|
Genestealers 1 sk?ad |
| Oceniamy |
| 0 - dla mnie |
|
20% |
[ 1 ] |
| 1 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 2 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 3 |
|
0% |
[ 0 ] |
| 4 |
|
20% |
[ 1 ] |
| 5 |
|
40% |
[ 2 ] |
| 6 |
|
20% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 5 |
| Wszystkich Głosów: 5 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-12-31, 10:52 Genestealers 1 sk?ad
Baretki:  |
|
|
Jest ich 8:
Komentarze bardzo mile widziane. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-12-31, 12:21
|
|
Jak dla mnie mistrzostwo ?wiata. 5. Dlaczego? Nak?ad pracy w stosunku do takich szeregowych jednostek bardzo du?y, wida?, ?e Jacek nie szed? tu na zbytnie kompromisy, to zmieszanie ?ólci i czerwieni na odnó?ach daje obrzydliwy i piorunuj?cy efekt, "?y?ki" na g?owie równie?, postara? si? nawet o ga?ki oczne Nie mam zastrze?e?. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-12-31, 16:19
|
|
Ocena 6 !! he he tymi figurkami rozjecha?e? mnie totalnie. Nie widzia?em jeszcze takiej pracowito?ci i zgodz? si? z Watchem w 120 % z po?wi?ceniem nad mi?chem, bo to jest naprawd? zastamawiaj?ce, co ty wyrabiasz. Nie widzia?em szczerze?e, ?eby który? z malarzy po?wi?ci? tyle pracy nad troopsami. Plecki s? tutaj zdecydowanie lepsze. Tak trzyma?, a b?dziesz pracownikiem GW |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-01-02, 12:41
|
|
|
| Dla mnie mocna 4! Zastosowane techniki malarskie da?y zamierzony efekt. Bez rewelacji ale wra?enie robi?. Porz?dne podstawki to te? ju? standard jacolekowy. Do szóstki jeszcze d?uuuga droga, a 5 da?em Lictorowi wi?c troopsy ze swoim "ta?mowym" stylem otrzymuj? 4. Good work! |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-02, 12:49
|
|
No niestety jak to nazwa?e? „ta?mowy styl” niestety musi pozosta? bo Tyranidzi to roje i raczej s? wszyscy tacy sami. ?yj? i umieraj? dla roju a ich cia? po ?mierci s?u?? jako po?ywka dla nowych pokole?. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2006-01-02, 12:55
|
|
|
| Ciesz? si?, ?e mamy wspólne podej?cie do kwestii malowania tyrków. Rozumiem, ?e wybaczasz mi t? trze?w?, dalek? od innych unios?ych ocen?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2006-01-02, 13:00
|
|
O oceny akurat si? nie martwi? bo ju? kiedy? o tym pisa?em. Je?eli to co zrobi?em mi si? podoba i wiem ile w to w?o?y?em pracy to oceny nie s? tak wa?ne. Cho? nie powiem s? one mi?ym dodatkiem i potwierdzeniem ?e to co zrobi?em te? komu? si? podoba w lepszym lub gorszym stopniu.
Co mnie cieszy to je?eli kto? mo?e mi podpowiedzie? co mog?em jeszcze zrobi? lub co zrobi?em ?le i warto to poprawi? aby osi?gn?? jeszcze lepszy efekt. |
|
|
|
 |
|
|