|
Fajne fotki |
| Autor |
Wiadomość |
DonSzumerro
Patrycjusz

|
Wysłany: 2006-07-31, 13:10
|
|
|
widz?,?e i RNR zacz?? si? interesowa? fotografik?:) A oto moja zdobycz wyjazdowa
[img] [/img] |
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2006-10-11, 10:16
|
|
|
Hmm... nie wiem, które zdj?cie powinienem wklei?, wi?c mo?e po prostu podam linka do mojego folio - jak dobrze poszukacie, znajdziecie jednego bywalca tego forum
Plfoto.com - Propi |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-10-11, 22:40
Baretki:  |
|
|
wow Nie tylko forumowicza Te bli?niaczki te? kojarz? i to mocno od jakiego? czasu
Edyta:
A zdj?cia godne, bardzo godne. Te monochromatyczne bardzo mi przypominaj? obrazy z pogranicza renesansu i baroku, nie wiem z czego to wynika. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-10-12, 08:02
|
|
|
| Witaj na tym forum Propi. |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2006-10-12, 09:46
|
|
|
Witam witam, Strzelbo i panie Historyku.
D?ugo si? waha?em czy próbowa? si? wbi? w Wasz? ma?? komun?, ale ch?? uczestniczenia w jakiej? bardziej zorganizowanej i kameralnej grupie forowej by?a silniejsza |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-10-12, 20:48
|
|
| Propi napisał/a: | | D?ugo si? waha?em czy próbowa? si? wbi? w Wasz? ma?? komun?, ale ch?? uczestniczenia w jakiej? bardziej zorganizowanej i kameralnej grupie forowej by?a silniejsza |
Witamy, witamy (byleby? nie ?a?owa?, komuna owa dzia?a jak narkotyk ) Od jak dawna fotografujesz, bo to co robisz zacne jest ju? bardzo. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2006-10-12, 22:22
|
|
|
Fotografia to mniej wi?cej ju? trzy lata b?d?, z czego ten rok ca?y pod znakiem lustrzanki cyfrowej (wymarzonej, rzecz jasna). Czy zacne - nie mnie ocenia?, ja wci?? widz? w tym mocn? nieudolno??. Cho? oczywi?cie niektóre zdj?cia mnie równie? si? podobaj? (i chyba nie tylko mnie, o czym ?wiadczy? mo?e mój do?? obszerny wk?ad w galeri? internetow? Kaer Morhen). Jakby by? gdzie? potrzebny krzywomy?l?cy fotoreporter - jestem w stanie zjawi? si? z mym magicznym majdanem |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-10-12, 22:31
|
|
Czytaj?c niektóre opisy zdj??: czy dobrze zrozumia?em, i? wdar?e? si? ze swymi uroczymi modelkami do Zacisza? W jakim stanie od ?rodka jest ten legendarny dla mnie lokal? |

|
|
|
 |
Propi
Baron

|
Wysłany: 2006-10-12, 22:49
|
|
|
Ni mniej, ni wi?cej, tylko tak:
Bywa?em tam w sumie par? razy, wej?? nie jest problem, bo drzwi s? w gruncie rzeczy otwarte A wybitych okien nie brak.
W ?rodku wszystko niszczeje, pe?no ?mieci i syfu. Du?o bezmy?lnej dewastacji i kradzie?y surowców. Sala jeszcze nadaje si? do renowacji, bo np. parkiet jest wci?? w dobrym stanie i my?l?, ?e niejedna ?wietna impreza mog?aby si? tam odby?, ale chyba pieni?dzy na to nikt nie po?o?y. Gdyby mia? po?o?y? - pewnie kto? by tego teraz pilnowa?
A tak, pozostaje obiekt dla Urban Exploratorów, jeszcze przynajmniej jaki? czas. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-10-12, 23:03
|
|
Tak naprawd?, to wiele si? nie ró?ni od czasów, gdy tam par? razy by?em (na studniówce np ). |

|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-10-18, 06:43
|
|
|
Tak na marginesie.
Je?li kto? chce pokaza? swoje prace i przy okazji dowiedzie? si? co my?l? o nich inni , polecam stron? http://digart.pl/ .
Poza tym mo?na podpatrze? co robi? inni , nie tylko na polu fotografii. |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-12-23, 13:47
|
|
|
Ostatnio zrobi?em sobie zdjecie (takie bardziej ?wi?teczne )
 |
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2006-12-24, 11:00
|
|
|
Chc? Wam pokaza? najpi?kniejsze zdj?cia, na jakie ostatnio uda?o mi si? trafi?. fotograf podpisuj?cy, si? jako Ronceval, udowadnia ?e fotografia jest sztuk?. A? trudno uwierzy?, ?e niektóre z obrazków nie s? rysunkami. Rzadko si? tak ekscytuj?, ale tym razem dla mnie to absolutna rewelacja.
Zach?cam do zwiedzenia ca?ego profilu tego cz?owieka. Naprawd? warto.
|
|
|
|
 |
gerald
Książę

|
|
|
|
 |