|
Wzgórze :) |
| Ocena: |
| 0-Dla mnie |
|
11% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
22% |
[ 2 ] |
| 3 |
|
44% |
[ 4 ] |
| 4 |
|
22% |
[ 2 ] |
| 5 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 6 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Głosowań: 9 |
| Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-04-01, 13:58 Wzgórze :)
|
|
|
Makieta zrobiona ju? jakis czas temu (wiekszosc z was ju? j? widzia?o) i jest ona moj? pierwsz?. Genralni ejstem zn ij bardzo zadowolony poza tymi bia?ymi kamieniami mo?e, ale tutaj zwyci??y? le? i troch? pogania? mnie brak czasu, gdy? robi?em j? na jedn? z bitew. Na zdjeciach widoczne sa ma?e niedoróbki- to static grass troch? poodpada? po wielkokrotnym prznoszeniu makiety
Generalnie powiem- robota ?rednia, ale raczej jestem z niej zadowlony, gdy?, co najwa?niejsze, przydaje sie na polach bitew
Nied?ugo bedzie wiecej gdy? trwa produkcja murów obronnych |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-01, 14:05
Baretki:  |
|
|
| Tak jak wspomnia?e? te bia?e kamienie troch? nie tego, ale spoko tak te? mo?e by?. Jako przeszkadzajka si? sprawdza. Z pewno?ci? z czasem powstanie wi?cej lepszych terenków. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-04-01, 14:10
Baretki:  |
|
|
| Szczególnie nienaturalnie te kamienie wygl?daj? na tej stronie wzgórza, które jest nimi przykryte najbardziej. Generalnie wzgórze na rzemie?lniczym, dopuszczalnym poziomie. 3 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-04-01, 17:30
|
|
|
Fakt, te kanoldy nie pasuj? w tej postaci. Z k?d bia?a ska?a na takim pod?o?u?!?!Proponowa?bym zamalowa? je p?dzlem na czarno i zbrushowa? kilkoma odcieniami. Wtedy jeszcze troche grassu (szczególnie w szczeliny w najwi?kszych skupiskach) i b?dzie o niebo lepiej.
Póki co 3. |
|
|
|
 |
|
|