|
Ork Boyz |
| Ocena: |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
14% |
[ 1 ] |
| 3 |
|
71% |
[ 5 ] |
| 4 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
| For me:) |
|
14% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 7 |
| Wszystkich Głosów: 7 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-06-24, 15:47 Ork Boyz
|
|
|
Oto mój pierwszy orkowy squad (bez figurek malowanych przez Czonska). Ogólnie jestem z nich zadowlony, acz troch? za jasna skóra mi wysz?a, có? na przysz?o?? b?d? wiedzia? .
 |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-24, 15:51
Baretki:  |
|
|
Niez?y pomys? z t? traw?, cho? mam powa?n? obiekcj? - pod?o?e na podstawce przypomina pustyni?, sk?d tam wi?c trawa? Secundo: ja wol? jaskrawsz? czerwie? przy orkach, ale to ju? takie imho jedynie 3+ |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-24, 16:19
|
|
Ci??ko mi cokolwiek powiedzie?, cho? to, co widz? na zdj?ciach nie za bardzo mnie przekonuje. Na trzeciej fotce u jednego, z Orasów spodnie wygl?daj? jak by by?y pomalowane tylko czarnym podk?adem i to w dodatku nie dok?adnie. Cho? wiem, ?e tak nie jest to taki efekt to sprawia. Zauwa?alne jest te? brak oczu (zamalowane na zielono) no mo?e chyba u jednego zauwa?alna jaka? szrama na oku czy có??
Trawa te? do mnie nie przemawia. Obro?li mchem czy co stare grzyby?
Ocena ko?cowa 3. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-06-24, 16:56
|
|
|
| Watcher napisał/a: | | Niez?y pomys? z t? traw?, cho? mam powa?n? obiekcj? - pod?o?e na podstawce przypomina pustyni?, sk?d tam wi?c trawa |
Podstawki to nie pustynia, z reszt? trawa nia nich jest, tak?e to taki step bardziej.
| jacoleko napisał/a: | | Zauwa?alne jest te? brak oczu (zamalowane na zielono) no mo?e chyba u jednego zauwa?alna jaka? szrama na oku czy có?? |
Oczy jak najbardziej s? pomalowane, tylko na zdjeciach nie wida?. Jak zobaczysz live to sie przkonasz.
| jacoleko napisał/a: | | Na trzeciej fotce u jednego, z Orasów spodnie wygl?daj? jak by by?y pomalowane tylko czarnym podk?adem i to w dodatku nie dok?adnie |
Wiem o co Ci chodzi i to odbicie ?wiat?a (acz rzeczywscie wygl?da jaby by?y tylko niedo?adnie pokryte podk?adem). |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-06-25, 12:14
|
|
| pikusMAIDEN napisał/a: | | Podstawki to nie pustynia, z reszt? trawa nia nich jest, tak?e to taki step bardziej. |
Ta pustynia jest nieco w cudzys?owie Piasek ma taki "spieczony" kolor po prostu, za? trawa soczy?cie zielona Sam pope?nia?em takie b??dy masowo do chwili, gdy mnie Gazza nie naprostowa?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-08-03, 22:44
|
|
|
| Fotki nie pozwalaj? na bli?sz? analiz?, ale modele prezentuj? si? wporz?dku. Mo?e odpu?ci?bym sobie te "maskowanie" na Twoim miejscu - ch?opaki s? wystarczaj?co fachowi bez dodatków, a skupi?bym si? na precyzyjniejszym obrabianiu plastiku (na pistolach wida? linie zgrzewu formy) i popracowa? nad z pozoru drobiazgami jak np: czarne wyloty luf, oszcz?dniejsze operowanie metalicznymi kolorami oraz dok?adniejsze cieniowanie skóry - w ich przypadku drybrush przynosi znakomite efekty; od tego radz? zaczyna? ka?dego. Spokojna 3. Niez?e pocz?tki! Tak 3maj. |
|
|
|
 |
|
|