|
Top 3 ostatnich dni |
| Autor |
Wiadomość |
yzx2
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2006-04-30, 13:17
|
|
|
The Doors! I na pierwszym miejscu "When the music's over". |
_________________ "Oni zamiast Mózgów maja tylko szary puch, który przez pomy?k? zosta? wdmuchni?ty w ich g?owy. Oni po prostu nie my?l?." - K?apouchy |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-04-30, 13:28
|
|
|
| Iliador napisał/a: | | wszyscy sie podniecaja tym, ze Mozdzer zagral "tak doskonale" na plycie Gilmoura. |
nie napisa?em ze Mo?d?er genialnie zagra? na p?ycie Gilmoura, tylko ?e jest genialnym pianist?. na p?ycie "On An Island" faktycznie nie mia? specjalnie czym zab?ysn??, ale to nie zmienia faktu ze jest dobrym muzykiem. pisz?c ze jest genialnym muzykiem mia?em na mysli jego solowe utwory. czytaj uwa?nie nastepnym razem zanim wyrazisz s?owa swojej krytyki. |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Iliador
Margrabia

|
Wysłany: 2006-04-30, 16:20
|
|
|
| Pablo napisał/a: | | nie napisa?em ze Mo?d?er genialnie zagra? na p?ycie Gilmoura, tylko ?e jest genialnym pianist?. na p?ycie "On An Island" faktycznie nie mia? specjalnie czym zab?ysn??, ale to nie zmienia faktu ze jest dobrym muzykiem. pisz?c ze jest genialnym muzykiem mia?em na mysli jego solowe utwory. czytaj uwa?nie nastepnym razem zanim wyrazisz s?owa swojej krytyki. |
a czy w moim poscie okreslilem kogos konkretnego? tylko wyszedlem z zalozenia, ze wszyscy zaznaczaja jego "pietno" na plycie, gdzie, gdyby nie szum medialny, nikt go by nie zauwazyl....
w kazdym razie sorry za niejasnosc w poscie |
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-04-30, 22:50
|
|
|
spoko. niejasno?? ?ród?em konfliktu |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-05-02, 11:47
|
|
|
Watcher , widz? ,?e jeste?.
Zadanie domowe dawno odrobione , ale musze stwierdzi? , ?e Haggard zupe?nie nietrafiony.
Dos?ownie dostaje napadu g?upawki , kiedy to s?ysz?. Jak na moje ucho za bardzo rozjechane , poci?te. Wol? jednak within Temptation , tam wokalistka ?adnie si? wpasowa?a ze swoim g?osem w kawa?ek orkiestry symfonicznej. Linia gitar tez nie rzuca si? zbyt nachalnie w ucho , wzystko jako? harmonijnie po??czone w jedna ca?o??.
W "Awaking the..." dra?ni mnie ta muzyka ala barok ( klawesyn , ulubiony instrument szarpany tej epoki , nie lubi? d?wi?ku tego instrumentu). Jak klasyka to klasyka , ale to po??czenie Haggardu z tak? orkiestr? zdecydowanie nie na moje ucho.
Jak mnie znowu co? najdzie to wybior? jednak Within Temptation lub wczesn? Apocalyptyk?. Jestem raczej ma?o reformowaln? osob? je?li chodzi o muzyk?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-05-02, 12:57
Baretki:  |
|
|
Szkoda Dla mnie Haggard to jedno z najwi?kszych odkry? ostatnich lat. Within T. nie dorasta im imho do pi?t, ale dla ka?dego co? mi?ego |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-05-02, 15:07
|
|
|
Up the Irons!
1. The Trooper
2. Wicker Man
2. Fear of the Dark (Rio) |
|
 |
Iliador
Margrabia

|
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-05-03, 01:18
|
|
|
METALLICA- "Enter Sandman"
METALLICA- "The Frayed Ends of Santty"
METALLICA- "Seek & Destroy" |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-05-04, 00:31
|
|
|
Powiem dwa s?owa GRAND MAGUS!!! Szwedzki zespó? o niesamowitm potencjale. Dok?adniej mówi?? jestem pod ogromnym wza?eniam p?yty "Wolf's return". Polecam ka?demu z?aknionemu porz?dnej dawki dynamicznych doomowych riffów. Najlepsze s? chyba wokale - bardzo mocne, melodyjne a zarazem niesamowicie emocjonalne i ekspresywne (chyba zakocha?em sie w wokali?cie - powiem wprost Hail JB!!!). |
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2006-05-04, 00:55
|
|
|
| Tym razem soundtrack do filmu ''Walk The Line''. |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-05-04, 21:41
|
|
|
Ja naby?em (zgra?em sobie) wszystkiep?ytki kultu i kazika i narazie to rz?dzi. Ka?dy nast?pny kawa?ek ciekawszy i przyjemniejszy |
_________________ |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-05-06, 20:09
|
|
|
PanterA- "Cemetary Gates"
MetallicA- "Enter Sandman"
MetallicA- "Fuel" |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-05-06, 22:32
|
|
|
Dalej w brzmieniach heavy metalowych, tym razem Judas Priest:
1. Breaking the Law
2. The Hellion/Electric Eye
3. Blood Red Skies |
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-05-07, 10:05
|
|
|
Tak jako? mi si? zebra?o na klasyk?.
Nie zawsze mam ochot? s?ucha? tego samego . Czasami tak mam , ?e si?gam po zgo?a co? innego . Tym razem to C. Debussy. Lubi? go z lekkos? z jak? tworzy? utwory i za inspiracj? orientem , która przebrzmiewa w wi?kszo?ci. |
|
|
|
 |
|
|