Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Kto gra lub gra? w MTG niech si? wpisze!!

Jakiej używasz tali (max 5 ponieważ niektórzy są hardkorowcami i mają tysiące talii)(wybierz tylko twoją ilość)
Biała
17%
 17%  [ 4 ]
Zielona
13%
 13%  [ 3 ]
Czerwona
21%
 21%  [ 5 ]
Czarna
30%
 30%  [ 7 ]
Niebieska
17%
 17%  [ 4 ]
Głosowań: 13
Wszystkich Głosów: 23

Autor Wiadomość
gerald 
Książę

Wysłany: 2005-10-01, 00:39   Kto gra lub gra? w MTG niech si? wpisze!!

Ja gram od czasów, gdy ukaza?a si? VI edycja ( a dok?adnie to troszke przed ) i jestem ca?y czas aktywnym graczem i, ?e tak powiem MISTRZEM gry w Go?a?czy, poniewa? jest 4 graczy i ja czuwam nad przestrzeganiem zasad, nad ich zmian? w razie nieporozumie?, nad prowadzeniem tabeli i systemu pucharowego. Ch?tnie podziel? si? tabelk? z tegorocznych wakacji, gdy? jest to pierwsza, któr? mo?na uzna? za oficjaln? i od której zacz??o si? ostre przestrzeganie zasad. W roku szkolnym, jak wiadomo - nie ma czasu na gr?, wi?c gram z 2 osobami w Chodzie?y, lecz to dopiero pocz?tki wi?c nie ma co du?o mówi?.
Fajnie by by?o gdyby?cie si? tutaj podzielili w?asnymi prze?yciami na temat Magica..
A ankieta taka orientacyjna, wi?c nie narzeka?!! Bo :gunner1: !!

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2005-10-01, 10:50   

ja gram tali? bia??. Kupi?em gotow? i jest niez?a. Jak b?dziecie grali nast?pnyraz w chodzie?y to dajcie mi zna? (gg jest wprofilu :) )

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2005-10-01, 13:31   

ja zacz??em gra? jak by?em w 4 klasie podstawówki czyli 5 lat temu. ale juz od roku raczej jestem w stanie spoczynku bo jakos mi sie nie chce w to grac i dlatego próbuje sie teraz pozbyc wszsytkich kart. najczesciej gra?em tali? czerwono-czarn?. :D

Drzewiec 
Ascendent

Wysłany: 2005-10-01, 13:38   
   Baretki: tartar zalozyciel

Szczerze to nie pami?tam od kiedy gram w MTG, ale chyba od 8 lub 9 lat. Najwieksze nasze osi?gi to by?y wyjazdy do Czarnkowa, gdzie walczyli?my w bardzo dobrych turniejach. Praktycznie mam talie w ka?dym kolorze, prócz bia?ej, bo tej talii nienawidz?.

Klub: battleground-castigatores

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2005-10-01, 13:55   

Drzewiec napisał/a:
Szczerze to nie pami?tam od kiedy gram w MTG, ale chyba od 8 lub 9 lat. Najwieksze nasze osi?gi to by?y wyjazdy do Czarnkowa, gdzie walczyli?my w bardzo dobrych turniejach. Praktycznie mam talie w ka?dym kolorze, prócz bia?ej, bo tej talii nienawidz?.

bia?a jest ?wietna :)

Zapał 
Arcydemon

Wysłany: 2005-10-01, 14:41   
   Baretki: zalozyciel

Ja gram tali? czerwono-czarn?, a gram od niedawna, bardzo niedawna :-D

'I believe in my Chapter. My primarch, my Emperor… My brothers'

