|
Prince IMRAHIL of Dol Amroth |
| Ocena: |
| autor |
|
16% |
[ 1 ] |
| 1 - fatalnie |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 - słabo |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 - średnio |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 - porządnie |
|
83% |
[ 5 ] |
| 5 - piękno |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 - arcydzieło |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 6 |
| Wszystkich Głosów: 6 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-09-10, 20:58 Prince IMRAHIL of Dol Amroth
|
|
|
Prince IMRAHIL of Dol Amroth
Niespodziewana wizyta te?ciów uniemo?liwi?a mi wyko?czenie podstawki i zrobienie zdj??, wi?c poprzesta?em na szybkim obfotografowaniu modelu.
Wiem, ?e mo?e zbyt, nazwijmy to - "komiksowo" go potraktowa?em, ale w sumie to poszed?em "na ?ywio?" i "z pami?ci" wi?c to raczej taka improwizacja.
PS: model DMateusza.
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-09-11, 22:26
|
|
|
Of course zapraszam do krytyki! |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-11, 22:33
Baretki:  |
|
|
Wi?c tak: model bardzo mi si? podoba... ale napisz?, co mi si? nie podoba (bo ?atwiej ).
Otó? nie jestem przekonany do cieniowania kropie?a. Mo?e te zdj?cia to przejaskrawiaj?, ale on wygl?da troch? jakby malowany by? w niskiej rozdzielczo?ci przy ma?ej ilo?ci kolorów Taki C-64 Jako? tak... zbyt ostre przej?cia mi?dzy kolejnymi warstwami koloru. Poza tym twarzyczka klasa, zbroja równie?. 4+ |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-09-11, 22:45
Baretki:  |
|
|
W sumie ten niebieski wybija si? w tej figurce na pierwsze miejsce. Na pewno jest to spowodowane w?a?nie takim „ostrym” cieniowaniem.
Nie wiem czy nie zastanawia?e? si?, aby bardziej rozja?ni? peleryn?. Zrobi? j? bardziej bia??.
Zbroja jest ok. ?adnie si? komponuje. Twarz te? mnie przekonuje.
Podstawk? pewnie jeszcze poprawisz, czyli dokleisz trawki, lecz w ?adnym wypadku nie klej nigdzie g?bki (mo?e zepsu? efekt). Sama trawka lub jej k?pki wystarcz?. O?ywi? ca?o??. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-09-12, 10:59
|
|
|
Mnie równie? uderzy?a przede wszystkim "niebiesko??" tego modelu. Chyba przegi??e?. Za ostro i agresywnie, ale je?li chodzi o "komiksowo??" to tak musi by? widocznie. ( zauwa?, ?e chyba wszyscy nie jeste?my przyzwyczajeni do tego rodzaju stylu)Co do tej twarzyto mam jakie? takie ma?e "ale" gdyby? zrobil tylko jej ma?e zdjecie hmm... No nic daj? 4, bo nie jest to praca nadzwyczajna, ale te? nie kiepska.
Pozdrawiam |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2006-09-12, 18:12
|
|
|
| Tak, musz? si? zgodzi? z ch?opakami. Troch? zbyt jaskrawy ten niebieski. Ja bym jeszcze jak?? z?ot? obwódk? da? na tym kropie?u, jesli wiesz co mam na my?li. Jednak praca bardzo ?adna, twarz super moim zdaniem. Estetyka na wysokim poziomie. Jak na twoje mo?liwo?ci daje 4+ |
|
 |
|
|