|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
DA: DREADNOUGHT "Lion" |
| Ocena |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
70% |
[ 7 ] |
| 5 |
|
20% |
[ 2 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| autores |
|
10% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 10 |
| Wszystkich Głosów: 10 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-08, 16:24
Baretki:  |
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | Jego cia?a nigdy bodaj?e nie odnaleziono po bitwie na Calibanie |
Cia?o El' Johnosna lezy w krypcie pod monastyrem DA na pzosta?osci kalibanu czyli asteroidzie The Rock... tyle ?e DA o tym nie wiedz? . | Wow. Sk?d ta informacja? Ja s?ysza?em o jakiej? rasie znanej nomen omen Watchers ( ), która przej??a jego cia?o z jakich? dziwnych powodów. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-06-08, 19:50
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Wow. Sk?d ta informacja? Ja s?ysza?em o jakiej? rasie znanej nomen omen Watchers ( ), która przej??a jego cia?o z jakich? dziwnych powodów |
Dok?adnie sprawa ma si? tak- jedyn? osob?, która do teraz nie opar?a si? mocy tortur DA jest przywódca rebelii Luther, tylko jak wiemy wstrz?s psioniczny jaki przerzy? gdy zobaczy? cia?o umierajacego Liona, by? na tyle pote?ny, ze Luther lekko mowi?c zwariowa?. Jedyne co uda?o si? z niego wyci?gn?c to to, ?e cia?o Liona zabrali "Czuwaj?cy w Mroku" (Watchers). DA jednak nie wie gdzie si? ono znajduje, a znajduje si? ono dok?adnie pod cel? Luthera (gdy? ten dzieki polu czasowemu prze?ywa w?asnie jedenaste milenium ), w komnacie bez drzwi, strze?one przez owych Watchers |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-08, 20:03
|
|
Ale sk?d wiadomo, ?e cia?o Liona znajduje si? pod t? cel?? I jakie jest ?ród?o tych informacji?
BTW: wyj?tkowo pozwalamy sobie na ten OT, dotyczy on przecie? w pewnym stopniu patrona tego dreda. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-06-08, 20:09
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Gazza, czytam i nie wierz? |
Mimo, ?e we fluffie do pi?t Ci pewnie nie dorastam, moja wypowied? odnosi si? do (mo?e wprowadzaj?cego w b??d) pytania Czosnka z pocz?tku tej Galerii. Czym s? Dreadnoughty i jak si? je "piel?gnuje" to ja wiem. Czosnek sam sugeruje, ?e jaki? imiennik tam jednak spoczywa.
| Czosnek napisał/a: | | Zgadnijcie jaki "Lion" tam siedzi |
Zreszt?, oboj?tnie czy to tylko joke Czosnka, czy jaka? g??bsza historia bardziej na miejscu by?oby gdyby? sw? wiedz? nie popisywa? si? w tak szyderczy sposób. Je?li uwa?asz, ?e kto? si? nie orientuje - wyja?niaj, nie drwij. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-06-08, 20:16
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Ale sk?d wiadomo, ?e cia?o Liona znajduje si? pod t? cel?? I jakie jest ?ród?o tych informacji? |
?ród?o to tekst z Czarnej biblioteki z Gildii- http://www.teksty.gildia...._b/fallenangels
A sk?d wiadomo, tego ju? niestety w tym tekscie nie ma, a niczego bardziej szczegó?owego w tym aspekcie nie znalaz?em. |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-08, 20:19
|
|
| Gazza napisał/a: | | Zreszt?, oboj?tnie czy to tylko joke Czosnka, czy jaka? g??bsza historia bardziej na miejscu by?oby gdyby? sw? wiedz? nie popisywa? si? w tak szyderczy sposób. Je?li uwa?asz, ?e kto? si? nie orientuje - wyja?niaj, nie drwij. |
Gazzo drogi.
1. Przy wypowiedzi Czosnka znajduje si? co? takiego ->
2. Ja odpowiadam jedynie szyderstwem na szyderstwo. Twojego brata, jakby? nie zd??y? zauwa?y? W stosunku do Ciebie szyderstwa ju? nie by?o, jedynie ?yczliwe zdziwienie A je?li odczyta?e? je jako szyderstwo, to przepraszam |

|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-06-08, 22:31
|
|
|
Mi chodzi?o równiez o to i?
primo: posiadam 1 (jednego) Dreda (narazie- mam nadziej?) i chcia?em mu da? jako? fajnie na imi?- tak jako? znacz?co
secundo: skoro siedz? w nich wielcy wojownicy to czemu nie on
Je?eli uwazacie ?e A? tak bardzo zb??dzi?em i odst?pilem od fluffu nadaj?c mu to s?awienne imi?, to w takim razie pomy?lcie sobie ?e nie jednemu psu "Burek" i ju? dajcie spokój, a ja i tak uwa?a? go bed? za TEGO s?ynnego Liona- moja figurka, moje malowanie, moja rado??, moje widzimisi? |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-08, 22:48
|
|
Ca?y czas t?umacz?, ?e moim zdaniem nie ma tu odst?pstwa od fluffu To niemal zupe?nie tak, jakby oskar?y? o odej?cie od fluffu nazwanie czo?gu per "Leman Russ". O ile oczywi?cie chodzi o "skorup?" dreda, nie jego organiczn? cz??? |

|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|