|
YourNight.com |
| Autor |
Wiadomość |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-16, 19:01 YourNight.com
|
|
|
YourNight.com to nowy serwis spo?eczno?ciowy, rozbudowany facebook.
Daje mo?liwo?? budowania swojej dru?yny MLM bez jakichkolwiek kosztów startowych. W Polsce jest to zupe?na ?wie?ynka i nawet nie raczkuje. Grup? MLM buduje si? zapraszaj?c swoich znajomych do serwisu.
Rejestruj?c si? otrzymujemy konto basic, które upowa?nia do korzystania z serwisu i budowania dru?yny.
Aby zacz?? zarabia?, nale?y mie? konto Gold. Miesi?czny koszt to 10$
Matryca systemu to typowy MLM. Mamy tu ograniczenie w pionie do 7 poziomów.
5x2 w 7 poziomach= 485$
5x3 w 7 poziomach= 4.562.50 $$
5x4 w 7 poziomach= 23.9000 $$
5x5 w 7 poziomach= 87.897.50 $$
Join free YourNight.com
 |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
mi?
Wicehrabia

|
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-18, 13:22
|
|
|
Dzi? o 17:00 odb?dzie si? spotkanie dotycz?ce portali spo?eczno?ciowych.
Plan spotkania:
- przedstawienie idei tych portali spo?eczno?ciowych
- prezentacja SiteTalk
- prezentacja YourNight
- na koniec kilka s?ów o ff24, i zaproszenie na spotkanie które
odb?dzie si? na tym samym pokoju o 21:10 w ramach grupy ff24, a
prowadzone b?dzie przez Marka Olejniczka, pasjonata marketingów
sieciowych.
Logowa? si? prosz? imieniem i nazwiskiem, pokój b?dzie dost?pny pod
poni?szym linkiem:
www.spotkanie.krei.pl
Prosz? zaprasza? swoich znajomych |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-19, 16:28
|
|
|
Dla jasno?ci:
 |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-21, 13:29
|
|
|
| Na dzie? dzisiejszy YourNight.com jest w sieci przedpremierowo. Ma oko?o 120.000 u?ytkowników. Premiera YN- 2011. Na razie w sieci jest lekki ha?as, ?e tu mo?na zarabia?. Za nieca?e 9 tygodni portal b?dzie przygotowany typowo pod spo?eczniaka. Nie b?dzie mowy o zarabianiu- wysy?amy prywatne zaproszenia. |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2010-08-22, 19:46
|
|
|
| Za?ó? sobie osobne forum do spamowania takimi gó...mi |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-23, 00:02
|
|
|
| Tylko NIC MI NIE ZRÓB! |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2010-08-23, 16:48
|
|
|
| RNR napisał/a: | | Tylko NIC MI NIE ZRÓB! |
sam se robisz, z do?wiadczenia wiem ?e trzeba si? na piramidach przejecha? by si? czego? nauczy?. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-23, 17:19
|
|
|
Kurcze, Gotard- patrz:
Ani YourNight, ani GDI to nie piramida. To marketing sieciowy. (Multi Level Marketing)
a tu taka baja:
http://www.youtube.com/wa...player_embedded |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2010-08-23, 17:43
|
|
|
mnie zastanawia rzecz jedna - skoro mlm to taki ?wietny myk dzia?aj?cy na opisanych zasadach, to wynika z tego, ?e w?a?ciciele takich stron powinni zarabia? ca?kiem elo sumy poniewa? tak jakby zaprosili pozosta?ych. Do tego zapewne czerpi? kask? z reklam umieszczonych na stronie.
I tu nasuwa si? pytanie - z jakiej racji user, dzi?ki któremu rozkr?ca si? interes stworzony przez za?o?yciela strony, ma jeszcze p?aci? miesi?czny haracz? Pono? to samonap?dzaj?ca si? maszyna. W?a?ciciel zarabia dzi?ki userom, userzy zarabiaj? dzi?ki w?a?cicielowi. Chyba uczciwe, nie? A wi?c o co kaman z tymi op?atami za konto premium? Hm? |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-23, 18:04
|
|
|
Nie musisz op?aca? konta premium. Ono po pozwala Ci korzysta? z dodatkowych opcji + mo?liwo?? zarabiania. Konto premium mo?na aktywowa?, w ka?dym momencie, nawet wtedy gdy zacznie Ci si? to dopiero op?aca?. [5 osób pod (obok siebie) sob?, bo z pierwszego poziomu s? 2$ za usera, a miesi?czny koszto to 10$]
To jest tak, ?e to nie jest biznes usera. User jest ogniwem biznesu.
W?a?ciciele takich stron zarabiaj? powa?ne elo sumy W?a?cicielem YourNight jest Rosjanin- pan Garbowicz.
Z drugiej strony zobacz taki facebook- ludzie rejestruj? si? w nim, tworz? mark?, generuj? traffic, a user nic z tego nie ma i w dodatku trzeba p?aci? za reklam?.
W YN zapraszamy swoich znajomych, tworzymy sie? znajomych. Bo znajomy mojego znajomego to mój znajomy itd do 7 poziomu. Robimy to sam co na "fejsie" |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2010-08-23, 18:48
|
|
|
| RNR napisał/a: | W?a?ciciele takich stron zarabiaj? powa?ne elo sumy W?a?cicielem YourNight jest Rosjanin- pan Garbowicz. |
w?a?nie o to mi chodzi - po co wi?c im ten haracz od userów? Czy skoro ten system dzia?a dobrze, to nie lepiej by?oby aby by? total free z mo?liwo?ci? zarabiania, co w konsekwencji przyci?gn??o by wi?cej ch?tnych i przynios?o wszystkim wi?ksze zyski?
Tak na logik?. Je?li system rzekomo dzia?a, to ta op?ata po prostu nie?adnie pachnie. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-23, 19:22
|
|
|
Pieni?dze z reklam trafiaj? do portfela w?a?ciciela. Ch?opaki si? napracowali, niech im b?dzie. W?a?ciciel nie b?dzie si? dzieli? tymi pieni?dzmi z u?ytkownikami, bo by zba?czy?.
To jest niemo?liwe, ?eby zarabianie by?o total za free. Pieni?dze musz? by? sk?d? w OBIEGU, bo to dochód pasywny. Inna sprawa, ?e prowizja mog?aby by? wi?ksza. Najwi?kszy próg rentowno?ci ma TWR PS, bodaj?e 96%. W?a?ciciel ma 4% z Twojego zysku.
W?a?ciciel serwisu stwarza mo?liwo?? zarabiania. Ja, Ty mo?emy zrobi? to samo, no ale Garbowicz to zrobi? |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2010-08-23, 20:08
|
|
|
no to je?li zysk idzie do userów z tych 10 baksów, to dla mnie jest to piramida. Z tym, ?e tu ma struktur? kilku po??czonych piramid, gdzie beneficjentów (przynajmniej potencjalnie) mo?e by? kilku, ale w konsekwencji zyskuje w?ska grupa "pomys?odawców".
Ale nadal czekam, jak ju? "zarobione" pieni?dze b?dziesz mia? fizycznie na swoim koncie i b?dziesz móg? niby dowolnie obraca?. |
|
|
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2010-08-23, 22:38
|
|
|
Zwró? uwag?, ?e 10$ p?acisz za "produkt" czyli konto gold i dodatkowe opcje. Piramida by?aby wtedy, gdyby nie by?o produktu i ograniczenia w pionie.
Tu mamy produkt, ograniczenie w pionie i nieograniczony poziom.
To nie tak, ?e zyskuje w?ska grupa pomys?odawców. |
|
|
|
 |
|
|