|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Sauron Reborn: bitwa na Martwych Bagnach. 23 IX 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-25, 19:04 Sauron Reborn: bitwa na Martwych Bagnach. 23 IX 2006
Baretki:  |
|
|
Premierowa batalia lotrowej kampanii mia?a posta? masakry.
No. Ruszyli?my za wielkim szefem, bo królisko kaza?o nam go s?ucha?. I jeszcze wielki mi??niak by? z nami, saurusie?ku jak ci??ko si? go wyprowadza na ?a?cuchu! Ale wielki szef ka?e, goblin s?ucha.
Jako? tak po po?udniu Ulok, psiajucha z w?óczniarzy zacz?? wrzeszcze?, ?e s?omiane ?by jad?. Co on, pomy?la?em spluwaj?c, z karaluchem na mózgownice si? pozamienia?? S?omiane? W ?a??ce strachy na wróble wierzy? To nie Kansas, kolego!
Wtedy w przerwie mi?dzy zagajnikiem a jakimi? ruinkami malowniczymi i wdzi?cznymi sze?ciu kawalerów na konikach si? pojawi?o. Mieli zielone opo?cze, wi?c pomy?la?em - nasze ch?opy! Zielone! Ale popieprze?cy z ?uczniarzy regimentu strzela? do nich zacz?li i od razu dwóch paniczów spad?o wij?c si? w m?kach. Co robicie, gnoje niemyte! Có? najlepszego robicie! Krzycza?em, ale te g??by z muszymi larwami zamiast mózgu strzela?y dalej! No i koniarze wkurzy?y si? niemi?osiernie. I nie dziwi? im si?, szczera gadka! Samego mnie by ruszy?o, gdyby na dzie? dobry w mord? mnie walono strza?ami. Oj, by?yby jazdy wtedy.
Ocaleli koniarze ruszyli i zacz?li pra? ch?opców z mieczarzy. Ja dyskretnie usun??em si? na bok, coby nie przeszkadza? obu stronom w rozrywce. Prawie by mnie wielki mi??niak zdepn??, zerwa? si? z ?a?cucha i sta? sm?tnie pod lasem od czasu do czasu niezdarnie ?ongluj?c g?azami. Zachowuj si?, mrukn??em. Niektóre g?azy z ?apsk mu si? wy?lizgiwa?y i w pieszych blondasków zacz??y lecie?. No w?a?nie! Bo i piesi si? wy?onili, pruj?c ku nam jakby za potrzeb?. Pruli, pruli... i za chwil? pruli w stron? przeciwn?, bo im ch?opacy z w?óczniarzy grzecznie wyt?umaczyli, ?e toaleta gdzie indziej. Kilku nie wytrzyma?o jednak i zsika?o si? na miejscu, tyle ?e na czerwono.
A koniki mieczarze zjedli, psiajuchy |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-09-25, 19:58
|
|
No nie?le nie?le, ?e tak napisz? raport nieco w odmiennym stylu!
Ale bitwa masakryczna, gobliny ostro pojecha?y po Roha?czykach I do tego krasnoludy z Ereboru zosta?y same otoczone ciemno?ci?. Nie mog? liczy? ju? na wsparcie "dwóch je?ców" Ale có?, b?dziem sie przebija?! |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-09-25, 20:01
|
|
|
| Gondor mia? tam swego cz?owieka. Niestety poleg? równie?. Zostanie pomszczony! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-25, 20:08
|
|
Czytaj?c to nie?le si? u?mia?em do?? oryginalnym i lu?nym j?zykiem raport napisany.
No Gobliny da?y czadu, ale co tutaj si? dziwi? w ko?cu w?drowa?y do swej „Ziemi ?wi?tej” a mo?e raczej Bagna ?wi?tego. Hmm? Tylko, po co tam te? w?drowa? ten Troll mo?e który? z Goblinów wyprowadzi? swego pupila na spacer i z sentymentu zabra? ze sob? na ta pielgrzymk?, co by si? z nim nie rozstawa?.
Powiem tylko, ?e pielgrzymka si? uda?a i Gobliny wróci?y ju? do swych „domostw” a zapach, jaki ze sob? przynie?li z ?wi?tych Bagien sprawi?, ?e Gobli?skie kobiety zapa?a?y tak? ochot? do swych m??czyzn, ?e powsta?o bardzo wiele ma?ych Goblini?tek, które nied?ugo zasil? szeregi armii. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-10-01, 13:21
|
|
|
 |