|
II Zlot FO |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-07-13, 11:16 II Zlot FO
Baretki:  |
|
|
Na samej ko?cówce wczorajszego spotkania pojawi?a si? idea, by nie czeka? z drugim zlotem do nast?pnego lipca, ?e mo?na by spotka? si? w ostatni weekend sierpnia, konkretniej 30 dnia tego miesi?ca. Mamy ze Strzelb? pewne pomys?y (mocarstwowe ) dotycz?cy wzbogacenia "programu" imprezy, ale o tym za kilka dni. Na pocz?tek: czy znale?liby si? ch?tni do ?egnania wakacji w ten sposób? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-07-13, 12:02
|
|
|
My?l? ?e nie powinno by? ?adnych problemów, wi?c oczywi?cie pisz? si? na takie co? (tylko tym razem wezm? zapa?ki ). |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
Iz
Rycerz

|
Wysłany: 2008-07-13, 13:55
|
|
|
30 sierpnia ?egna? wakacje? Przecie? to dopiero po?owa. Ach, taki z?o?liwy ?artek. |
|
|
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2008-07-13, 15:43
|
|
|
ja równie? si? pisz?, o ile b?d? mog?a raz jeszcze zobaczy? homoseksualne jednookie ?ubry. |
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-07-13, 18:40
|
|
|
| Argh! Mnie znowu nie b?dzie, wesele. |
_________________ |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2008-07-13, 21:22
|
|
|
| Jasna sprawa, ?e si? pisz?! |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-07-14, 09:01
|
|
| Iz napisał/a: | 30 sierpnia ?egna? wakacje? Przecie? to dopiero po?owa. Ach, taki z?o?liwy ?artek. | Za mniejsze sprawy krew ju? przelewano
Poza tym, pogadamy za kilka lat |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2008-07-14, 20:13
|
|
|
Ostanie spotkanie mia?o miejsce w dniu mojej delegacji do Szczecina ale na II mam nadzieje si? ju? pojawi?.
A ja wole by? Zbyszkiem z Bogda?ca. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-07-18, 00:53
|
|
Uwaga. Poniewa? II Zlot planujemy przeprowadzi? z odrobin? wi?kszym rozmachem, ni? pierwszy, potrzebujemy 2-3 ochotników do pomocy przy organizacji przedsi?wzi?cia. Pojawi? si? jacy?? |

|
|
|
 |
El Romano
Giermek

|
Wysłany: 2008-07-18, 12:14
|
|
|
A ja mam pytanie.
czy w miejscu Zlotu b?dzie pr?d? Je?li tak, to mam skromny pomys? na urozmaicenie programu imprezy, na której pewnie si? pojawi? |
_________________ " Keep busy livin' or keep busy dyin' " |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-07-18, 12:27
|
|
To zale?y Przez pierwsz? cz??? zlotu pr?d na pewno b?dzie (gdzie to b?dzie, og?osimy pewnie ju? nied?ugo), potem na "Ostoi" pr?du chyba nie ma, ale to najlepiej wie Drzewiec. |

|
|
|
 |
strzelba
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-07-19, 10:27
|
|
|
Trzeba jasno powiedzie?:
1. II zlot odb?dzie si? w sobot? 30 sierpnia, tej daty raczej nie da si? przesun?? ze wzgl?du na lokum
2. chyba mo?na powiedzie?, ?e b?dzie konkurs z nagrodami
3. w pierwszej cz??ci b?dzie atrakcja specjalna tzeba si? zastanowi? tylko, czy ma to by? w klimacie sf czy fantasy (nie wiem, czy mog? zdradzi? ju? co? wi?cej)
4. potrzeba b?dzie drobnej, wr?cz mikroskopijnej pomocy pozosta?ych forumowiczów, mamy pomys?, ?eby nakr?ci? krótki film o forum (który odpalimy oczywi?cie na zlocie), im wi?cej osób w nim we?mie udzia? tym lepiej |
_________________ www.drugastrefa.net
Naukowo jest stwierdzone, ?e jak cz?owiek ma skleroz?, to dopiero wtedy sobie przypomina, jak to by?o w m?odo?ci. |
|
|
|
 |
Iz
Rycerz

|
Wysłany: 2008-07-19, 13:55
|
|
|
Jak b?d? nagrody to si? pisz? bez dwóch zda?. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2008-07-20, 11:35
|
|
|
,,A Wizard Is Never Late. He arrives percisely when He means So" Ja tez sie pisz? jakby co. Jesli jakos móg?bym pomóc, to mówcie. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2008-07-20, 12:21
|
|
O Mati zmartwychwsta? |
|
|