|
Elektroniczny System Of A Down(za onet.pl) |
| Autor |
Wiadomość |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-12-07, 10:30 Elektroniczny System Of A Down(za onet.pl)
|
|
|
http://muzyka.onet.pl/mr,1207603,wiadomosci.html
To kolejny dowód ze niechec wobec muzyki elektronicznej najczesciej wynika z jej nie znajomosci.Chodz nie przepadam za SOAD to chetnie poczekam na ten projekt. |
|
|
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-12-07, 13:29
|
|
|
hehehehe ja te? kolesi raczej nie trawie. Ale faktycznie ciekawe, ?e muzycy takiego pokroju zaczynaj? si? interesowac elektronik? |
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-12-07, 15:48
|
|
|
Ja przeczyta?em tam ?e chyba gitarzysta zaczyna si? interesowa? muzyk? elektroniczn? to nie znaczy ?e ca?y album nowy SOAD b?dzie w takich klimatach...oby w sumie nie ...oni maj? charakterystyczn? muz? i niech tak zostanie niech tego nie psuj?....Ja wr?cz przepadam za Systemem i wole ?eby zosta?o tak jak jest. |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-12-07, 16:17
|
|
|
| A ja przekornie powiem ze,oby cala plyta byla elektroniczna to moze wrescie zaczna mi sie podobac SOAD |
|
|
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2005-12-08, 11:38
|
|
|
| gotard napisał/a: | | A ja przekornie powiem ze,oby cala plyta byla elektroniczna to moze wrescie zaczna mi sie podobac SOAD |
...rzecz gustu ... |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
Iliador
Margrabia

|
Wysłany: 2005-12-08, 13:54
|
|
|
Moze mi ktos powie, co maja fascynacje elektronika gitarzysty SoaDu, do ich tworczosci? Oczywiscie - jakies wplywy moze to miec, ale nie robmy scen, jak chce sie bawic w inny gatunek muzyczny niech stworzy wlasny projekt, a nie na kapeli bedzie wymuszal wlasne widzimisie. Jasne - ewolucja i rozwoj muzyki jest ok, ale w obrebie danego zespolu zmienianie estetyki na calkiem inny wyraz jest niezrozumiale..... Poza tym nigdzie o tym tam nie pisze, a i reszta SoaDu sie na taki krok nie zgodzi, bo za dobre zyski maja z obecnego stylu. |
|
 |
|
|