|
Relacja z Turnieju ?wiatecznego |
| Autor |
Wiadomość |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-04-05, 14:22 Relacja z Turnieju ?wiatecznego
|
|
|
Widze ze znowu nikt sie nie kwapi a jako ze sie w swieta nudze to moze zaczne i zachece do wrzucania raportów Po wielu zawirowaniach zagralismy w koncu w 4 ke Postanowi?em tez przetestowac moja t?usta armi? na takie punkty D: Na dzien dobry dosta??m challange od Jadzi i jego demonów
OGRE KINGDOMS - Deamons of Chaos
Jadzia zrobi? ogromny b?ad juz na samym poczatku - wygra? rzut ale odda? mi zaczynanie, co przy profilu mojej armii, boostujacym czarom i smieciarce da?o mi mozliwosc u?ozenia sobie bitwy od samego poczatku Pierwsza tura i Zelki maja Stubborna i T5 a Byki regeneracj? Niestety zawali?a smieciara która pomimo idealnego strza?u w klocek Psów z Heraldem zada?a tylko...1 rane, no ale cóz - si?? 3 robi swoje Jadzia chyba wystraszy? sie Ogrów bo zacza? jakies szachy ze swojej strony, poprzesuwa? oddzia?y ni to do przodu nie do ty?u, pokr?ci? sie przy lesie Screamerami i da? mi kolejna szanse na czarowanie i strza?y, tym razme równiez Leadbelchersów którzy zdmuchn?li o?owian? salwa 7 z 10 Bloodlettersów i ,,prawie" wyczyscili flank?. Prawie, bo potem wydarzy?a sie jedna z najwi?kszych g?upot tej bitwy - boj?c sie misfire'a postanowilem zaszarzowac Leadami na ta samotna 3ke, jednak mimo impactów, mimo 9 ataków z si?a 4 i przewagi liczebnej... przegra?em combat i jadzia zagoni? mi oddzia? za 180 pkt na szczescie reszta g?upot by?a juz dzie?em jadzi Podjecha? bowiem psami z genera?em (?acznie oko?o 500 pkt) prosto pod moich zelków, smieciarke i byki od boku Sama smieciarka z impact hitów zabi?a 2 psy Ostatecznie Jadiza przegra? combat o 11 i kloc wyparowa?. Moje oddzia?y rozpierzch?y sie po stole zajmujac cwiartki i przy okazji czyszczac stó?. Mysla?em ze bedzie maska - wysz?o 18:2, bo na sam koniec spo?owi?em sobie Butchera zjadajac jakies flaki
CDN... |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2010-04-05, 14:56
Baretki:  |
|
|
| 18:2 ogrami z demonami, respekt. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2010-04-05, 15:09
Baretki:  |
|
|
18-2 ogrami na gi?tej rozpisce przeciwko klimatycznym demonom Jadzi poci?tym przez "Balansing Patch" ?aden wyczyn, raczej wstyd powiedzia?bym |
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-04-06, 10:11
|
|
|
Bitwa numer 2 i zwyci?zca pojedynku na stole obok - Wisnia. O dziwo jakos specjalnie si? go nie ba??m. Nie liczy?em wprawdzie ze wygram ale chcia?em ugra? chocia? 7-8 punktów.
OGRE KINGDOMS - Dark Elves
Generalnie tak jak napisa? Wi?nia, mia?em dosc spora przewage w magii i postanow?em z niej korzysta? pe?n? par?, wiedzac ze Micha? bedzie musia? niektóre czary wpuszcza?. No i na dzien dobry wpusci? ,,niegro?ny" Bound Spell K6 S4 który spanikowa? mu kuszników czaj?cych sie przy samej krawedzi Z tego co pami?tam zabrak?o 2 cali zeby zgrzali za stó?. Rzuci?em tez sobie Stubborna na Zelki wiedzac ze beda musia?y walczy? - Wisnia zrobi? tez spory b?ad nie dispelujac RiPów w swojej turze magii dzieki temu w trakcie gry doda?em tez regeneracje na bykach i si?e 5 na Leadach To moze najpierw lewa strona - jedyna szczesliwa dla mnie. Rozpedzone byki postanowi?y dobi? pogonionych kuszników ale po drodze pokusi?y sie o Kocio?... Na szczescie dla mnie nie zda?y terroru bo dopiero w domu sprawdzi?em jakie zdolnosci ów kocio? ma Bojac sie dalszego stania przy niezdanym terrorze postanowi?em wróci? do main targetu czyli kusz które byczki zjad?y na kolacje, przy okazji zajmujac cwairtke - jedyny sukces w bitwie...
