|
kilka moich krasnoludow |
| Autor |
Wiadomość |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-30, 15:17 kilka moich krasnoludow
|
|
|
na poczatek chcialem pokazac ze chcac miec w armii odzial slayerow(barbarzyncow sprzedawanych po 3 metalowe fig za ok 42zl)nie trzeba placic olbrzymich pieniedzy wystarczy troche fntazji- oto efekt
figsy w calosci zrobione z plastikowych krasnoludow+ troche czesci od maruderow chaosu + sporo masy modelarskiej(kilty,wlosy itp)
a tu moj ulubieniec
opinie uwahi komentarze mile widziane! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 15:32
Baretki:  |
|
|
Eeee... Ale ?eby to zrobi?, kilka kilogramów mojego t?uszczu musia?oby ust?pi? talentowi A na to si? ju? nie zanosi
Dwarfy fachowe! Cho? mam wra?enie, ?e kilku z nich ramiona ma tak d?ugie, ?e po opuszczeniu wleczone by?yby po ziemi Ale to pewnie dlatego, ?e to transplantacja z ludzi A ten Burlok Damminson faktycznie najlepszy (cho? obiecuj?co wygl?da te? ten maluch w prawym dolnym rogu) - rysunek czy figurka?). |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-30, 15:47
|
|
|
| co do dlugosci ramion to masz niewatpliwie racje-na kolejnych figsach juz to dopracowalem, a co do "malucha w dolnym rogu" to praca Kubasy -rysunek/grafika- logo jego studia pod ktorym mam zaszczyt prezentowac niektore swoje prace. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 15:56
|
|
Ech to ju? wy?sza klasa nie to, co my amatorzy.
A ?apki im si? wyci?gn??y, bo nosz? takie ci??kie topory od dziecka i temu takie d?ugie.
Krasnale pierwsza klasa. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:03
|
|
Po prostu cudo, a ramiona takie d?ugie (jak J. napisa?), ze wzgl?du na noszenie Berdyszu . Wida? fachowo??, ale pewnie du?o czasu ci zaj??o konstuowanie tych figsów. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:09
|
|
|
milomi slyszec takie pozytywne komenty - lejecie miod na me artystyczne serce to kolejna moja praca-raczej for fun - miala odzwierciedlac moje hmm " glowne zainteresowania"
P.S.Drezwiec opisik pierwsza klasa |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:12
|
|
Ten kusznik podoba mi si? jeszcze bardziej! Te ?ywe barwy jako? mi pasuj? do karlego charakterku Aczkolwiek w statystykach tego go?cia jego celno?? powinna by? zmniejszona |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:14
|
|
| A mo?e cos z WH40K. Bo pewnie jak zauwa?y?e? przewa?nie w to gramy u nas w Chodzie?y, cho? do WFB powoli powolutku te? si? przymierzamy. Gramy tez w LOTR. |
|
|
|
 |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:17
|
|
|
spokojnie on pije zeby mu sie reka nie trzesla- z celnoscia jest wszystko dobrze!! a co do wh40k to jak tylko zrobie foty moich wilkow to nieomieszkam wrzucic! |
_________________ mo?esz mnie zabi? i poci?? na organy ch?opak ,
mo?e co? si? tobie przyda na pewno nie w?troba! |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:17
|
|
Brat Wojtas mnie po prostu zaskakuje. Nie do??, ?e podziela równie? moje zainteresowanie do dobrego kufla piwa, to jeszcze takie pi?kne krasnoludy, faktycznie jest co? w tym krasnalu co urzeka mnie .... musisz posiada? konkretn? armi? Krasnoludów |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
wojtasu
Rzemieślnik

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-08-30, 16:25
|
|
|
kiedys posiadalem nawet bardzo konkretna ok 7 tys pkt ,poniej przyszly gorsze czasy - ci?g?e najazdy orkow i skavenow... no i ostalo sie kolo 3/4 tysiakow ale pracuje ostatnio nad tym... tak czy inaczej zainteresowania jedyne sluszne-a w rece fajeczka z "tytoniem" pozdr
i zeby nie bylo offtopu jeszcze zdementuje klamstwo dot posiadania brody przez krasnoludzkie kobiety!!
chociaz nadal na piwo bym sie z nia nie umowil |
_________________ mo?esz mnie zabi? i poci?? na organy ch?opak ,
mo?e co? si? tobie przyda na pewno nie w?troba! |
|
|
|
 |
|
|