|
PGA - Fantasy Arena |
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-11-11, 13:16 PGA - Fantasy Arena
|
|
|
Temat zak?adam pó?no wprawdzie, ale widz?, ?e s? problemy z informacjami, a w?a?ciwie z ich poszukiwaniem.
Tutaj znajdziecie wszelkie niezb?dne informacje. Apeluj? o zapoznanie si? z nimi przed zadawaniem pyta?.
Je?li przyjedzie delegacja z Chodzie?y to si? spotkamy bo ja tam b?d?. Czosnek zapewne te?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-11, 13:44
Baretki:  |
|
|
| A wi?c czekamy na bardziej szczegó?owy program. W sumie to ju? tak du?o czasu nie zosta?o. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-11-11, 17:02
|
|
|
Zgadza si?. Dok?adnie 2 tygodnie.
A w kwesti turniejów: te na PGA zaczyna?y si? i ko?czy?y tego samego dnia. Innej opcji nie by?o. Tak samo z innymi konkursami (malarskie, karciane itp). Inaczej by? nie mo?e bo by?aby to próba zmuszania graczy do zaliczenia obydwu dni imprezy. Wi?c spokojnie.
Tutaj Bard podaje swój grafik imprezy. Jak wida? turniej czterdziechy jest w sobot? o 10:00. Dok?adniejsze dane znajd? si? albo ju? s? na forach Sztabu albo Gildii. Swoj? drog? to je?li i w tym roku zjawi si? GW to te? pewniakiem zorganizuj? kup? turnieji. |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-11-12, 01:48
|
|
|
Hah A my robimy tur dwudniowy WARHAMMER FANTASY BATTLE rox
Co do GW - na bank ich nie bedzie bo to sa @@#$!!% i inne znaczki A tak na serio to tlumacza sie tym, ze zbyt pozno sie dowiedzieli, bo musza miec pol roku czasu na przygotowanie... Smiech na sali - w pol roku to sie mozna do wojny przygotowac.
Nic sie z reszta nie stalo, bo udzial GW w poprzedniej edycji byl smieszny - nie wywiazali sie z wiekszosci obietnic, a wszelkie srodki trzeba bylo z nich wydzierazc wrecz sila. Turnieje WFB, nauki malowania, pokazy - tym zajmowala sie Strefa Zero, pomoc GW byla czysto materialowa. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-11-13, 23:03
|
|
|
Ja raczej tez dotr? . W turniej utez mysle uda mi sie wystartowac, bo figurki jestem w stanie brakuj?ce od znajomego porzyczyc .
btw. rozumiem, ?e turniej bez special characterów? |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-14, 06:28
|
|
ja sie zjawi? raczej jako turysta |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-11-14, 18:08
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | | ja sie zjawi? raczej jako turysta |
To pewnie "pozwiedzamy" razem. Na turnieju mog? kibicowa? Pikusiowi, moja armia wci?? na etapie malowania nie spe?nia niezb?dnego, sensownego dolnego limitu punktowego. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-11-14, 20:01
|
|
|
Pytanko do Gazzy- gdzie mo?na si? zapisywa?, w Bardzie?
btw. Nie moge zrozumie? Jacku, dlaczego skoro ju? si? tam zjawisz nie zagrasz :)Armia okaza?a, a mo?na przynajmniej j? wykorzystac na wieksze ilosci punktowe i have fun with it. Ale có?- szkoda. |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-11-15, 18:25
|
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Pytanko do Gazzy- gdzie mo?na si? zapisywa?, w Bardzie? |
Tutaj jest chyba wszystko.
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Nie moge zrozumie? Jacku, dlaczego skoro ju? si? tam zjawisz nie zagrasz |
Ja tego te? nie pojmuj?. Szczerze pisz?c odby?em z Jackiem pogaw?dk? na GG, ale jego argumentacja i tak wydaje mi si? mia?ka. Bardziej przemawia do mnie brak oryginalnego Codexu (wymagany pono?, cho? pewnie mo?na przymkn?? na to oko).
I jeszcze informacja dla przyjezdnych, dla których dojazd to finansowe wyzwanie:
"KP Przewozy Regionalne, oficjalny przewo?nik Pozna? Game Arena 2006, przygotowa?a dla uczestników PGA ofert? specjaln?. Aby z niej skorzysta?, powinni?cie naby? bilet w jedn? stron? na poci?g PKP Przewozy Regionalne, a nast?pnie po przyje?dzie na targi ostemplowa? go na terenie targów piecz?tk? Organizatora. Podró? powrotna odbywa? si? na podstawie ostemplowanego biletu bez dodatkowych op?at. Specjalna oferta wa?na jest w dniach trwania PGA, a przejazd powrotny musi by? uko?czony do godziny 24.00 ostatniego dnia PGA i odbywa? si? t? sam? drog?, co przejazd „tam”."
|
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-11-15, 22:55
|
|
|
Rozpiska zrobiona, zg?oszenie wys?ane- jesli nie bedzie wiekszych przeszkód, Deceiver z jego s?ugami rusza na podbój PGA |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-11-21, 19:18
|
|
|
| To jak ch?opaki, z kim (prócz Czosnka i Pikusia) b?d? si? widzia? na sobotniej imprezie? |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-11-21, 19:38
|
|
|
Tak btw. czy dobrze rozumiem, ?e je?eli zg?osi?em si? do 18.11 do turnieju mam wejscie na targi za free?
Tak, ka?dy startujacy w jakimkolwiek oficjalnym turnieju PGA ma pono? wst?p gratis. Mo?e b?dziesz na jakiej? li?cie. Napisz do Vodeckiego najlepiej w tej sprawie. - Gazza |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-21, 19:56
|
|
Mnie nie b?dzie, w zbyt szalonych czasach od wrze?nia przysz?o mi ?y? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-21, 21:26
|
|
ja na 99% b?d? o ile dostane wyp?ate |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-21, 21:30
|
|
| Q?wa ja b?de, tylko strach pomy?le?, dlaczego nie wyst?pie ze swoj? armi?. Imperium Tau w ilo?ci 2000 pkt. tp jest masakra ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|