|
wakacje 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2006-09-03, 22:55 wakacje 2006
|
|
|
Pytanie w sumie jest proste: jak sp?dzili?cie wakacje? czy by?y to wakacje waszego zycia? czy uda?o wam si? spe?ni? marzenia? a mo?e sta?y si? rzeczy przykre? zapraszam do opisywania wra?e? ^_^
(ja napisz? pó?niej) |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-09-04, 14:16
Baretki:  |
|
|
moje wakacje to praca i dy?ury p. po? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-09-04, 14:35
|
|
moje to te? praca |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2006-09-04, 15:30
|
|
A moje to obijanie si? , tylko teraz jak pomy?le o rannym wstawaniu i w ogóle o nauce to a? mnie ciarki przechodz?. |
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2006-09-04, 16:32
|
|
|
Ma?o si? dzia?o, ale jak ju? to porz?dnie! Rewelacyjny Heineken Open'er i Placebo live Moje urodziny (o których zadziwiaj?co du?o osób pami?ta?o ) i nawa? (fi?skich) prezentów. Potem d?ugo d?ugo nic, a? do wyjazdu do Warszawy, który wspominam z ?ezk? w oku By?o te? kilka przykrych incydentów, ale co si? sta?o to si? nie odstanie. Teraz czekamy do kolejnych wakacji, i nast?pnego Heinekena |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-09-04, 16:35
|
|
Dwa jednodniowe wyjazdy (morze i Kraków), ale i tak by?o fajnie Nie potrafi? nudzi? si? na wakacjach |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
DonSzumerro
Patrycjusz

|
Wysłany: 2006-09-04, 19:28
|
|
|
| w tym roku jestem mile zaskoczony tymi wakacjami, poniewa? naprwade byly bardzo udane, troch? imprez troch? nowych osób, wi?c spokojnie mog? im wystawic 5+, bo jednak jednego elementu im brakowa?o....:) |
_________________ I'm gonna make him an offer he can't refuse |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2006-09-04, 19:50
|
|
|
to teraz ja napisz?. wakacje w sumie sp?dzi?am na bezmy?lnym le?eniu przed telewizorem i marnowaniu ?adnej pogody. poza tym czyta?am nie to, co trzeba (teraz mam zaleg?o?ci) i robieniu nie tego, co trzeba. z rzeczy przyjemnych: wycieczka do Trójmiasta, wiadomo?? o przyj?ciu brata na studia i mi?e chwile z Kurokim. z rzeczy nieprzyjemnych i smutnych: ?mier? dziadka, ?mier? mojego psa i ?mier? mojej traszki.
bilans -> wakacje nie by?y dobre, ale nie by?y te? z?e. |
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2006-09-05, 18:56
|
|
|
Czy kto? chce pozna? wygl?da moich wakacji??? Pewnie nie ale i tak po krótce opisze (dawno nie pisa?em, nie my?lcie sobie ?e ju? nie odwiedzam forum). A wiec zaczynamy wakacje rozpocz??y si? 23 czewca o godzinie 10.30 (strzelam) i odrazu by?o mi?o, bo zorientowa?em si? ?e mog? wstawa? o 11 a nie o 6.45. Wakacje nie zaowocowa?y niczym szczególnym prócz nadrobienia lektury ("Potop"), nie mia?em ochoty wyje?dza? z rodzicami. Sp?dzi?em za to do?? sporo czasu z silkiem co zaowocowa?o rissotto i malowaniem twarzy . Ogólnie to by?o bardzo fajnie mi si? podoba?o. Czekam na kolejne wakacje które za 8 miesi?cy . |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2006-09-05, 19:43
|
|
|
A ja do sprawy malowania twarzy dorzuce dwa zdj?cia ^_- tak to mniej wi?cej wygl?da?o ^_-
i jeszcze jedno
 |
|
 |
|
|