Przesunięty przez: Watcher 2013-11-29, 21:25 |
White Knight Chronicles II |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-03-02, 15:25 White Knight Chronicles II
Baretki:  |
|
|
Chcia?bym zach?ci? do kupna tej gry. Jest to RPG oczywi?cie. Opisywa? jednak nie mam zamiaru, bo, po co psu? komu? zabaw?.
Je?eli kto? si? zdecyduje na kupno to na 100% niech nie kupuje u?ywanej, ale now?. W nowej nie otwieranej jest kod potrzebny do gry online a wiadomo u?ywana b?dzie go mia?a, ale b?dzie u?yty, wi?c nie aktywny. Kod mo?na oczywi?cie kupi? na PSN, ale, po co dwa razy wydawa? kas?.
Podaj? link do aukcji na allegro
http://allegro.pl/white-k...2166099014.html
http://allegro.pl/white-k...2177995445.html
Mi?o by by?o z kim? pogra? ze znajomych. Nie ?ebym narzeka? na brak ludzi do grania, bo jest do?? sporo ludzi graj?cych, ale co swoi to swoi. Szkoda, ?e Julek nie ma na ni? czasu.
Ja obecnie jestem na poziomie GR21 level 60 po resecie (reset robimy, gdy zdob?dziemy lvl 80) i to tyle.
Warto sobie poogl?da? te? filmiki na YouTube z tej gry przed zakupem i zobaczy? jak wygl?da a jest ich tam sporo.
W razie pyta? prosz? pisa? a ch?tnie udziel? odpowiedzi. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-03-02, 16:18
|
|
Polecam, LEVEL-5 robi naprawd? zar?biste RPG, takie jak Dark Cloude i Dark Chornicles <CUUDOO>
I op?aca si? imo, bo dostajemy 2 gry w cenie 1 z opcja multiplayer, system budowania w?asnej wiochy itp. Dla mnie bomba. |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-03-02, 18:25
|
|
| hmm mo?e si? skusz?, aczkolwiek powiem szczerze, ?e jak gram to tylko w Old Republic, bo to jest CCCCCCuuuuuuuuuuDDDDDDDDDDDDDDDooooooooooo |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-03-04, 10:24
|
|
Ale w White Knighcie, nie masz abonamentu |
|
 |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2012-03-05, 08:22
|
|
|
| To duuzy plus, bo ten abonament to po prostu przegi?cie. |
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-03-05, 16:33
|
|
| darthmateusz napisał/a: | | To duuzy plus, bo ten abonament to po prostu przegi?cie. |
Tak ale WKC II mo?e gra? online tylko w?a?ciciel. Tak ?e gdy Ty kupisz gr? (nie u?ywan?) i wpiszesz kod który jest potrzebny do gry online i nast?pnie po?yczysz j? Bratu to Brat nie pogra ju? online bo kod b?dzie ju? wykorzystany no chyba ?e kupi sobie drugi na PSN. |
|
|
|
 |
Juleks
Cesarz

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2012-03-05, 17:40
|
|
| jacoleko napisał/a: | | darthmateusz napisał/a: | | To duuzy plus, bo ten abonament to po prostu przegi?cie. |
Tak ale WKC II mo?e gra? online tylko w?a?ciciel. Tak ?e gdy Ty kupisz gr? (nie u?ywan?) i wpiszesz kod który jest potrzebny do gry online i nast?pnie po?yczysz j? Bratu to Brat nie pogra ju? online bo kod b?dzie ju? wykorzystany no chyba ?e kupi sobie drugi na PSN. |
Albo pozwolisz mu grac na swoim koncie PSN |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2012-03-05, 18:05
|
|
|
Mimo szacunku i zami?owania do gier rpg stwierdzam z bólem, ?e nie mam na nie czasu. Demons Souls le?y i czeka, a ja nawet na zwyk?e arcade czasu ostatnio nie mam. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-04-08, 14:20
|
|
Obecnie dobi?em do 26 GR. Zwyk?y, lvl w sumie max, 80 ale nie jest on a? tak wa?ny, bo szybko go robimy. Robi?em te? ju? 6 resetów.
Jak pisa?em mam GR26, czyli odblokowa?em mo?liwo?? ?a?enia do wszystkich questów i teraz zaczyna si? zabawa w zdobywanie najlepszych zbroi broni itemów.
Wst?pi?em tez do gildii i okazuje si?, ?e b?d?c w gildii mo?na zdoby? przedmioty, których nie zdob?dziemy normalnie w grze. Zreszt? b?d? w gildii mamy tez inne mo?liwo?ci zdobywania ekwipunku jak i itemków. Mamy te? przyznawane tokeny (3 dziennie), które wydajemy, w questach, za co te? dostajemy, itemki, dzi?ki którym robimy sobie zbroje bronie i inne rzeczy.
No i druga rzecz, jaka p?ynie z tego, ?e jeste?my w gildii to, ?e poznajemy mnóstwo ludzi, którzy nam pomagaj? lub my pomagamy im. Dzi?ki te? temu pozna?em kilku polskich graczy. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-10-13, 20:10
|
|
No nic ju? prawie prawie koniec. Znaczy gr? sko?czy?em ju? bardzo dawno, ale obecnie wbijam, 30 lvl GR i zosta?o mi jakie? 10mln exp, czyli luzik jakie? 3 tygodnie bez ci?nienia. Wskoczy wtedy platyna za gr?.
Ale powiem szczerze, ?e warto by?o sp?dzi? te 800 godzin, jakie mam nagrane obecnie a troch? jeszcze dojdzie z t? gr?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2012-11-01, 06:38
|