|
Herszt Nocnych Goblinów - GameZone |
| Oceniamy |
| 0 - dla mnie |
|
16% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
33% |
[ 2 ] |
| 4 |
|
50% |
[ 3 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-04-02, 10:01 Herszt Nocnych Goblinów - GameZone
Baretki:  |
|
|
Tak wi?c teraz mo?ecie komentowa?.
Tak wi?c do komentowania przyst?p |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-04-02, 15:08
|
|
| Mocne 4+, przez chwil? zastanawia?em si?, czy nie da? 5-. Moje poprzednie uwagi s? ju? nieaktualne. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-02, 19:16
|
|
|
3+- poza metalikami (ktore tym razem wysz?y na prawde dobrze) nie ma w tej wfigurce raczej niczego co by j? jakos wyroznia?o- skóra lepsza, to fakt, ale to nadal drybrush (albo przynajmniej tak wyglada). Goblin fajny... ale jak na dowódce mog?by wygl?dac znacznie lepiej |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-04-02, 20:14
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | 3+- poza metalikami (ktore tym razem wysz?y na prawde dobrze) nie ma w tej wfigurce raczej niczego co by j? jakos wyroznia?o- skóra lepsza, to fakt, ale to nadal drybrush (albo przynajmniej tak wyglada). Goblin fajny... ale jak na dowódce mog?by wygl?dac znacznie lepiej |
Gdzie Ty widzisz drybrush? Ani jeden element tej figurki nie by? pomalowany za pomoc? tej techniki. Nie mowie, ?e ma Ci si? ona podoba? nic na si?? jednak zanim napiszesz lepiej si? przyjrzyj. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2007-04-02, 23:20
|
|
|
Nie chce byc stronniczy, ale nawet jesli nie byly, to i tak niektore elementy wygladaja na drybrush'owane.
Kaptur i kubraczek - wogole nie wykorzystales ich potencjalu; wygladaja na drybrush (choc niby nie powinny), brak rozjasnien i obkrawedziowania (kaptur wokol twarzy nawet nie zostal zaakcentowany, a to doskonaly przyklad na podkreslenie rzezby, ktora stala sie zupelnie 2D);
Metal - moze na innym modelu (space ork (?)) by dobrze "lezal", ale u goblina (i to jeszcze herszta) jakos nie dodaje poweru, totalny brak obkrawedziowania (naramiennik powinien je dostac w kazdym miejscu na stykach kawalkow metalu, a ostrza to chyba wiadomo);
Skora - moze to Twoj swiadomy wybor, ale nazwalbym ja spielbergowska (on tez od jakiegos czasu lubuje sie w brudzie i ciemnych tonacjach obrazu); brakuje mi w niej zdecydowanie zywszych rozjasnien i cieni, a takze soczystosci;
Futro (?) - w kazdym badz razie to co ma na plecach (jesli rzezbiarze z GZ tak widza futra to sporo jeszcze przed nimi) - no wlasnie, bo nie wiadomo co to ma w sumie byc wiec ciezko jakos to trafnie pomalowac.
Krew - gdyby nie takie grube warstwy tej czerwieni to byloby ciekawiej, a tak orez wyglada na pochlapany "czerwona olejna", a nie zbroczony krwia.
Jacol - pocwicz pare nowych technik, zacznij malowac glaze'mi, a przynajmniej farbe konkretnie rozcienczaj i nie boj sie oderwac od dawnych schematow.
Deczko lepiej od Kapitana, ale wciaz za malo przebojowo.
Jak na dowodce to niezbyt przyciagajacy uwage.
3. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2007-04-03, 04:59
|
|
Gazza nie przesadzaj gdzie wy do diaska widzicie ten drybrush? Jestem chyba g?upi i ?lepy, bo nie widz? tego drybrush-a. Ca?a szata jest tylko czarna nie ma tam nic wi?cej (tak mia?o by?), wi?c gdzie tam ta wspomniana technika?
Z metalami to ju? Ciebie nie rozumiem. O co tobie chodzi? Co maja Space Orki do tego Herszta? To, ?e jest robiony na stary poniszczony metal. Przecie? nawet te Gobliny zbieraj?, co popadnie na polu bitwy.
Na si?? nie b?d? Ciebie do niczego przekonywa?, ale Twoje uwagi nie trafiaj? do mnie. U krasnala mog? si? zgodzi? z twym uwagami tutaj bynajmniej nie. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2007-04-03, 08:54
|
|
|
| Cytat: | Gdzie Ty widzisz drybrush? Surprised Ani jeden element tej figurki nie by? pomalowany za pomoc? tej techniki. Nie mowie, ?e ma Ci si? ona podoba? nic na si?? jednak zanim napiszesz lepiej si? przyjrzyj. Wink
|
Spokojnie Jacol, ja tylko pisze o tymn co widze, a skóra na prawde wygl?a mi na zdrybrushowan? jedynie (nie mowie ze tak jest, ale tak to wyglada... czyli w sumie ?adna roznica) |
|
 |
|
|