|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
Wishlist 2010 |
Autor |
Wiadomość |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-16, 22:37 Wishlist 2010
|
|
|
Skoro wiekszos? juz figurkowo podsumowa?a 2009 mysle ?e mozna zaczac snuc nowe marzenia
Warhammer 40 000
Szczerze mówiac niczego nie planuje, cho?... nie wiem jak sie sytuacja klubowa rozwinie Jezeli na dobre wjedziemy na 40stkowe tory to nie wykluczam Op?ta?ców lub z 2 Obliteratorów....
WFB
Wood Elves
Elfy w tym roku odpoczywaj?. Armia jest do?? spora i na razie wzmocnie? nie b?dzie.
Dwarfs
Krasnoludy dostana najprawdopodobniej... króla Oprócz tego poluje w tym roku na Górników, coby ugrywalni? moj? 8ke
Ogry
To b?dzie main target army w tym roku
Na pewno:
- Gigant
- Gnoblarscy Trapperzy
- 3 bohater (zastanawiam sie jeszcze jaki,cho? mam pewien pomys? )
Ewentualnie:
- Rhinoxowa jazda
Demony
Tutaj przede wszystkim drugi CORE!!! - pojawi sie weso?e,spore stadko Horrorów
Oprócz tego my?leo drugim oddziale Flamerów i.... Lordzie
Generalnie plan jest taki zeby pod koniec roku miec 4 armie na wiecej niz 2250 pkt Let's do it |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-18, 13:44
|
|
|
A ja planuj? w tym roku:
-Ma?a armijka (1000p.) do WH40K raczej, Chaos space marines |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-12-21, 12:35
Baretki:  |
|
|
Ten rok 2009 uwa?am za zamkni?ty, wi?c czas zaplanowa? nowy rok.
WH40K
Orki
Tutaj jestem nastawiony na niewielkie zakupy, ale za to drogie.
Ork Mega Dread FW – 1/1-jest
Ork Big Truck FW – 1
Ork Trukk With Enclosed Cab FW – 1
Ork Halftrakk FW – 1//1-jest
Ork Stormboyz GW – 2
To tyle, co do Orków.
Tyranidzi
Oczywi?cie stycze? i nowy kodeks. Nie wiem jak to teraz b?dzie z nimi wygl?da?, ale mniej wi?cej wiem, co bym chcia? kupi?.
Tyranid Pyrovare GW - 1
Tyranid Ravener GW – 2 pude?ka
Tyranid Trygon/Mawloc GW – 2/2-jest
Tyranid Gargoyles GW – 1 pude?ko
Tyranid Venomthrope GW - 1
Tyranid Hive Guard GW - 3/3-jest
Tyranid Broodlord GW – 2/2-jest
Tyranid Hormagaunts GW – 1 pude?ko/1-jest
No I ciekawe, co wydadz? w drugim rzucie w okolicach maja.
WFB
Orki i Gobliny
Raczej nie przewiduj? nic.
Krasnoludy
Tak?e nie przewiduje nic.
Ogry
Raczej w?tpi? abym co? kupi?
Tak ogólnie to WFB nie jest przewidziane w zakupach, bo mam za du?o niepomalowanych figurek, aby dokupywa? kolejne i odk?ada? je na kupk? do schowka.
Wiadomo jednak, ?e w nowym roku ma wyj?? nowa edycja WFB i mam jedynie zamiar zakupi?, Box startowy, w którym b?d? rzekomo znajdowa? si? armie Orków i Goblinów vs Imperium tak, wi?c pewnie figurki wpadn? jakie? tam jednak.
No i chyba, ?e co? okazyjnie kupi?, ale tego ju? nie licz?, bo nie wiadomo, na co trafi?.
LOTR
Tutaj raczej brak konkretów. Z istniej?cych figurek w sprzeda?y raczej nie planuj? ?adnych zakupów chyba, ?e co? okazyjnie wpadnie.
Jednak?e zobaczymy, co przyniesie przysz?o??.
FOW
Tutaj przewiduje nadal uzupe?nia? bibliotek? ksi??ek do tego systemu.
Co do figurek to sam nie wiem mo?liwe, ?e co? kupi? do moich Ruskich. |
Ostatnio zmieniony przez jacoleko 2010-10-03, 16:51, w całości zmieniany 5 razy |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-12-28, 23:17
|
|
40k
Dark Eldars
Nic, kompletnie. Czekam i czekam na t? now? edycj? i do jej wydania nie kupi? ju? ?adnej figurki.
Blood Angels.
Poma?u, kolekcjonersko. Niby te? ma wyjsc nowa edycja, tak czy siak takiego Baal Predatora warto miec
WFB
Tomb Kings
Sam nie wiem. Mo?e paru Tomb Guardów, jaki? Casket albo co?? No i nowa edycja... ech...
Dogs Of War
Ogólnie nagle zacz??em si? zastanawiac po co mi ta armia. Heh...
Kislev
Armia zamkni?ta, 900 pkt. Wszystkie jednostki jakie s? w :oficjalnym: podr?czniku s? u mnie. Kupowac dalej nie widze sensu.
