|
lockerz.com |
| Autor |
Wiadomość |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-10-20, 21:13 lockerz.com
|
|
|
Witam,
nie wiem czy Forumowicze si? orientujecie, ale istnieje portal "badaj?cy nasze gusta jako klientów" - zadaj? dziennie jedno pytanie sprawdzaj?c co w naszych g?owach siedzi jako odbiorcy reklam itp.
Ca?y bajer polega na tym, ?e za codzienne wej?cie dostajemy 2 pkt., za odpowied? ka?dego dnia 2 pkt., za zaproszenie znajomego 2 pkt.
I tak za 100 pkt. s? gierki oryginalne na konsole i PC, za 300 iPod Touch, za 200 PSP w jakim? bundle packu.
Zapytacie jak to mo?liwe?
Twórc? jest by?y prezes Amazonu (czy kto? taki), firma jest pono? najwi?ksz? firm? reklamow? w USA. Ludzie dostaj? nagrody, klikania jest 5 minut dziennie to czemu samemu nie spróbowa? Z takiego za?o?enia wyszed?em.
?eby wej?? trzeba by? zaproszonym. Tak?e je?li kto? chce konto, niech zamie?ci adres email i po?l? invite.
www.lockerz.com.pl tutaj jest troch? informacji o tym.
Pozdro |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-10-20, 23:27
|
|
|
powodzenia w otrzymaniu nagrody, któr? si? upatrzy?o.
pocz?tkowo by?y. teraz to ju? si? nie sprawdza.
a post bior? po prostu jako spam, bo widzia?em je ju? we wszystkich mo?liwych miejscach. Reklama wirusowa - fe! |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-10-21, 09:25
|
|
|
| Mnie to nic nie kosztuje, z takiego za?o?enia wychodz?. Reklama wirusowa ; )? ka?dy widzi to co chce, ja nic nie z?apa?em, a spamu nie rozsy?aj? |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

|
Wysłany: 2009-10-21, 13:55
|
|
|
| Jak uda ci si? jak?? nagrod? uzyska?, to daj zna?. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2010-01-06, 14:14
|
|
|
Dla niedowiarków:
Portal ci?gle w wersji BETA. Mia?em zamówione Modern Warfare 2, nie dosta?em gry, dosta?em 50$. Rozdali zbyt du?o nagród, raz si? im zdarzy?o i wybaczone Ja tam im ufam. Czekam na Full-Release |
|
|
|
 |
|
|