|
Chodzie? - ró?ne takie... |
| Autor |
Wiadomość |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-09-08, 14:39 Chodzie? - ró?ne takie...
|
|
|
czy kto? wie co to za badziewie zainstalowano na Rynku? zgaduj?, ?e przeciw ptakom i nie wiem jak tam one reaguj?, ale mnie przep?oszy?o doskonale; noc? s?ycha? to nawet nad jeziorem Miejskim; wspó?czuj? mieszka?com Rynku, bo o spaniu przy otwartym oknie nie ma mowy - no chyba, ?e kto? jest g?uchy albo op?tany...
s? w ogóle jakie? przepisy prawne czy mo?na dowolnie emitowa? taki przykry ha?as? osobi?cie wol? sraj?ce ptaszyska, zawsze mo?na si? umy?.... |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2008-09-08, 14:46
|
|
|
musz? wybra? si? do miasta, bo poj?cia nie mia?em o jakiej? rynkowej instalacji |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-08, 17:49
|
|
|
| tylko strachy na lachy wydaj? gorsze dzwieki od tego urzadzenia.juz wole sluchac martyny jakubowicz niz tego "czegos" |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-08, 18:58
|
|
|
| Najweselsze, ?e ptaki na wie?y ko?cielnej i tak siedz?. Bardziej mnie irytuje magiczne urz?dzenie przy hurtowni "Linde", ale na szcz??cie przechodz? tamt?dy rzadko. |
_________________ |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2008-09-08, 19:37
Baretki:  |
|
|
No tak kto? zgarn?? kas? a efekt ?aden. Czy w Chodzie?y nast?pi?a jaka? inwazja ptactwa, ?e takie urz?dzenia instaluje si?? |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-08, 20:00
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | | Czy w Chodzie?y nast?pi?a jaka? inwazja ptactwa, ?e takie urz?dzenia instaluje si?? |
ma to zwiazek z wypowiedzia a.wajdy co do nakrecenia w chodziezy remake'a "ptaki". wajda jakies karminki zainstalowal w tym celu aby przywolac g?ownych "aktorow". jednak urzedowi miasta lub tez proboszczowi (sa dwie wersje) pomysl robienia hollywood z chodziezy sie nie spodobal. |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-08, 21:51
|
|
|
| Nowe informacje! Sprz?t nie jest na wie?y, a przy sklepiku Lindego (tam gdzie kiedy? lody kr?cili) i nie ma na celu odganiania ptactwa, ale podobno psy nie powinny sika?, biedne... |
_________________ |
|
|
|
 |
Strza?a
Konetabl

|
Wysłany: 2008-09-08, 22:01
|
|
|
| Je?li to d?wi?k w rodzaju... ja wiem - przy?umionej wibracji a'la telefon komórkowy, to s?ychac to nawet na Le?nej. |
| Ostatnio zmieniony przez Strza?a 2008-09-09, 18:39, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2008-09-08, 22:05
|
|
| Strza?a napisał/a: | | Je?li to d?wik? w rodzaju... ja wiem - przy?umionej wibracji a'la telefon komórkowy, to s?ychac to nawet na Le?nej. | To chyba to samo. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Czosnek
Wielki Król

|
Wysłany: 2008-09-08, 22:11
|
|
|
Ha ha! Wko?cu! Moje najwi?ksze dzie?o kompletne... (grzmoty, b?yskawice, r?enie koni, muzka organowa w tle...) Dzi?ki temu wspania?emu urz?dzeniu ju? nied?ugo, drodzy mieszka?cy Chodzie?y, b?dziecie robi? co zechc?, wystarczy tylko troszk? podkr?ci? moc mojego nadajnika. Zbyt d?ugo drwili?cie ze mnie i moich wynalazków. Zbyt d?ugo!
Uwaga, og?aszam konkurs na wymy?lenie nazwy dla mojego wspania?ego dzie?a: Zwyci?zca zostanie moim wiernym, garbatym s?ug?- którego b?d? kopa? w zadek w razie niepowdzenia.
edit: szaleni naukowcy maj? sk?onno?? do strzelania ortów (kurde a wydawa?o mi sie ?? tak jest w?asnie poprawnie "Cha Cha"-sory) |
_________________ tak, to ja |
| Ostatnio zmieniony przez Czosnek 2008-09-08, 22:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-08, 22:17
|
|
|
| Strza?a napisał/a: | | d?wik? |
nie lubimy wulgaryzmów !
| Czosnek napisał/a: | | Cha Cha! |
chodzi tu o najm?odszy kubanski, latyno-amerykanski taniec towarzyski w metrum parzystym 4/4 ? |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2008-09-09, 00:55
|
|
|
| Có? mog? powiedzie? o tym urz?dzeniu to tyle ?e jego g?os jest strasznie dra?ni?cy i nieprzyjemny. Przechodz?c rynkiem zastanawia?em gdzie jest ono zainstalowane, bo raz s?ysz? g?os od strony ko?cio?a, a raz jakby z boku, nie wiem co jest grane. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2008-09-09, 08:56
|
|
|
| KurokiKaze napisał/a: | | Có? mog? powiedzie? o tym urz?dzeniu to tyle ?e jego g?os jest strasznie dra?ni?cy i nieprzyjemny. Przechodz?c rynkiem zastanawia?em gdzie jest ono zainstalowane, bo raz s?ysz? g?os od strony ko?cio?a, a raz jakby z boku, nie wiem co jest grane. |
Nad sklepikiem z papierosami w chi?skiej dzielnicy. Taka bia?a puszka, to chyba to. |
_________________ |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2008-09-09, 22:59
|
|
|
Zestrzelmy to |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

|
Wysłany: 2008-09-10, 15:42
|
|
| Zestrzelmy to co? na oczyszczalni ?cieków, to jest chyba ul. Notecka chocia? nie wiem na 100%. Nie daje mi to spa? po nocach, jakby alarm chodzi? ca?? noc. |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
|
|