Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Watcher
2013-11-29, 21:25
Dungeon Hunter
Autor Wiadomość
jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2011-07-04, 01:07   
   Baretki: zalozyciel

Watch zakupi? Dungeon Huntera :hold: . Kurdeczka graj w party :pila: . Gr? w sumie przechodzi si? 2 razy ( jestem przy ko?cówce drugiego przej?cia), ale na wy?szym poziomie, czyli to samo, ale trudniej.
Graj?c w party ?atwiej o lepsze itemki i szybciej idzie exp. Gr? przechodzi si? normalnie, czyli wszystkie swoje questy po kolei.
No i zawsze mo?na zacz?? gr? od nowa inn? postaci?. Ja jak sko?cz? gr? Wojownikiem, (czyli poziom Legend) to b?d? gra? inna postaci? od pocz?tku, ale online.

Klub: battleground

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2011-07-04, 09:27   

Jasne, ale nie b?d? gra? moim neptasem z pakerem 58 lvl :) dla mnie za ?atwo i za nudno :) Ró?nica poziomów max 15 powinna by?.

A gra jest fenomenalna, dawno ju? ?adna pozycja z tego gatunku tak bardzo nie zbli?y?a si? do poziomu Diablo.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2011-07-04, 12:43   

e no ju? 75 lvl :D
chyba ?e zaczn? od nowa :)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2011-07-10, 11:30   

Watcher napisał/a:
A gra jest fenomenalna, dawno ju? ?adna pozycja z tego gatunku tak bardzo nie zbli?y?a si? do poziomu Diablo.

I pomy?le?, ?e to tylko lekko podci?gni?ta graficznie gra z komórki! :devil1:

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2011-07-10, 14:05   

No i co z tego wa?ne, ?e fajnie si? gra. :)

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2011-07-11, 01:34   

No wiesz, ja my?l? w samych superlatywach o tym tytule!
Jestem entuzjast? tego typu produkcji. :hold:

Boli tylko fakt, ?e na androidach czy innych komórkowcach takie gry kosztuj? w eurocentach, a jak podbij? rozdzielczo?? to zaraz 47z? wo?aj?! :sniper:

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2011-07-11, 11:00   

No troch? boli, ale takie ?ycie.
Jednak warto mie? tego plusa.

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2011-07-11, 16:34   
   Baretki: tartar zalozyciel

Widzia?em u Watch to jest to samo co Torchlight wi?c raczej nie zakupi? ...

Klub: battleground-castigatores

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2011-07-11, 16:43   

Je?li dobrze odczyta?em powy?szego posta, to twierdz?, ?e autor s?abo zna obie gry.
Przecie? Torchlight to tylko gra singlowa, na dodatek bardzo kreskówkowa, nieco infantylna.
DH lepiej lub gorzej kopiuje Diablo, a w koopie blisko mu do Gauntleta nawet.
Swoj? drog? to w ostatnim PSXExtreme jest nawet o nich stosowny artyku?.
BTW: skoro Watch j? ma to czemu mia?by? j? jeszcze kupowa?? Jakie? poró?nienie? :->

jacoleko 
Wielki Ascendent

Armia WH40k:
orki tyranidzi

War of the Ring:
The Misty Mountains

Wysłany: 2011-07-12, 00:00   

Mnie si? gra znakomicie i naprawd? ?wietna rozrywka. W online poziom wzrasta. Singiel jest ?atwiejszy od onlajna. Na przyk?ad boss ko?cowy (jak i zreszt? ka?dy), którego graj?c singla przej?? mo?na bez problemu (?atwizna dla przedszkolaka) a graj?c we 4 to ju? wyzwanie i to niema?e.
Ja, mimo ?e mam posta? na 75 poziomie mam trudno?ci na poziomi Hero, (czyli pierwszym) przej?? z marszu (prze?y?), czyli za pierwszym podej?ciem zabi? ostatniego bosa graj?c online z innymi. A graj?c singla na poziomie du?o wy?szym tego samego bosa wci?gam nosem za pierwszym podej?ciem.
Gra naprawd? nabiera sensu, gdy gramy online.

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2011-07-13, 09:14   

Kuba oni nie wiedz?, ?e raz kupion? gr? mo?na si? podzieli? z innymi, szara masa... :ork:

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2011-07-13, 11:08   

Masz jak?? ambicj? pisania wy??cznie w stylistyce gówniarza ostatnio czy przyczyny s? inne? Co do gier: nie robimy tego po prostu i tyle.
Co do podobie?stw do Diablo - pomijaj?c kwesti? multi, to jednak Torchlight jest tej grze bli?sze. Nie wiem czy w ni? gra?e? (nawet nie pami?tam, czy jest na PSN), ale muzyka, sposób pozyskiwania przedmiotów, d?wi?ki, sposób awansu postaci, Town Portale - wszystko to jest bli?niaczo podobne do dzie?a Blizzarda. Nie przygl?da?em si? tematowi bli?ej, ale na pudle od wersji pecetowej jest nawet napis "gra twórców Diablo", wi?c pewnie jacy? uciekinierzy z Blizzarda w tym maczali palce. Dungeon Hunter jest gr? w której takie odniesienia nie s? tak silne, zupe?nie jak inna nowa gra tego typu na rynku: Daggerdale (te? fajna, na licencji Dungeons&Dragons). DH ma ?adniejsz? grafik? (chocia? t? z Torchlight te? lubi?, przy okazji tam jest du?y zoom którego w DH brakuje) i ?atwe, intuicyjne sterowanie (du?o czasu min??o zanim poj??em, po co jest w Torchlight to ca?e w?dkowanie :) ), st?d na razie cz??ciej gram w Alliance w?a?nie (chocia? ostatnio wszystkie gry pad?y przy Dragon Age II i Portalu od Valve).

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2011-07-14, 10:17   

geeeee... wyluzuj watcher, pisze zawsze z doskoku, dlatego tak krótko i wymownie :devil1:
chodzi?o mi o to, ?e ch?tnie bym pogra? z wami, ale chwilowo jestem bezrobotny, bo mi firm? likwiduj? i nie mam pieni??ków na zakup. Ja np. nie mia?em problemu, ?eby Micha?owi czy Kubie udost?pni? na 3 minuty swoje konto w celu podzielenia si? tytu?ami, ale tak to jest jak wi?ksz? cz??? spo?ecze?stwa mamy zaszczut? i spod ?ba na wszystkich innych patrz?c?. Dobra ko?cz? temat, bo jeszcze Was o piractwo pos?dz? albo co? :hahaha:

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2011-07-14, 20:36   

Czemu zaraz piractwo?
Raz kupiona gre mozna pobierac i instalowac na 5 roznych konsolach. Nie ma w tym nic nielegalnego.

@Watcher:Torchlight nie pojawil sie na PSN.

Odpowiedz do tematu