|
White Warg |
| Ocenki: |
| 0 - dla mnie |
|
20% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
20% |
[ 1 ] |
| 4 |
|
60% |
[ 3 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 5 |
| Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-25, 09:38 White Warg
Baretki:  |
|
|
Mam przyjemno?? zaprezentowa? moje Bia?e Wargi. Na razie s? tylko trzy. Reszta czyli kolejne 15 sztuk ?e tak powiem si? maluje i jest w ró?nym stadium malowania.
Oczywi?cie na ?ywo b?dzie mo?na je zobaczy? w ca?ej krasie na warsztatach w sobot?.
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-25, 10:21
|
|
Znakomite Bardzo ?adne futerko Ale 4, bo: j?zyk jest zbyt jasno czerwony a z?by zbyt bielutkie |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-08-25, 11:05
|
|
Bardzo ?adnie! Futro ?wietne, ale ten j?zyk zbyt kontrastuje z reszt?. 4.
btw: Wszytkie 15 warg jest w tej samej pozycji, czy akurat tylko te 3 |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-25, 11:26
|
|
| Zapa? napisał/a: | Bardzo ?adnie! Futro ?wietne, ale ten j?zyk zbyt kontrastuje z reszt?. 4.
btw: Wszytkie 15 warg jest w tej samej pozycji, czy akurat tylko te 3 |
Akurat te poniewa? ?e tak powiem trenowa?em na nich.
Co do z?bków mo?e i Watcher masz racje ?e za bardzo bia?e. Przy kolejnym malowanym modelu zrobi? innym kolorem (mieszank?).
Co do j?zyczka kontrastuje on z tego wzgl?du ?e w ?rodku w g?bie jak mo?na zauwa?y? jest czarny co naturalnie uwydatnia czerwie? no i te bia?e z?bki. Jak te? mo?na zauwa?y? j?zyczki tej trójki ró?ni? si? odcieniami czerwieni. Powiem szczerze ?e s? to modele na których trenowa?em/próbowa?em ró?nych odcieni kolorystycznych.
Co do postawionych ocen to dzi?ki za tak dobre ich przyj?cie oraz tak dobre oceny. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-25, 14:03
|
|
|
Ja z ocen? poczekam do warsztatów- na razie wacham si? mieczy 3+ a 4-/4 tak?e jutro zobaczymy |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-08-25, 16:58
|
|
|
Ozory faktycznie zbyt jaskrawe (jeden szczególnie). K?y móg?by? zacz?? Bleached Bone'm i rozja?ni? tylko bia?ym - efekt by?by dobry. Szkoda, ?e oczy to tylko czarne plamy. Wogóle to wygl?daj? niemal jak bli?niaki jednojajeczne. Nie sz?o ich nieco urozmaici?? Nawet ska?ki na których stoj? wygl?daj? bardzo podobnie.
W sumie niczego sobie. Waham si? mi?dzy 3, a 4. Wi?c mo?e 4 zostawi? dla tych ju? po przetestowaniu? |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-25, 22:30
|
|
Nad oczkami te? si? jeszcze zastanawia?em i te? stwierdzi?em, ?e musz? co? z nimi zrobi? w sumie mam ju? pomys? i pewnie go wypróbuj?.
Z?biska my?la?em pomalowa? wpierw mieszank? Graveyard Earth+ Bleached Bone i na koniec przemalowa? delikatnie Skull White. |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-26, 20:04
|
|
|
twoj pomysl na zeby jest dobry - bleached bone + ckolwiek ciemniejszego (jakis brazowy, w zaleznosci od trego co chcesz uzyskac np. BB + Snakebite Leather daja takie zoltawe zeby, idealne dla zwierzat, np koni), na to sam BB a na to BB z bialym. Sam bialy na koniec, ale to moze juz byc niekiedy juz za bialo |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2006-09-16, 12:23
|
|
|