Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Battle Report 22/23.10.2006 r.
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2006-10-30, 17:14   Battle Report 22/23.10.2006 r.
   Baretki: tartar zalozyciel

Ekspansja Tau porusza?a si? naprzód. Nikt i nic nie by?o wstanie j? powtrzyma?. Kolejne planety pada?y w imi? najwi?kszego dobra.

I tak oto na planecie Xenos-7 spotka?y si? trzy pot??ne armie. Salamandry po??czy?y swoje si?y z Eldarami w nadzieji na powstzymanie ekspansji Dominium, ale jak?e byli w b??dzie :lol: :lol: :lol: .

I tak pod dowództwem Imperium by?o: 2 troops FW, jeden oddzia? krootów wraz z Shaperem, Devilfish wraz z Pathfanderami, Hammerhead, 2 XV-88 Broadsided, XV-25 Stealth.

Rozpocz??a si? bitwa, w której wiele matek straci?o synów. Na pierwszy ogie? poszli snajperzy (Salamandry) wyr?n??em ich w pie?. Nast?pnie skupi?em si? nad Rad? eladarsk?, pami?taj?c o ich strasznej umiej?tno?ci jak? jest "Mind War". Niestety w mi?dzyczasie te elfie psy zd??y?y mi ubi? dwa XV-88, co by?o wielk? strat? dla mnie, jednak?e zemsta by?a s?odka, ach jak mi zasmakowa?o wyr?ni?cie ca?ej rady, nie wiem dlaczego, ale moi podkomendi strasznie si? wy?ywali na radzie :P . Kolejno zdj?cie Falcona dla Imperium nie by?o ?adnym k?opotem, a strza? z Hammerheada zabra? ca?y oddzia? ULTHWE.
Nast?pnie krooty wesz?y do lasy, aby zaj?? si? Salamandrami, straty by?y po obu stronach. Na ko?cu w ostatnich posuni?ciach rzuci? si? Wraithlord wraz z Bibliotekarzem, gdzie osobi?cie musia?em si? z nimi zaj?? wraz z moim gwardzist?. Po rozprawieniu si? z nimi bitwa by?a wygrana.

... FOR THE GREATER GOOD ....

Commander Sha'so

Klub: battleground-castigatores

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-10-30, 17:32   

Szkoda, ?e stra?nicy propagandy nie wspominaj? jak to przegi?ty Hammerhead pad? po celnym strzale salamandrowego devastatora nios?cego pot??ne dzia?o laserowe.

By?o nie?le. Cho? jak zwykle, w bitwach z Tau, rozgrywka ogranicza?a si? niemal wy??cznie do wymiany salw. Nudno (praktycznie zero CC, stó? prawie bez terenów), acz momentami dramatycznie.

Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2006-10-30, 18:00   
   Baretki: zalozyciel

Mój Falcon nie móg? rozwin?? skrzyde?, bo zosta? unieruchomiony zanim jeszcze zacz??a si? bitwa :) Ale przebola?bym to - najgorszym by?a ucieczka dru?yny Guardianów ze Star Cannonem po dostaniu si? pod ogie? Tau (stracili tylko dwóch ?o?nierzy, ale to niestety wystarczy?o :( ). Potem mog?o by? ju? tylko dobijanie le??cego, cho? nie powiem, ten pi?kny strza? z lascannona k?ad?cy Hammerheada poruszy? mi co? w sercu :) I wysma?enie osiemdziesi?tek ósemek przez Rad? te? :)

Pó?niej musia?em ju? i??, ale w momencie gdy szed?em, wszystko by?o ju? raczej rozstrzygni?te.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Armia WH40k:
Bloodaxes Nekroni

Armia WFB:
Ogry

Wysłany: 2006-10-30, 19:38   

Na ile pkt graliscie tak btw? :)

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2006-10-30, 19:53   

Bodaj?e na 1400

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2006-10-31, 08:56   

Watcher napisał/a:
Pó?niej musia?em ju? i??, ale w momencie gdy szed?em, wszystko by?o ju? raczej rozstrzygni?te.

Hehe, no bitwa niez?a, niez?a! Pod koniec bitwy jeszcze przej??em dowództwo nad niedobitkami Ulthwe... Fajnie czasem zagra? ja?niejsz? stron? mocy :lol:

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2006-10-31, 14:30   
   Baretki: tartar zalozyciel

Gazza napisał/a:
Szkoda, ?e stra?nicy propagandy nie wspominaj? jak to przegi?ty Hammerhead pad? po celnym strzale salamandrowego devastatora nios?cego pot??ne dzia?o laserowe.

By?o nie?le. Cho? jak zwykle, w bitwach z Tau, rozgrywka ogranicza?a si? niemal wy??cznie do wymiany salw. Nudno (praktycznie zero CC, stó? prawie bez terenów), acz momentami dramatycznie.

Ehm, no có? w ko?cu to zwyci?zca tworzy histori? :P .

Ps. jak to nie by?o CC, czy?by sok z gumi jagód za?mi? ci pami?? :P , a krwawa jatka pomi?dzy moimi Krootami a twoim Salamandrami (FA) wspomaganymi przez elfów !!

ort-C

Klub: battleground-castigatores

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2006-11-05, 22:19   

Uwielbiam zdj?cie poni?ej :)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2006-11-06, 18:09   

Istotnie, pierwsze i trzecie s? dobre.

Heh, swoj? drog? jako? "przeOCZY?EM" ( :lol: ) fakt, ?e ktokolwiek fotografowa? t? potyczk?. Wida? impreza u Drzewca jak zwykle da?a rad?! :bum:

Odpowiedz do tematu