|
Dnia 21.01.2006 w CHDK-u odb?dzie si? turniej MTG |
| Autor |
Wiadomość |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-15, 00:46 Dnia 21.01.2006 w CHDK-u odb?dzie si? turniej MTG
Baretki:  |
|
|
| Odb?dzie si? Turniej w Chdk-u w MTG wszystkich ch?tnych zapraszamy na granie. Wst?p prawdopodobnie 10 z?. na nagrody, ale to jeszcze nie jest pewne. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-15, 00:49
|
|
Fajnie by by?o gdyby tego typu imprezy wpisa?y si? na sta?e i odbywa?y si? u nas. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-01-15, 09:33
|
|
|
Wszystko zale?y od frekfencji .
Dodam, ?e turniej odb?dzie si? w formacie EXT (Invasion, Planeshift, Apocalypse, 7 edycja, Odyssey, Torment, Judgment, Onslaught, Legions, Scourge, 8 edycja, Mirrodin, Darksteel, Fifth Dawn, Champions of Kamigawa, Betrayers of Kamigawa, Saviors of Kamigawa, 9 edycja i Ravnica: City of Guilds)
je?linie wiecie czykarta jest grywalna to sprawdzcie tutaj http://gatherer.wizards.com/ |
_________________ |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-01-15, 11:15
|
|
|
| format Exteneded? znowu si? nie za?apie..... |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
chaoz
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2006-01-17, 10:56
|
|
|
| Wszystko zalezy od frekwencji. Aktualnie mam zamiar sprawdzic, w ktorym miescie najlepiej robic nasze lokalne (byle wojewodztwo Pilskie) turnieje. Szukam tez sponsorow na nagrody, moze cos sie znajdzie na najblizszy turniej, ale nie obiecuje. Info o cyklu tradycyjnie na http://mtgnews.pl/forum/viewtopic.php?t=22726 . Potwierdzam tez - wstep bedzie 10 PLN - calosc przeznaczona na nagrody. |
_________________ Now is the time to great revolution - let's kill all people and stop evolution - G.A.F.E - (Rest in Pain) - Fallen Engines |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-01-17, 20:16
|
|
|
By?by kto? w stanie przynie?? komputer? Mog? by? problemy z tym. Je?eli tak to odzywa? si?!
edit : niejsano si? wyrazi?em tutaj chodzi o przywiezienie tudzie? przyniesienie w?asnego komputera, poniewa? chadekowego nam nie u?ycz? RACZEJ, wi?c fajnie by?oby gdyby kto? ewentualnie móg?by przytarga? w?asny , za brak precyzji przepraszam
Dodam od siebie, ?e taki turniej to wspania?a okazjado nabycia kart. Ka?dykto tam gra ma karty, których ch?tnie si? pozb?cie. Je?eli nie masz tali, a ch?tnie zagra?by?, b?d? s?dzisz, ?e Twoja talia jest za s?aba na taki turniej to przyjd?. Na takim turnieju panuje kapitalna atmosfera i mo?a ?atwo i co wa?niejsza TANIO naby? wiele kart. Na ostatnim czarnkowskim turnieju by?y sprzedawane ogromne ilo?ci commonów po 10gr za sztuke. Je?eli przyjad? osoby z Poznania (a powinny przyjecha?) to znów nadarzy si? taka okazja. Oczywi?cie je?eli nie grasz w turnieju to nie p?acisz, a mo?esz pogra? sobie (poza turniejem) z innymi i naby? karty. |
_________________ |
| Ostatnio zmieniony przez kali 2006-01-17, 21:31, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2006-01-17, 21:24
|
|
Mog? przenie?? nie ma problemu w ko?cu kawa? ch?opa ze mnie
Edit: Panowie niestety nie b?de w sobot? na turnieju. |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-01-17, 23:02
|
|
|
No no, ciekawie sie zapowiada. Zabralim sie z kalim za dopieszczanie moego decka, za co serdecznie mu dziekuje i moze uda mi sie wygrac jakis pojedynek . by?oby mi?o, a nawet je?eli nie to zawsze kart mozna nabyc Zacieram r?ce |
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2006-01-19, 15:03
|
|
|
| Turniej zosta? odwo?any. Ma?o osób b?dzie, wi?c nie ma sensu robi?. Odb?dzie si? najprawdopodobniejna pocz?tku lutego w miar? mo?liwo?ci. |
_________________ |
|
|
|
 |
chaoz
Chłop feudalny

|
Wysłany: 2006-01-20, 13:15
|
|
|
| Ech, to juz drugi turniej pod rzad, ktory zostal skancelowany... mam nadzieje, ze to przypadek, bo jeszcze jeden taki "niewypal" i mi sie chyba juz odechce za tym wszystkim latac. Wezcie sie w garsc panowie i przyjedzcie na nastepny turniej (planowany draft w Czarnkowie, ale mozemy to zmienic i zrobi? u Was, jak bede mial pewnosc, ze bedzie u was troszke osob. Draft to tez nie mus - podejzewam, ze sie i tak nie odbedzie, bo mam dopiero 3 chetne osoby, a ja musze miec conajmniej OSIEM osob i 8-10 dni na zalatwienie zestawu do draftowania), szkoda aby taka scena (mam na mysli przede wszystkim naprawde zaje**ta atmosfere) z naprawde duzym potencjalem miala przestac istniec. |
_________________ Now is the time to great revolution - let's kill all people and stop evolution - G.A.F.E - (Rest in Pain) - Fallen Engines |
|
|
|
 |
|
|