Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Watcher
2013-11-29, 21:25
The Elder Scrolls IV OBLIVION - X-360
Autor Wiadomość
Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-20, 09:37   The Elder Scrolls IV OBLIVION - X-360
   Baretki: tartar zalozyciel

IN THE SHADOW OF EVIL, FROM THE ASHES OF AN EMPIRE, A HERO WILL RISE. THE GATES HAS OPENED, THE BATTLE HAS BEGUN, THE FATE OF THE WORLD RESIST IN THE HANDS OF ONE., a dok?adniej to w r?kach breto?czyka o imieniu Tauron Battle mage (level 17). Tak oto zaczyna si? najlepsza gra rpg jak dla mnie OBLIVION.
Na pocz?tku wybieramy tzw. twarzowe :P , czyli twarz, brwii, usta, w?osy, podbródek i wszystko co dusza zabraknie, pod tym wzgl?dem niczym nie ró?ni si? od swojej Pc-wej siostry. Sam ukszta?towa?em lekko zdeformowanego maga, breto?czyka po prostu takie mam wyobra?enie. Kolejno sama gra wgn iata mnie w tapczan od samego pocz?tku (zaleta bezprzewodowego pada) pod wzgledem graficznym wygl?da mi to lepiej ni? u moich braci pc-wców, ale ró?nica nie jest du?a po prostu ma?a ... sterowanie tu si? troszk? ba?em, ale nie potrzebnie. Gra jest po prostu pi?kna, fabu?a wci?gaj?ca, grafika nieziemska (wiele razy zatrzymywa?em si? koniem po to by podziwia? widoki jak i wschody s?o?ca) a przygody s? nie szablonowe np: wioska z niewidzialnymi mieszka?cami, obraz, paranoja, korupcja i wiele innych. Powiem szczerze, ?e narazie nie ruszy?em w?tka g?ównego a to dlatego, ?e chodz? po ?wiecie i wykonuj? wiele innych ró?nych zada?. Swoboda i interaktywno?? to WIELKA ZALETA TEJ GRY. Gram ju? blisko 30 godzin i mam ma?o ... dobra uciekam ... gra? w co? niesamowitego, czyli OBLIVION.

Klub: battleground-castigatores

strzelba 
Arcyksiążę

Wysłany: 2007-01-20, 12:25   

Tylko nie przesadzaj i nie zapomnij o regularnym odiedzaniu Minas Tirith, bo inaczej rada plemienia przyjdzie i zarekwiruje Ci konsol?.

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2007-01-20, 21:22   
   Baretki: zalozyciel

No có?, imho najlepsza gra któr? widzia?em na x-360 :)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-21, 08:54   

spokojnie panuje nad Bia?? Wie?? :) . Jeden fakt jest warty podkre?lenia. Mianowicie jak zacz??em kontynuowa? w?tek g?ówny w mie?cie Kvatch notabene co za masakra to by?em na levelu 17 i ogl?da? to Watch i ?dziwko, bo poziom by? nieporównywalnie ci??ki ... Deadry spider, 2 Antropy ognia, mrozu, Wizardy i wogóle ... mia?em wielkie k?opoty, ?eby to przej??. Do czego zmierzam ... gra dostosowuje si? do poziomu gracza im lepszy jeste?, tym trudniejsza. I Love this GAME.

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-21, 16:19   

Panowie, a wiecie kto podk?ada g?os pod Martina Septima ?? ... no ... sam SEAN BEAN, ci co nie wiedz? to ten który m. in. gra? Boromira w LOTR jestem w szoku ... OBLIVION !!!!

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2007-01-23, 15:55   

Drzewiec napisał/a:
Do czego zmierzam ... gra dostosowuje si? do poziomu gracza im lepszy jeste?, tym trudniejsza.

Ja czyta?em, ?e wersja z X360 to najbardziej zpimpowana edycja tej gry wi?c pewnie masz sporo racji rozp?ywaj?c si? nad ni?. :D

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-23, 19:54   

Gazza napisał/a:
Drzewiec napisał/a:
Do czego zmierzam ... gra dostosowuje si? do poziomu gracza im lepszy jeste?, tym trudniejsza.

Ja czyta?em, ?e wersja z X360 to najbardziej zpimpowana edycja tej gry wi?c pewnie masz sporo racji rozp?ywaj?c si? nad ni?. :D

zpimpowana, mo?e by? rozwin?? temat po bardzo ogl?dnie napisa?e?. Zreszt? ró?nica mi?dzy tob? a mn? jest taka, ?e ja uwzgledniam bardziej opinie hardcorowego gracza, który ostro pogra? w dany tytu?, a nie opiera? swoje opinie wy??cznie na czasopismach ... zreszt? znasz mnie Gazza i wiesz, ?e nadaremno bym si? nie rozp?ywa? .... :twisted:

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2007-01-23, 21:42   
   Baretki: zalozyciel

Akurat wczoraj rozmawia?em o tej grze z koleg?, który dla niej chce kupi? sobie X360. Mówi?, ?e powsta?o ju? troch? dodatków, które mo?na ?ci?gn?? za pomoc? netu dla tej gry. Oczywi?cie trzeba X360 mie? pod??czone do netu i zap?aci? Bilasowi za korzystanie z tego dobrodziejstwa, cho? chyba przez pierwsze 3 miesi?ce dost?p jest darmowy. Zreszt? chyba sam abonament te? nie jest a? tak drogi.
Powiniene? Micha? nad tym pomy?le?, bo wiele dodatków pewnie Ciebie omija.

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2007-01-23, 21:50   

@Drzewiec - ja nie gra?em wi?c powtarzam tylko za pras?, a konkretniej? Zpimpowanie o wszystkie (w momencie wydania) dodatki, upgrady i patche itp itd. Zreszt? granie w to na 50 calowym ekranie jest pono? nieporównywalne z niczym innym. :shock:

@Jacoleko - XboxLive to pono? 50% zysków M$, a swoj? drog? to g?ówne, je?li nie jedyne, ?ród?o wszelakich rozszerze?. I to nie tylko do Obliviona przecie?. Zreszt? - GoW to zdaje si? dopiero w necie rozwija skrzyd?a. :shock:

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2007-01-24, 06:43   

Po zalogowaniu si? na X-box Live Gold, masz miesi?c darmowego abonamentu. (narazie mam za s?abe ??cza ... ju? jest dodatek, który mo?na ?ci?gn?? .... (Gazza, to mi wystarcza co widz? ..)

Odpowiedz do tematu