|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Battle report 17 06 2006r. |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-06-17, 18:19 Battle report 17 06 2006r.
Baretki:  |
|
|
Dzie? jak codzie?... Niewolników brak, wida? ten nowy Dracon bardzo lubi szybko zabija? niewolników... My?la?em o orkach, w ko?cu oni maj? takie mi??nie! Ach! Albo ci marinsi, takie twarde z nich ch?opaki! Ale ani tych, ani tych nie wida?, a szuka? mnie si? nie chce. A? w ko?cu wybawienie, mój zwiadowca odkry? na ma?y oddzia?ek Tau pacyfikuj?cy jak?? tam planetk?. Przypomnia?y mi si? te cudowne, niebieskie cia?ka! Ach i te krooty tak pi?knie krzycza?y! Bez dyskusji jedziemy! Po zabraniu najpotrzebniejszych rzeczy wkoczyli?my w portal i ju? po chwili wyl?dowali?my. Powita? nas ma?y las, po lewej stronie ruiny, a po prawej góra. Talos polecia? na prawo do jaki? opancerzonych mi??niaków, ja, dracon i warriorzy pobiegli?my(ja lecia?am oczywi?cie) na komandera. A?a! Skubaniec mnie trafi?, w??czy?am turbo-boosta i ju? jestem przy nim. Talos w tym czasie silnie ostrzeliwany odpad?, zgin?? w p?omieniach(lecz najpierw zniczys? jednego shield-drona). A mnie ten przebrzyd?y komander nadzia? na swoje ostrze... by?o przyjemnie, ale tylko przez chwile, ju? za chwile me cia?o le?a?o martwe. Komander dobi? Dracona, a Broodsuity(czy jak tam oni si? zw?) zniszczy?y oddzia? z lancami(które wcze?niej) zabi?y jednego wojownika ognia. Dalej osamotniony oddzia? próbowa? zestrzeli? komandera, lecz doznawszy strat nie wytrzyma? i uciek? z pola bitwy...
Napisze tylko tyle, ?e jestem dumny z zabicia wojownika ognia i zestrzelenie shield-drona. |
| Ostatnio zmieniony przez Zapał 2006-06-17, 20:52, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-17, 18:40
|
|
| No tutaj to Tau sobie chyba na majówce byli, bo za du?o wysi?ku w rozwalenie Dark Eldarów nie w?o?yli. A Dark Eldarzy mieli ci??k? przepraw?. |
| Ostatnio zmieniony przez jacoleko 2006-06-17, 19:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-06-17, 19:03
|
|
| jacoleko napisał/a: | | No tutaj to Tau sobie chyba na majówce byli, bo za du?o wysi?ku w rozwalenie Dark Eldarów nie w?o?yli. A Dark Eldarzy miel ci??k? przepraw?. |
A tak naprawde wiesz dlaczego?! Bo drzewiec nie kaza? mi wchodzi? do lasu bp alarm przeciwpo?arowy jest, a ja nie do?? ?e nie mam niewolników, to jeszcze z?ota równierz mi brak. |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-17, 20:06
|
|
Taa, zgadza si? by? zakaz wst?pu do lasu . A tak powa?nie by?o to jednostronne widowisko po prostu masakra, ale za to jaka przyjemna |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|