Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
KLUB ?
Autor Wiadomość
kedzi 
Giermek

Armia WH40k:
Witch Hunters

Armia WFB:
Krasnoludy

Wysłany: 2009-03-30, 19:18   KLUB ?

Wydzielone z tematu "Konkwista" i po??czone z tematem "Klub".

Watcher tak obserwuj? twoje wypowiedzi i stwierdzam, ?e ty nie chcesz gra? w Polhammera ty grasz w Watcherhammera. Co najdziwniejsze s? ludzie, którzy graj? z wamii uczestnicz? w tym co proponujesz i to oni podwa?aj? te rozwi?zania. Nie chcemy wprowadza? zamieszania w waszym klubie, ale czas najwy?szy przesta? bawi? si? w dyktatora

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-03-30, 19:28   
   Baretki: zalozyciel

kedzi napisał/a:
Watcher tak obserwuj? twoje wypowiedzi i stwierdzam, ?e ty nie chcesz gra? w Polhammera ty grasz w Watcherhammera. Co najdziwniejsze s? ludzie, którzy graj? z wamii uczestnicz? w tym co proponujesz i to oni podwa?aj? te rozwi?zania. Nie chcemy wprowadza? zamieszania w waszym klubie, ale czas najwy?szy przesta? bawi? si? w dyktatora

:lol:

1. Nie nale?ysz do klubu, z jakiej wi?c racji wtr?casz si? w jego sprawy?
2. Nie wspó?tworzysz tej kampanii, z jakiej wi?c racji wtr?casz si? w jej zasady wewn?trzne?
3. Zarzut watcherhammera jest tak absurdalny, ?e odnios? si? do niego tak: :lol:
4. Dyktator? :lol: Kolego, gdyby istnia?a tu jakakolwiek dyktatura, to nie zainicjowa?bym wprowadzenia regulaminu w którym decyzje podejmuje si? wi?kszo?ci? g?osów.

Ale wiesz co? Skoro masz tak? wewn?trzn? misj? ulepszenia naszego niedoskona?ego klubu, to prosz? bardzo. Wyka? si?. Ja z niego rezygnuj?. Koniec. Dyktator dojrza? do swej Bastylii. Kluczy ju? i tak nie mam, wi?c zorganizujcie kto je ma mie? (najlepiej Drzewiec, co prawda to mój brat, straszne...). Pieni?dze klubowe przekazuj? Drzewcowi. Jest jeszcze kwestia mojej parszywej przewagi jako admina tego forum, ale przecie? zawsze mo?ecie przenie?? si? gdzie indziej. Strefa Zero z pewno?ci? udzieli Wam jakiego? subforum.
By?o mi?o. Sko?czy?o si?. Dzi?kuj?.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

kedzi 
Giermek

Armia WH40k:
Witch Hunters

Armia WFB:
Krasnoludy

Wysłany: 2009-03-30, 19:39   

Taka dojrza?a osoba, a zachowuje si? jak ma?e dziecko. Tego powiem szczerze si? nie spodziewa?em. Podoba mi si?, ?e trzymasz to tward? r?k?, ale straszne zarazem jest to, ?e nie chcesz tego ulepsza?. Nie widzisz, ?e s? potrzebne pewne zmiany, które ewalo?uj? razem z t? gr?.
Jeszcze jedn? godn? uwagii rzecz? jest ta wasza demokracja. W?a?nie w tym temacie pokaza?e? najlepiej jak to wygl?da. 3 cz?onków klubu jest za zmianami, ty jeste? przeciw. To jest demokracja?????? :lol: :lol: :lol: Wasze wcze?niejsze g?osowania te? widzia?em, chyba nie s?dzisz ?e miano "dyktatora" wyzsa?em sobie z palca?
Nie denerwuj si? prosz?, bo nie na tym to polega

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2009-03-30, 19:44   

kedzi napisał/a:
Taka dojrza?a osoba, a zachowuje si? jak ma?e dziecko. Tego powiem szczerze si? nie spodziewa?em. Podoba mi si?, ?e trzymasz to tward? r?k?, ale straszne zarazem jest to, ?e nie chcesz tego ulepsza?. Nie widzisz, ?e s? potrzebne pewne zmiany, które ewalo?uj? razem z t? gr?.
Decyzja o rezygnacji z klubu nie nast?pi?a nagle. Dojrzewa?a d?ugo.
Tak, nie chc? gra? w wyewoluowanego warhammera. Nie wolno mi?

Cytat:

Jeszcze jedn? godn? uwagii rzecz? jest ta wasza demokracja. W?a?nie w tym temacie pokaza?e? najlepiej jak to wygl?da. 3 cz?onków klubu jest za zmianami, ty jeste? przeciw. To jest demokracja?????? :lol: :lol: :lol: Wasze wcze?niejsze g?osowania te? widzia?em, chyba nie s?dzisz ?e miano "dyktatora" wyzsa?em sobie z palca?
:lol:
Demokracja polega na tym, ?e ja musz? zag?osowa? tak samo, jak trzech poprzednich g?osuj?cych? :lol: Chyba ludowa :lol:
Ale OK, mnie ju? to nie dotyczy.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2009-03-30, 19:47   
   Baretki: 2017ragnarok

Hej Hej! Nie chce si? wtr?ca? w wasz? rozmow?, ALE po co si? od razu tak obra?a? (?).
Rezygnacja? Bez przesady. Niech Pan to przemy?li na spokojnie :)

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2009-03-30, 19:50   

Hmm... Nawet za bardzo nie wiem co mam napisac. Szkoda.

