|
Air Soft Guns |
| Autor |
Wiadomość |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2005-10-22, 20:02 Air Soft Guns
Baretki:  |
|
|
Od wakacji na terenie lasów chodzieskich i nie tylko dzia?a "Waleczna Dru?yna ASG" Posiadamy ju? ca?kiem niez?y arsena? broni i sporo rekrutów(cz?sto z bardzo drog? i przegi?t? jak na nasze standarty broni? ) Ale có?, ogólnie zabawa polega na tym ?e mniej wi?cej spotykamy co sobot?, obmy?lamy jaki? strategiczny plan walki(zdarza?y si? konwoje z vipem, przechwyt materia?ów wybuchowych zrzuconych przez centrum dowodzenia, transport z punktu A do punktu B, znalezielnie i rozbrojenie bomby itd ) Ale przewa?nie dzielimy si? na dwie dru?yny jedna broni jakiego? punktu druga atakuje i jest rze?nia . Strzelamy 6mm plastikowymi nabojami, i jak narazie nic powa?nego si? nikomu nie sta?o (ka?dy posiada albo maske, albo okularu ochronne na oczy i twarz)
ps. Link do kilku zdj?? z tajnych materia?ów operacyjnych:
| Ukryta Wiadomość: | Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message --- |
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-22, 20:39
|
|
| Widzia?em u Czosnka te guny hehehe pewnie fajna to zabawa. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-10-22, 21:15
|
|
|
Zabawa bardzo przednia, ale i niezwykle wyczerpuj?ca. Jacku moje zbiory poszerzy?y si? znacz?co |
_________________ tak, to ja |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-22, 21:29
|
|
Ju? wiem, dlaczego pamperki posz?y w odstawk? lub te? mniejsz? uwag? im po?wi?casz :/ |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-10-22, 22:01
|
|
|
Ja wiem czy posz?y w odstawk?? Musz? ci powiedzie? ?e si? za nie ostatnio wzi??em, nawet ostro- Ale nie miejsce tu na ten typ dyskusji, nie zmieniajmy tematu.
W ka?dym b?d? razie ASG to co? czego by?o mi trzeba, I'm lovi'n IT |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-22, 23:42
|
|
| Czy jest mo?liwo?? zapisania si? do tego eksluzywnego klubu ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-23, 01:17
|
|
Pewnie jest tylko ile giwery kosztuj?? Te? bym se polata? i postrzela? :D:D:D. |
|
|
|
 |
GiveItUp
Patrycjusz

|
Wysłany: 2005-10-23, 16:36
|
|
|
Pistolety sprezynowe, najlepsze na poczatek, mozna kupic juz od 70 zl, jednak trzeba je przeladowywac po kazdym strzale. Nastepnie sa nieco drozsze polautomatyczne modele napedzane gazem, jednak ten trzeba uzupelniac. Najlepsze i jednoczesnie najdrozsze sa modele elektryczne. Ceny tych ostatnich to od 900zl wzwyz. Sa oczywiscie dostepne 'tanie elektryki', jednak zakup takowych stanowczo odradzam.
Przy kupnie warto zwrocic uwage, czy pistolet posiada system hop-up, ktory znacznie poprawia osiagi.
Na sprezynke polecam wydac nie mniej niz 100zl, na gaziaka dwa razy tyle. Nie warto po prostu kupowac czegos, co nie dostrzeli do celu albo po tygodniu zlamie sie na pol. Podaje linki do kilku sklepow:
Machinegun POLECAM
Military POLECAM
Tajgun
SnajperASG
W razie czego chetnie doradze. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-23, 17:44
|
|
Ostatnio w Ratajach widzia?em pistoletow? spr??ynk?, wygl?da?a jak prawdziwa... Ale zabawa nie dla mnie |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2005-10-23, 18:10
|
|
| Drzewiec napisał/a: | | Czy jest mo?liwo?? zapisania si? do tego eksluzywnego klubu ? |
Oczywi?cie ?e mo?na, nie ma z tym najmniejszego problemu.
A co do broni, to kolega ma spr??ynowe MP40 za 20 z? i jest ca?kiem niez?y , tanie elektryki mo?e i s? s?abe ale... wi?kszo?? naszej ekipy w?a?nie takie ma "Gazówki" s? bardzo dobre ale gaz... jest do?? drogi , a drogie elektryki... hoho mamy jeden w dru?ynie za ok.1500 z? i... troszk? wymiata
ps. Nie liczy si? bro?... liczy si? cz?owiek! |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-25, 19:02
|
|
A wi?c tak czy w Poznaniu jest jaki? sklep ze sprz?tem i akcesoriami. A teraz prosz? doradzi?, co warto kupi? i gdzie w rachub? wchodz? splówki w cenie do 200 z?.
Bo widzia?em na przyk?ad ka?achy za 119 z? i inne, ale te by?y metalowe za 1100 z?. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2005-10-26, 09:57
|
|
Masta Dave radzi:
1.Nie kupowa? w poznaniu bo jest drogo
2.Nie kupowa? na www.machinegun.pl bo s? problemy z gwarancj?
3.Nie kupowa? tanich chi?skich bubli bo s? do du...
4.Polecam www.military.pl lub inne sklepy ale z markowym sprz?tem
Zapraszamy na najbli?sze strzlelanie, wtedy pogadamy dok?adniej. Pozdrawiam. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-26, 10:48
|
|
| A kiedy odb?dzie si? strielianie ?? |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2005-10-26, 14:25
|
|
|
rozmowy tocz? si? co do przyszlego strzelania... prawdopodobnie poniedzia?ek przed ?wi?tem 1 listopada. Bo wiekszo?? z nas to uczniowie, a pon mamy wolne a gdzie sie to odb?dzie to poinformujemy jeszcze. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-26, 18:47
|
|