Reasumuj?c i podsumowuj?c nowy rok wita mnie kryzysem twórczo, malowniczo hobbistycznym.
aha, zosta? jeszcze Lotr:
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-12-29, 11:29
|
|
WFB
Skaveny
Planuje kupi? nowy dzwon i doomwheela, nowych stormverminów i par? olbrzymich szczurów. Jak wpadn? jacy? klanbracia to te? si? nie obra??
Wampiry
Wilczki, my?la?em nad jeszcze jedn? gwardi? (grave guards), si? oka?e.
Wh 40k
Orks
Tutaj planuje rozbudowa? armijk? na jakie? wi?ksze punkty, a co najwa?niejsze pomalowa? j?.
2-3 trucki, 2-3 bandy ch?opaków, battlewagon, mo?e jakich? lootasów czy burnasów
a no i chcia?bym zakupi? Kannony, nie wiem czy w Polsce da si? je kupi?
Dark Angels
My?la?em nad jakim? pojazdem, ale SMów sobie odpuszczam na razie. Mia?a by? armijka na 500 i jest |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-12-29, 12:39
|
|
WFB:
Pud?o ?uczników, kolejna pi?tka Yeomanów, król i profetka. Do Imperium na razie nie mam poj?cia, flagellanci chyba plus co? jeszcze.
WH40k
Jeszcze jeden Wave Serpent, dru?yna Dire Avengerów, trzy War Walkery, Wraithlord, Striking Scorpions, autarcha, dru?yna jakiego? Aspektu którego jeszcze nie mam
Wolves: Rhino, wilcza kawaleria, dru?yna terminatorów i Longfangów.
Flames of War:
cokolwiek |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-12-30, 07:19
|
|
Jeszcze jedna dru?yna terminatorów Watch ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-12-30, 13:15
|
|
|
Cytat: | Dogs Of War
Ogólnie nagle zacz??em si? zastanawiac po co mi ta armia. Heh... |
czasem tego nie sprzedawaj... nikomu innemu ni? mnie
Moje plany na 2010:
Planszówki:
Ostatnio to one poczh?aniaja wolne (tych jak zwykle za ma?o ) ?rodki:
- Na pewno w olkolicach lutego sprawimy sobie z zon? Torfowisko, czyli dodatek do FENOMENALNEJ Agricoli.
- Marz? tez o w?asnym egzemplarzy 'Puerto Rico' i dodatku do 'Gry o Tron' (tego z m.in. portami i 6. graczem)
Bretonnia:
Mam raczej wszytsko, co jest potrzebne - nie ukrywam ze chetnie kupilbym troche unikatow czy powiekszyl szeregi Errantów (ich nigdy w nadmiarze). Gdybym juz cos kupowa? pewnie by?by to Batalion, albo ze 2 boxy ch?opów walcz?cych - tak dla klimatu.
Dogs Of War:
W koncu posklejanie i pomalowanie chociaz czesci tego co juz mam. Moja wizja DoW jest inna ni? ta Zapa?a: Raczej nie bede sie opiera? na oddzialach z imiennymi bojhaterami - wole zwykl? armylist?. Chcia?bym w tym roku dokupic te?:
-2 boxy imperialnej milicji
-6 ogrów
- 5-10 lekkich kawalerzystów (pewnie b?de przerabia? z pistolierów lub maruderów - nowe, plasdtikowe wzory ?wietnie si? nadadz?)
z mysla o tej armii. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-12-30, 11:21
|
|
|
To co - tradycyjne podsumowanie roku w ostatni ,,normalny" dzien
Jak zwykle mimo tysiaca planów zakupowych i za?ozen turnieje i ,,okazje" zweryfikowa?y moje potrzeby figurkowe
WH 40000
Mowi?em ze nic no i nic
WFB
Wood Elves
Mia?o nic nie byc ale Jacek przywiózl mi taniutkiego Oriona, niestety król lasu... nie zdazy? jeszcze zadebiutowac. Ale czeka na kolejna epicka bitwe 4 genera?ów
Dwarves
Mia?byc król i górnicy. Król i owszem ale zamiast górników zakupy u Go?ebia sporo piechoty, Zyrokopter, Organki i przede wszystkim Kowad?o. wczesniej jeszcze bolec wiec Dwarfy znacznie sie rozros?y, choc przyznam ze sporo malowania przede mna, dlatego na razie beda czekac na pó?eczce na swoja kolej.
Ogry
W tej chwili moja topowa armia, która w zesz?ym roku boryka?a sie z problemem braku genera?a . Z mojej strony gnoblary i Gorger - reszta czyli wieeelki spam byków i Ironów plus Gigant, Leadzi i dwa Butchery od Czosnka.
Demony
Kupi?em drugi core ale reszta nie ruszona. Zmiana edycji w zasadzie zniszczy?a mój koncept armii demonów (czysty Tzeentch) i zastanawiam sie czy jest sens trzymania armii wy?acznie na gre towarzyska z odrzuceniem BP i wszelakich ograniczen. Rozwazam to choc nie ukrywam ze w 2011 ta armia moze z pó?ki znikn?c |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
|
phpBB by
przemo
|