A sprawa z tymi cwiartkami nie by?a przecie? przes?dzona.

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

duscann 
Następca tronu

Armia WH40k:
Iron Warriors

Armia WFB:
Vampire Counts

Wysłany: 2009-03-30, 20:00   

Panowie, panowie, nie spinajcie si? tak mocno:) wrzu?cie na luzik.

kedzi 
Giermek

Armia WH40k:
Witch Hunters

Armia WFB:
Krasnoludy

Wysłany: 2009-03-30, 20:00   

[/quote]:lol:
Demokracja polega na tym, ?e ja musz? zag?osowa? tak samo, jak trzech poprzednich g?osuj?cych? :lol: Chyba ludowa :lol:
Ale OK, mnie ju? to nie dotyczy.[/quote]

Wiem na czym polega demokracja. Oczywi?cie, ?e mo?esz to zanegowa?, ale z tego co zauwa?y?em twój g?os jest chyba decyduj?cy.Inni maj? prowizoryczne prawo wyra?enia swojej opini. Obym si? myli?.
Jasne, ?e chcesz gra? w Warhammera, który nie uleg? zmianom po przej?ciu przez LS itp. , ale zwró? uwag? na to , ?e przy takich np. patrolowych rozgrywkach, jak te które prowadzicie pkt. dodatkowe maj? za wysokie warto?ci.

Uwierz, ?e kiedy? mo?e pojawi? si? kto? kto b?dzie mia? jedn? z nowo edycyjnych armii, która nie b?dzie np. poci?ta przez jakie? Faq`i itp. , wtedy sam zobaczysz jak to naprawd? dzia?a.
A to twoje t?umaczenie, ?e dwarfy skoro stoj? i strzelaj? to niech maj? za swoje z tym zajmowaniem ?w. to ju? w ogóle ?enada

Panowie naprawd? nie mia?em na celu ura?enia kogokolwiek wi?c nie wiem sam w czym jest problem.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2009-03-30, 20:07   

[quote="kedziWiem na czym polega demokracja. Oczywi?cie, ?e mo?esz to zanegowa?, ale z tego co zauwa?y?em twój g?os jest chyba decyduj?cy.Inni maj? prowizoryczne prawo wyra?enia swojej opini. Obym si? myli?.quote]
Mylisz si? i to bardzo
no i sie nie potrzebnie w.....(doko?cz sam :) )
Ostatnio zmieniony przez jacoleko 2009-03-30, 20:21, w całości zmieniany 1 raz  

kedzi 
Giermek

Armia WH40k:
Witch Hunters

Armia WFB:
Krasnoludy

Wysłany: 2009-03-30, 20:12   

Jacoleko bardzo mi?o z twojej strony, ?e pozwalasz mi to doko?czy?. W?a?nie takie osoby maj?ce najszersz? wiedz? na temat Battla powinny si? tu wypowiedzie?. Duscann, Wi?nia mo?e wy co? powiecie?
Jacoleko widz? wasz? demokracj? na forum i to mi wystarczy.
Pozdrawiam :-D koleg? od WE

Zapał 
Arcydemon

Armia WH40k:
Blood Angels

Wysłany: 2009-03-30, 20:15   

Demokracja, jak demokracja. Jako? zawsze potrafili?my si? dogadac...

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2009-03-30, 20:18   

I nadal potrafimy. Zawsze jest troche zgrzytów i k?ótni. Ale tak to musi by? :smile:

kedzi 
Giermek

Armia WH40k:
Witch Hunters

Armia WFB:
Krasnoludy

Wysłany: 2009-03-30, 20:20   

Ja tylko co? zasugerowa?em, a tu odrazu takie wielkie poruszenie.
Watcher wpadne do was na najbli?szy turniej to moze b?dziesz mia? mo?liwo?? skroi? mi .... :-)

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2009-03-30, 21:39   

Ta poruszenie niczym pod Grunwaldem.
Je?eli chcesz wspó?tworzy? kampani? to w niej uczestnicz. Ja si? wycofa?em dawno temu i si? nie wpierdzielam ch?opakom, wi?c inni, którzy w niej nie uczestnicz? te? nie powinni. To, ?e si? akurat teraz wypowiadam to tylko, dlatego ?e wtr?caj? si? osoby postronne.
Wi?nia napisa?, ?e sami si? dogadaj? i pomagierów nie potrzeba. Wi?c sam wiesz, co powiniene? zrobi?. Nieproszony si? nie wypowiada i tyle.

Wiśniaa 
Imperator Padyszach

Armia WH40k:
imperial guard

Wysłany: 2009-03-30, 21:43   

jacoleko napisał/a:
Wi?nia napisa?, ?e sami si? dogadaj? i pomagierów nie potrzeba. Wi?c sam wiesz, co powiniene? zrobi?. Nieproszony si? nie wypowiada i tyle.

Ja tam nie pami?tam ?ebym co? takiego napisa? :P
Przecie? ka?dy mo?e wyrazi? swoje zdanie na ka?dy temat, ja nikomu tego nie utrudniam i utrutnia? nie b?d?. A wnie?? do kampanii co? nowego zawsze mo?na. O ile jej uczestnicy si? zgodz? rzecz jasna.

Odpowiedz do tematu