Mog?o ich byc wiecej - na prawej stronie Asasyn wraz z Szejdami ubili smieciarke, ale za to wystawili sie na czary. Równiez uda?o mi sie ich spanikowac i tutaj do wylotu za stó? zabrak?o chyba cala (sic!) gdyby zwiali dosta?bym oko?o 230 pkt a to juz 2 duze... Za kare po zebrani pogonili mi Gnoblary które juz ustawi?y sie do zajecia cwiartki. W srodku sporo kombinacji i kr?cenia sie. Wisnia dazy? do walki gwardia, ja stara?em sie pouciekac, postrzelac Leadami i rzuca? czary. Gwardia topnia?a i zostal? spo?owiona zanim wpad?a z szarza potem postalismy bodaj 2 tury i dzieki ASF wisnia pokosi? mi ogry. Przez ubicie genera?a i zdobycie szmaty wysz?o 17:3
Z ciekawostek - rzucam na gwardi? czar 2K6 z si?a 2 bez AS - 12 trafien, 6 ran (sic!) Wisnia ma Warda na 5+ mysle sobie - statystycznie to z 3 spadnie, spad?...1 nie mam s?ów. Z kolei ?mieszna sytuacja Wisni - szarza Harpii na bok gnoblarów - zabijaja...1 ja równiez jedna harpi? wisnia przegrywa kombat o 3 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-04-16, 12:01
|
|
|
Zapomnia??m o ostatniej bitwie z Go?ebiem
OGRE KINGDOMS - Vampire Counts
Generalnie przed bitwa by?o juz wiadomo ze gramy o miejsce 2-3 bo ani Jadzia nie mia? szans nas wyprzedzic ani my nie byliby?my w stanie przegoni? Wisni. Na starcie mia?em 1 punkt przewagi wywalczony we wczesniejszych bitwach Go??b odgraza? sie maska itp. ale ja czu?em ze nie bedzie jakis wielkich problemów zeby go pokonac:P Zacza?em swietnie - ?mieciarka zrzuci?a ton? smieci idealnie na Grave Guardów i wypad?o uwaga...7 killing blowów!! Butcher dzieki ,,kosciochrupowi" i pomocy Leadbelchersów rozwali? ca?y oddzia? Black Knightów i generalnie zarówno lewa jak i prawa flanka by?y moje dodatkowo zaszarzowane przez Ghule Zelki odbi?y je grubymi brzuchami w 2 tury i zapachnia?o sporym zwyciestwem ale wtedy przydarzy?a mi sie tragedia - sam zabi?em sobie Butchera i to w jaki durny sposób - przez 3 tury z rzedu próbujac dokrzesic sobie zycie zeby Go?ab nie dosta? punktów za spo?owienie wyrzuca?em 1, co oznacza ze Butcher zamiast Zycia dostaje hita z si?a 6 i zeby by?o smieszniej przez owe 3 tury, raniac si? na 3+ zabi?em Rzeznika dodatkowo tracac kosc rozproszenia (a w zasadzie 2, bo bez magii z mojej strony go?ab móg? uzywac sobi Black Periapta) przez to w ruch posz?y popychaczki i Goab zacza? p?yn?c z oddzia?u na oddzia?... Ostatecznie wygra? 11:9 i wyrzedzi? mnie o ten jeden punkt |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2010-04-16, 12:16
|
|
|
| Kiedy? u nas mówi?o si? na to hapactwo:D hehhe |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
|
|