|
Avatar of Khaine, the Bloody-Handed God |
| Oceń :) |
| 0 - dla mnie |
|
12% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
50% |
[ 4 ] |
| 5 |
|
25% |
[ 2 ] |
| 6 |
|
12% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 8 |
| Wszystkich Głosów: 8 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-26, 21:48 Avatar of Khaine, the Bloody-Handed God
Baretki:  |
|
|
ma?e niedomalowanie na kicie ju? nie istnieje
 |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-02-26, 22:45
|
|
|
| B?dzie krótko bo ju? raz co? tu napisa?em i zawiesi?o si? forum (or something) przed chwil?. Daj? mu spoko 4, ale je?li si? umówimy na ma?e tips&tricks to zrobisz go na zas?u?one 5. (je?li nie obrazi?em Ci? t? propozycj? i masz ochot? na t? akcj?) Podstaweczka te? na miar? majestatu i powagi modelu, cho? poprawi?oby si? to i owo. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-26, 22:50
|
|
| Gazza napisał/a: | | (je?li nie obrazi?em Ci? t? propozycj? i masz ochot? na t? akcj?) |
Pewnie, ?e mam ochot? By?bym wdzi?czny. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-26, 22:53
|
|
A wi?c dotrzyma?e? s?owa i umie?ci?e? go dzisiaj. Mia?em okazj? widzie? figurk? na ?ywo. Model jest ?wietny.
No to teraz malowanie. Ca?o?? malowania na ?wietnym poziomie. Mieczyk naprawd? ?wietny, cho? zdj?cie nie do ko?ca to oddaje. Zrobi?e? ?wietne przej?cie na nim ze srebra w z?oto.
Pancerz te? ?adny. Jedyne, do czego si? doczepi? to, to, ?e nie poprawi?e? tej jego kity, któr? ma na czubku he?mu. Chodzi mi o spód tej kity. Na zdj?ciu czwartym to najdobitniej wida? (popraw to).
Podstawka. Musz? Ciebie za ni? pochwali?. Bardzo pasuje mi do tego modelu. Wspó?gra z ni?. Dobrze, ?e nie robi?e? nic fiku?nego. A ta g?owa pod nim jest ?wietnym pomys?em tylko da?bym tam troch? krwi. By? by ?wietny efekt.
Ocena bardzo, ale to bardzo mocne 5. BRAWO. |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2006-02-27, 14:27
|
|
|
Jak dla mnie to 4+. Lepiej ni? na 4 acz troszk? mu do 5 brakuje. To mo?e najpierw to co mi si? podobna- przede wszytkim miecz, naprad? ?wietna robota, cho? wygl?da mi na troch? za bardzo "zu?yty", jak na moje powinien by? bardziej g?adki i b?yszcz?cy (mo?liwe, ?e na ?ywo jest, ale oceniam to co na zdjeciach). Pancerz te? bardz odobry, cho? na tyle che?mu wida? tak? bli?ej nieokre?lon? ciemn? plamk? (ale to przecie? szczegó?, wiec sie nie czepiam). Teraz ma?e niedoróbki- na 4. zdj?ciu wida? jakby troch? czerwonej farby wla?o sie na t? p??chte co mu zwisa miedzy nogam (przy ??czeniu p?achty z ... <wiadomo z czym >). ?ó?? na kicie, wygl?da jakby, w niektórych miejscach by?a jej za cienka warstwa (cho? ?ó?c ma to do siebie, ?e s?abo kryje). To generalnie tyle. Bardzo dobra robota |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-27, 22:43
|
|
| Avatar of Khaine powiem tak. Widzia?em na ?ywo i dech zapiera mi w piersiach, a szczena mi opada. Naprawd? zauwa?y?em, ?e w?o?y?e? serc? w t? prac? i dla mnie to mistrzostwo ?wiata. Podoba mi si? w nim niemal?e wszystko zbroja, przefachowy miecz i wyczuwam zajebisty klimat z t? figurk? niemal?e boski (w ko?cu co? Boga ma w sobie). Jedyne do czego mog? si? przyczepi?, albo ujm? to inaczej, co mi si? nie podoba to ten ?ó?ty pas na jego w?osach. Ja bym to zrobi? goldem, albo jakim? innym majestatycznym kolorem, ale to tylko moje zdanie, dlatego ocena moja to 6-. Tak trzymaj. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
balbon
Margrabia

|
Wysłany: 2006-02-28, 06:53
|
|
|
To si? melduj?.
Te zdj?cia to mo?e nie mistrzostwo ?wiata , ale s? znacznie lepsze od poprzednich.
Tak patrz? na Twoje figurki i mog? stwierdzi? , ?e du?o u?ywasz zabrudzonych kolorów.
Malujesz do?? spokojnie , swoim tempem . ?atwo rozpozna? Twoje pampry.
Tutaj u?y?e? bardzo du?o czerni w zag??bieniach , wysz?o to troch? machinalnie , automatycznie ( bo tak gdzie? przeczyta?e? lub kto? Ci powiedzia?).
Dla mnie przez to si? optycznie wyp?aszczy?. Ta czer? jest miejscami zbyt nachalna. To tak jakby? chcia? obrysowa? poszczególne cz??ci gostka czarnym konturem .
Pióropusz wyszed? troch? plastikowo .
Z tego co widz? to czasem u?ywasz czystych ?ywych kolorów , ale automatycznie je przygaszasz .
Denerwuje mnie to czarne podkre?lenie cytrynowych elementów , zw?aszcza na g?owie ( ty?). Nie przekonuj? mnie po??czenia srebra i z?ota . Dziwne zestawienie. Zawsze twierdz? , ?e to pic na wod?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-02-28, 08:58
|
|
Co do miecza mam zgo?a odmienne zdanie. Po??czenie srebra i z?ota bardzo mi si? spodoba?o. Mo?e odchodzi ono od pewnych utartych kanonów ale co tam poeksperymentowa? i pokaza? co? innego odmiennego jest fajnie. Dla mnie oznacza to ?e kto? ma wyobra?nie i próbuje cos pokaza? a nie wiernie kopiuje to co ju? by?o pokazane. Mo?e to te? kwestia gustu. Wiadomo ka?dy ma inny. Dla mnie miecz jest ok. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2006-02-28, 15:01
|
|
IMHO: Miecz wyszed?? bardzo fajnie, super wygl?da to przej?cie:) I ogó?em figurka wypa?nie pomalowana, tylko jedno co mi si? nie podoba to ten ?ó?ty pas na w?osach... Jako? tak dziwnie 5 |
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2006-03-22, 18:13
|
|
|
Naprawde LADNIE Marcin, trening czyni mistrza, zmierzasz w jaknajbardziej wlasciwym kierunku. Czirs... |
|
 |
|
|