|
Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)
|
|
Battle Report 7 I 2018 |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2018-01-15, 14:14 Battle Report 7 I 2018
Baretki:  |
|
|
W niedzielę będąc przejazdem w Chodzieży, umówiłem się na szybką bitwę z Drzewcem. W związku z tym, że u niego miałem tylko jeden karton z figurkami, a drugi u Watchera nie starczyło mi figurek żeby zagrać na tyle pkt ile zaproponował Drzewiec. Najpierw, mieliśmy w planach podskoczyć do Watchera po moje figurki, ale wpadłem na prostszy, szybszy, ale też bardziej kontrowersyjny dla niektórych pomysł Pożyczyłem kilka figurek w malowaniu BT od Mike'a
Siły Blood Angels:
Kronikarz Mephiston (Warlord)
Kronikarz w terminatorce
Snajperzy
5 Taktycznych w Razorbacku z T. Lascannonem x2
Black Templars:
5 Terminatorów
Land Raider Crusader
Siły Tau:
Nie pamiętam dokładnie, poza tym zostałem poproszony żeby nie podawać dokładnie co Majk miał w rozpisce
Scenariusz Malestorm, losowane znaczniki.
Rozstawienie:
Wystawiłem się większoscią sił na prawej flance, Landek, Razorback z drużyną taktyczną i moim Warlordem w środku, snajperzy w kraterze ze znacznikiem, a drugi Razor z drużyną taktyczną całkiem po lewej stronie celem zajecia znacznika. Termosy W deep strike.
Tau naprzeciwko mojej prawej flanki wystawiło 2 drużyny FW w lesie, Riptide i Hammerheada, na lewej mojej flance kolejne 2 drużyny FW obstawiały znacznik. Przy środkowym znaczniku drużyna jakiś zwiadowców. Reszta sił została w DS.
Ja zacząłem I turę
 |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2018-01-15, 14:44
Baretki:  |
|
|
Uuuu, Mefiaton, jedna z fajniejszych postaci w aniołkach |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|
phpBB by
przemo
|