Klub: battleground

gerald 
Książę

Wysłany: 2005-10-01, 16:29   

Ja mam red-white i black talie!! Czerwona z bia?? nawet dobrze si? spisuje.. Czarn? nie gram prawie wcale.. Czekam na jakie? ciekawe karty niebieskie i zamierzam zrobi? mix black-blue.. Jeszcze nigdy nie mia?em zielonej talii, a uk?ada?em ju? 3 z cz??ci? zielon? w tych?e taliach.. Aktualnie jeszcze zbieram kary z VI edycji, poniewa? w sumie od niej zacz??em gra? w Magica. 2 lata wcze?niej zaintrygowa?a mnie ta gra, a dopiero gdy ukaza?a si? VI edycja - wraz z kumplem postanowili?my kupi? zestawik.. A co by?o dalej?? Domy?lcie si?.... A? do teraz!!

pikusMAIDEN 
Wielki Król

Wysłany: 2005-11-28, 19:53   

Ja gram od jakich? 2 miesi?cy. Wojuj? tali? Maddness, cho? troch? przebudowan? ( w sumie to jeszce ci?gle w budowie, aczkolwiek to raczje kosmetyczne poprawki). Jak narazie sprawdza si? dobrze, cho? s? ludzie, którch za nic nie mog? ugry?? (przynajmniej w wiekszo?ci przypadków), to gra si? ni? bardzo dynamicznie, a wyniki tez s? nie najgorsze :D :) . Aktualnie czekam na nastepny turniej czarnkowski, o ile tak isi? odb?dzie, bo na 2 poprzednie niestety nie mog?em przyby?.

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2006-02-02, 19:03   

je?li jeszcze gracie, to mo?e jaki? turniej w ChDKu? mo?na zorganizowa? nawet sta?? lig?; z nagrodami ofkoz

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2006-02-02, 19:56   

nie ma problemu. Wystarczy poda? dat?, reszta zostanie za?atwiona. Niestety nie b?dzie toturniej sankcjonowany, poniewa? ChaoZ zrezygnowa?z prowadzenia turniejów. Wpisowe powiedzmy 5z?(wszystko na nagrody). Wypada?oby tak?e wprowadzi? format najlepiej EXT (przyp. od inwazji w gór?). ?eby turniej zorganizowa? musi by? przynajmniej 10 ch?tnych, inaczej nie ma sensu. Wi?c kto si? na to pisze, niech da zna?, termin ustalimy wspólnie.

P.S. Sala w chadeku b?dzie za?atwiona, tylko musze zna? dok?adny termin.

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2006-02-02, 21:00   

hm nie zrozumieli?my si?; nie chodzi o turniej sankcjonowany czy nie, tylko o to, ?e jest w ChDKu miejsce dla klubu graczy Magic: The Gathering; wiem, ?e kiedy? Watcher&Co grywali wi?c mo?e maj? ochot? (i inni te?) zagra? sobie Lig? na podobnych zasadach jak 3-5-8; oczywi?cie regulamin sobie ustalicie; dyrektor obieca? nagrody :)

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2006-02-02, 21:09   

Rozumiem :) . W takim razie trzeba zwo?a? ekipe i ustali? termin pierwszego turnieju.
Deklaruje swój udzia? i dwóch inncych kumpli (nieobecnych na tym forum). Termin - najlepiej weekend, chodzia? od 10lutego ka?y termin pasuje (ferie:)).

GyzzBurn 
Następca tronu

Wysłany: 2006-02-11, 09:55   

turniej mo?e by? 17 lutego w pi?tek; s? ch?tni? no i potrzebny kto? do ustalenia regulaminu; prosz? o jakie? szybkie reakcje :)
jakby co to gg w profilu

jacoleko 
Wielki Ascendent

Wysłany: 2006-02-13, 06:42   
   Baretki: zalozyciel

Mo?e wpadn? ale tylko popatrze?. Przyczyna prosta nie mam kart a mo?e co? kupi?.
Pikus pisa? co? o sobocie 18? Dobrze by by?o u?ci?li? dat? i godzin? oraz miejsce.

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2006-02-13, 09:07   

18 luty (sobota), godzina 10:00 w CHadeku

Odpowiedz do tematu