|
Anglia-Polska |
| Autor |
Wiadomość |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-12, 21:21 Anglia-Polska
Baretki:  |
|
|
Matko, ogl?dam i uwierzy? nie mog? Polacy graj? jakby na plecach mieli worki cementu |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-12, 22:50
|
|
| Qrwa nasi maj? jaki? kompleks anglików, byli naprawd? do ogrania, a my jeste?my pod ras? i h.j, jak mnie zdenerwowali. Boj? si?, ?e czasami b?dzie kompromitacja na M?, ale z ca?go serca ?ycz? im, jak najlepiej, chocia? ka?da dru?yna b?dzie tam co najmiej jak ANGLIA. FUCK |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-10-12, 23:25
|
|
|
| Rasiak prawdziwe drewno,ten koles nie nadaje sie do kadry,lepszy by byl Niedzielan.najlepszy Boruc ,ale ogolnie gra slaba z kilkoma dobrymi zrywami.Moja ocena kadry w tym meczy 3 na 6. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-12, 23:36
|
|
A mo?e lepiej, ?e przegrali. Los Engelos przeszli przez eliminacje z podniesionym czo?em (cho? by?a tam jaka? kompromitacja z Bia?orusi? chba...), nap?cznieli z dumy, a pó?niej Korea?czycy ich punktowali ?e a? ?a?o?? bra?a... Mo?e teraz pójd? po rozum do g?owy |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-13, 06:20
|
|
Przeczuwa?em i na szcz??cie nie ogl?da?em. Szkoda czasu i oczu. Wola?em w tym czasie porobi? co? innego . |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-13, 17:10
|
|
Ca?e szcze?cie, ?e nie pojecha?em na ten mecz, bo ze z?o?ci chyba bym wysadzi? w powietrze ten pieprzony stadion |
 |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-10-13, 21:53
|
|
|
| Ja tam ani znawc? futbolu ani naszej reprezentacji nie jestem, ale tylu gorzkich s?ów pod ich adresem bym nie s?a?. Przecie? wygrali chyba z 8 na 10 spotka?, wi?c tak ?le z nimi nie jest. Brakowa?o równie? kilku kluczowych zawodników. Tak czy siak spotkanie pokaza?o braki kondycyjne oraz techniczne. Daaaaaaleko nam do precyzji zagra? Anglików, ?e o speedzie nie wspomn?. A swoj? drog?, przecie? Anglia grywa ostatnio bardziej kapry?nie od naszej jedenastki. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-14, 08:41
|
|
| Gazza napisał/a: | | Ja tam ani znawc? futbolu ani naszej reprezentacji nie jestem, ale tylu gorzkich s?ów pod ich adresem bym nie s?a?. Przecie? wygrali chyba z 8 na 10 spotka?, wi?c tak ?le z nimi nie jest. Brakowa?o równie? kilku kluczowych zawodników. Tak czy siak spotkanie pokaza?o braki kondycyjne oraz techniczne. Daaaaaaleko nam do precyzji zagra? Anglików, ?e o speedzie nie wspomn?. A swoj? drog?, przecie? Anglia grywa ostatnio bardziej kapry?nie od naszej jedenastki. |
Gazza w Anglii te? nie by?o paru kluczowych zawodników jak Gerrard czy Beckham(nie jest to t?umaczenie), ale powiedz mi ile mo?na wygrywa? ze s?abeuszami jedziemy na mistrzostwa ?wiata i tam takich dru?yn nie b?dzie ... |
 |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-10-14, 11:00
|
|
| No i na mistrzostwach odpadniemy od razu i tyle. Jedyne pocieszenie ?e za?apali?my si? na te mistrzostwa i tyle. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-14, 12:26
|
|
| Pami?tajcie jednak - to jest Anglia. Baga? katastrofalnego bilansu meczowego p?ta naszym pi?karzon w starciu z nimi nogi ju? od ponad trzech dekad. Zauwa?cie, ?e z tak? Francj? czy W?ochami idzie nam lepiej... |

|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2005-10-14, 12:45
|
|
|
| Mam szacunek dla dokonan naszej kadry,ale na kadre patrze juz przyszlosciowo.Dlaczego Janas uparcie powoluje Rasiaka,ten pinokio nie strzelil w meczu eliminacyjnym gola dla kadry.Dlaczego gra kontuzjowany ?urawski,dobrego Smolarak zastepuje kontuzjowany Krzynówek.Jedyny plus tego meczu to Boruc mimo ze gral w Legii chyle czola to naprawde klasowy bramkarz i mam nadzieje ze zrobi duza kariere i nie bedzie musial reklamowac Telekomuny.CYA |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-10-14, 13:38
|
|
Ze wszystkim si? zgadzam, tyle ?e jednak w tym meczu Smolarek kompletnie nie istnia? Za wyró?niaj?cych si? uwa?am:
Boruc: komentarz zbyteczny
?ew?akow - Niemal zawsze likwidowa? te szalone rajdy SWP na skrzydle
Kosowski - bo walczy? pluj?c p?ucami niemal przy okazji
Frankowski - non stop niemal niewidoczny, ale on nie jest od tego, by by? widoczny. |

|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-10-15, 12:00
|
|
|
o co tu chodzi |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-10-15, 15:24
|
|
|
Text sam w sobie nawet zabawny, ale publiczne szydzenie z kogokolwiek to przejaw g?upoty i braku szacunku dla cz?owieka. Dobrze, ?e Rasiak to nie Jay & Silent Bob bo z autorem by?o by kiepsko! |
|
|
|
 |
|
|