|
BATTLE REPORT 9 IX 2006 |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-09, 17:53 BATTLE REPORT 9 IX 2006
Baretki:  |
|
|
- On nie ?yje, prawda?
Pi?kno Unny by?o... przygniataj?ce. Gaelic nie potrafi? patrze? na t? twarz zwie?czon? szmaragdami oczu i bursztynowymi w?osami spadaj?cymi a? po ?opatki.
Sta?a teraz przed nim z rozpacz? czaj?c? si? w k?cikach jej pe?nych, czerwonych ust.
Z rozpacz? wygl?da?a jeszcze pi?kniej. Serce Gaelika zalewane by?o przez jad winy.
- Jednostki legionu Angrona grupuj? si? za lasem! Niemal wy??cznie berserkerzy!
W obozie cisz? rozdar?y gwizdki sier?antów. Awatar Khaina otrz?sn?? si? z chwilowego odr?twienia i ruszy? naprzód, jonizuj?c powietrze. Nad nim jednym Gaelic nie mia? kontroli.
Reszta by?a mieczem w jego prawicy.
- Rada w awangardzie! - krzykn?? i wskaza? wymownym gestem las. Drzewa sta?y nieruchomo, jakby w przera?eniu oczekuj?c zbli?aj?cej si? masakry.
- Ethel, twoja dru?yna os?ania? b?dzie ty?y. Moja pokryje ogniem Gwiezdnego Dzia?a praw? flank? zagajnika.
W oczach Ethela zal?ni?y iskry gniewu. Jak zawsze.
- Chyba ?artujesz! Nie...
- Do??. Stra?niku, wykonaj swe zadanie.
"Sprzeciw mi si?. Na Ish?, zrób to!"
Ethel sk?oni? g?ow?.
- S?dzi?em, ?e jestem twoim bratem, szlachetny dowódco.
Gaelic obserwowa? jego oddalaj?ce si? plecy z uczuciem zawodu. Jeden akt niesubordynacji, zaledwie jeden. Wystarczy?oby, ?eby tego przekl?tego bezczelnego smarkacza odes?a? na ty?y. Jak najdalej od niego.
Gwiezdne Dzia?o zabucza?o przeci?gle i zacz??o strzela?.
Po?eracze ?wiatów nadeszli z dwóch stron. Praw? flank?, prócz oddzia?u berserkerów, bieg? równie? Lord. Ich wrzaski splugawi?y wcze?niejsz? cisz?. W ?y?ach krew zagotowa?a si? czyst? agresj?.
- Khaine! Khaela Mensha Khaine!
Dzia?o i Rada metodycznie masakrowali kultystów Khorna z prawego skrzyd?a. Lord bieg? jednak nadal, nieczu?y na otrzymywane ciosy.
- B?dziemy szar?owa? - krzykn?? Gaelic do swoich Stra?ników.
Wtedy wybuch?a strzelanina na lewej flance.
Ethel.
- Twój m?? przyj?? na siebie uderzenie lewego oddzia?u berserkerów. Po?wi?cenie jego dru?yny... powstrzyma?o ich impet. Dzi?ki temu Rada mog?a dobi? wroga.
Tak sucho. Tak beznami?tnie.
- Ci?gle mi tego nie powiedzia?e?, Gaeliku. Czy Ethel... ?yje?
- Nie, Unno.
Mój brat z?ama? rozkaz. I moje serce. Mój brat nie ?yje, córko Faerila.
Unna wci?? przygniata?a go swym pi?knem.
Wina wci?? kaleczy?a mu dusz?.
World Eaters mieli dla mnie kilka niespodzianek Collar of Khorne wprawi?o mnie na przyk?ad w prawdziw? konfuzj? Ale na szcz??cie Rada nie tylko czaruje, rzeza równie? w CC |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-09-09, 18:52
|
|
|
Wow! Ka?dy nowy raport z bitew Ulthwe jest coraz bardziej osza??miaj?cy Co do bitwy- na niej ju? niestety na niej ju? mnie ju? nie by?o, a po lekturze raportu wida?, ?e szkoda |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-09, 19:12
|
|
BTW: nie b?d? tego pisa? ju? w przysz?o?ci, ale po ka?dej takiej bitwie updatowi ulega? b?dzie temat ?zy Ishy |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-09, 19:46
|
|
No to ja zapodam dwie fotki:
 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-09-09, 20:36
|
|
|
Po tej bitwie mam do powiedzenia tylko jedno. Nienawidze tej wstr?tnej Rady!!!
Jest po prostu przegi?ta!!! Nie do?? ze jeden oddzia? mi usma?y?a zanim wogóle zdazy? doj?? to drugi rozbi?a mi w CC jak juz sie rozkr?ca?:P |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-09, 21:17
|
|
| szeregowiec ryan napisał/a: | Po tej bitwie mam do powiedzenia tylko jedno. Nienawidze tej wstr?tnej Rady!!!
Jest po prostu przegi?ta!!! Nie do?? ze jeden oddzia? mi usma?y?a zanim wogóle zdazy? doj?? to drugi rozbi?a mi w CC jak juz sie rozkr?ca?:P | Jak mo?esz tak zion?? nienawi?ci? do tej milusiej Rady
Ale w sumie nie wiem czy pami?tasz: na pocz?tku starcia przedstawi?em Ci j? w ten mniej wi?cej sposób: to jest ta Rada, której wszyscy tak nienawidz? |

|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-09-09, 21:43
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | to jest ta Rada, której wszyscy tak nienawidz? |
Ja nie Za to Rada nienawidzi Necronów |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-09, 21:49
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Watcher napisał/a: | | to jest ta Rada, której wszyscy tak nienawidz? |
Ja nie Za to Rada nienawidzi Necronów | Fakt Przeciw Necronom Eldarzy musz? traci? sw? finezj? i operowa? brutaln?, prymitywn? si?? |

|
|
|
 |
|
|