajemnego pozdrawiania si? osób b?d?cych na forum lub spe?niaj? rol? chatu- pominimy takie jego u?ytkowanie, prosz?. |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2007-01-10, 22:24
|
|
|
Jak dla mnie pomys? dobry, mo?? okaza? si?bardzo przydatny. A co do niew?a?ciwego korzystania z niego, có?.... s? od tego odpowiednie organy |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-01-10, 22:24
Baretki:  |
|
|
| Je?li kto? nie wie, co to jest: na dole strony pojawi? si? shoutbox w charakterze próby. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2007-01-10, 22:29
|
|
Pomys? do?? fajny. Podoba mi si? i jestem za |
|
|
|
 |
Iz
Rycerz

|
Wysłany: 2007-01-10, 22:59
|
|
|
Pomys? w porz?dku, tylko kwestia "rzeczy wa?nych" jest do?? subiektywna... Je?li shoutbox nie stanie si? wypaczeniem czy jak?? patologi?, to jestem za |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-01-10, 23:05
|
|
Je?li stanie si? patologi?... to na sali jest lekarz |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2007-01-10, 23:40
|
|
|
| Moja kole?anka z lat studenckich ma co? takiego na forum tolkienowskim, zdaje si?, ?e u niej w tym boksi pojawiaj? si? kawa?ki ostatnich postów. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2007-01-11, 15:01
|
|
|
Mo?e by? Na innym forum z którego korzystam jest to miejsce spamu, ?eby nie robi? ?mietnika w postach, ale ja si? dostosuj? do wa?nych wiadomo?ci |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2007-01-11, 17:19
|
|
Bokayakasha.
Pomys? si? bardzo podoba?. Je?eli chodzi o korzystanie z niego to jest naprawd? ró?nie na innych forach. Od pozdrowien, spamów, g?upot itd. w ka?dym raziem pomys? trafny, ?e tak si? wypowiem
Pozdro. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2007-01-11, 17:40
|
|
|
Pomys? bardzo fajny, mam tylko nadziej? ?e nie b?d? to tylko wa?ne wiadomo?ci ale czsem b?dzie mo?na napisa? co? mniej wa?nego (tylko co za du? oto nie zdrowo). |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2007-01-11, 18:37
|
|
| Oczywi?cie, ?e mo?e by? co? mniej wa?nego. |

|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-01-11, 19:37
|
|
|
| Jestem za o ile w imi? ideii zaproponowanych przez pomys?odawc?. |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2007-01-12, 16:12
|
|
|
To do dzie?a panowie przodownicy! |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2007-01-13, 15:41
|
|
|
| Jestem przeciw ,kolejny zbyteczny spam fora. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-01-17, 15:38
|
|
|
| Ju? widz?, ?e i tak nie wypali?. Przynajmniej w oryginalnych zamierzeniach. Ch?opcy sobie czat zrobili. |
|
|
|
 |
|
|