|
Battle Report 22.10.2006 |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-10-23, 15:07 Battle Report 22.10.2006
Baretki:  |
|
|
My wszyscy jeste?my pogr??eni w ciemno?ciach!
?ciemnia?o si?, a mroczna fala naje?ona setkami ostrzy napiera?a na stanowiska obronne Imperium Tau. Powietrze co chwila rozdziera? huk pot??nej kanonady w wykonaniu Tau.
Nagle us?ysz?li pot??ny ryk i transportowiec z zawrotn? pr?dko?ci? wylecia? zza lini Mrocznych Eldarów. W mgnieniu oka dotar? do oddzia?ów Tau i pe?ni w?ciek?o?ci i ??dzy zabijania wojownicy rzucili si? na niebieskie mi?so! Gdy jeden oddzia? zosta? wybity, Tau wystrzelili ze wszystkiego co mieli! Wi?kszo?? Eldarów zosta?a porozdzierana przez strza?y karabinów, lecz przywódczyni i jeden gwardzista zosta?. Krzyk zwyci?zstwa ugrz?z? w gardle, gdy serce Architki zatrzyma?o si?, pad?a martwa...
Eldarzy ci?gle napierali, strumienie ciemnej energii ?miga?y mi?dzy przera?onymi Tau.
Nagle wybuch? Hammerhead.
Bitwa zosta?a wygrana!
900pkt. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-10-23, 22:09
|
|
Kiedy odby?a si? ta bitwa? Czy dobrze zrozumia?em? Tau przegra?o? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-10-24, 13:20
|
|
Taa, bitwa odby?a si? w niedziele. Podstawowy mój b??d jaki dokona?em to ustawienie mojej kadry uderzeniewej za lasem. Jaki to by? g?upi b??d, a? tak niedoceni? lateksy. Zanim mog?em skorzysta? z Hammerheada i X-v88 to by?a ju? trzecia runda, a w tym czasie przylecia? ju? ze swoj? gwardi?. Najlepsze z tego by?o jak Zapa?a Witch po raz trzeci pod rz?d na?pa?a si? tych samych DRUGÓW i kipn??a. po tym jak zmasakrowa? mi oddzia? FW. i HM. podda?em si?, bo nie by?o sensu kontynuowa? tej jatki. Zapa? dzi?ki za gr? i gratluj? bo wygra?e? z Imperium Tau, którzy szykuj? si? do s?odkiej zemsty |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-10-24, 18:46
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | Zanim mog?em skorzysta? z Hammerheada i X-v88 to by?a ju? trzecia runda, a w tym czasie przylecia? ju? ze swoj? gwardi?. |
Kto przylecia??
| Drzewiec napisał/a: | | po tym jak zmasakrowa? mi oddzia? FW. i HM. podda?em si?, |
HM? A có? to? |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-10-24, 20:51
|
|
Nie pami?tam jak si? nazywa jego Skimmer, ale wpad? z rze?nikami w CC. Ps. a ty co tak si? intersujesz moj? bitw? . HM to skrót od Hammerheada |
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-10-24, 20:53
|
|
| Cytat: | | Kto przylecia?? Confused |
Archon wraz z obstaw? na Raiderze! Hehe, mobilno?? to podstawa! |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-10-24, 20:58
|
|
| Zapa? napisał/a: | | Cytat: | | Kto przylecia?? Confused |
Archon wraz z obstaw? na Raiderze! Hehe, mobilno?? to podstawa! | Do czasu, gdy ta mobilno?? znajdzie si? na celowniku Wraithlorda |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-10-24, 21:10
|
|
| Watcher napisał/a: | | Zapa? napisał/a: | | Cytat: | | Kto przylecia?? Confused |
Archon wraz z obstaw? na Raiderze! Hehe, mobilno?? to podstawa! | Do czasu, gdy ta mobilno?? znajdzie si? na celowniku Wraithlorda |
Ech, w?a?nie sobie u?wiadomi?em, ?e zupe?nie zapomnialem napisa? komentarz do tamtej bitwy! Hehe, zrobi?em baaardzo du?y b??d wylatuj?c wprost pod lufe wraithlorda, ale nast?pnym razem go nie pope?nie i mrok zatryumfuje! BUHAHAHA!
btw: Teraz mi si? przypomnia?o. Podczas rozgrywki z Tau, gdy zacz??em wygrywa? zrobi?o si? jako? tak nagle ciemno To by? znak od Slaanesha |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-10-24, 21:18
|
|
| chwilowa ciemno?? nigdy nie zatriumfuje nad czystym ?wiat?em ?ycia i nadzieji. |
 |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-10-24, 21:44
|
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | chwilowa ciemno?? nigdy nie zatriumfuje nad czystym ?wiat?em ?ycia i nadzieji. |
Do chwili gdy to swiat?o ?ycia i nadziei nie stanie w obliczu dwóch Monoli i C'tana (sorry za offtop ale a? nie mog?em sie powstrzymac ) |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-05, 22:07
|
|
 |

|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-11-06, 18:13
|
|
|
Szkoda, ?e tutaj lampa zawali?a kolorystyk?. Zreszt? na drugim zdj?ciu box z kostkami te? nieco niszczy klimat.
Tak czy inaczej zdj?cia z perspektywy walcz?cych s? nie do pobicia. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-11-07, 18:34