|
Dain ?elazna Stopa |
| oceń |
| 0 - dla mnie |
|
16% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
33% |
[ 2 ] |
| 4 |
|
33% |
[ 2 ] |
| 5 |
|
16% |
[ 1 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-27, 12:02 Dain ?elazna Stopa
Baretki:  |
|
|
 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-27, 13:17
|
|
Widz?, ?e kto? ma tutaj wakacje (mo?e pomalowa?by? mojego pieska i Imperial Guard). Zdj?cia s? bardzo nie wyra?ne wi?c trudno jest mi ocenia?. Ale z tego co widz? to krasnal jest ?adnie pomalowany. Podoba mi si? jego broda (prawdopodobnie poja?nia?e? j? jakim? jasnym brownem. Nast?pnie he?m jest taki majestatyczny. Szata oki, a zbroja wiadomo - Mithril . Ocena 4 |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-06-27, 13:27
|
|
Wporzo krasnal! Broda i w?osy wporz?dku, oraz bardzo mnie si? podoba p?aszcz. Podstawka równierz ok. 4 |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-27, 19:37
|
|
| Ja na razie si? wstrzymuj?. Fotki niewiele mówi?. Po fotografiach da?bym tylko 3. Jak zobacz? model to si? wtedy wypowiem i oceni?. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-06-27, 20:16
|
|
|
Ja, podobnie jak Jacek narazie si? nie podejmuj?. Po tych zdjeciach niestety oceni? nie mog?, acz mysle ze juz nied?ugo bedzie mi go dane obej?e? na ?ywo |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-07-04, 17:17
|
|
|
Jako? wci?? nie wychodzi Ci to operowanie metalicznymi farbkami. No mo?e lepiej nieco ze z?ot?, ale srebro ....
Wida? jakie? próby warstwowania. Ale wci?? ma?o wyraziste.
Paleta zastosowanych barw mnie w sumie trapi. Niby kolorowo, a jednak brakuje tego czego?. Ta ziele? jako? taki psuje chyba efekt swoj? p?asko?ci?. Te fa?dy na p?aszczu to klasyczne pole do popisu dla p?ynnych przej?? mi?dzy cieniami i rozja?nieniami. I ten niemal jednakowy br?z bij?cy od ca?ego modelu. Kraw?d? podstawki, pod?o?e, broda, w?osy, r?kawice, trzonek toporu. Zdecydowanie zbyt du?o. Warto si?ga? po inne br?zowe farby. Daj? znakomite efekty. O twarzy nic nie powiem bo niewiele jej, a na zdj?ciach jeszcze mniej.
Jako, ?e troszk? bardziej podoba mi si? od Eomera daj? 3, ale z powa?nym minusem. Gimli zjada go na ?niadanie. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-07-25, 06:28
|