|
Dwarfs vs Warriors of Chaos |
| Autor |
Wiadomość |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-04-19, 14:39 Dwarfs vs Warriors of Chaos
|
|
|
Bitwa na 1100 pkt.
Woch:
10 Wojowników z 2 bro?mi Khorne
10 Wojowników z Wielka broni? Khorne
5 Rycerzy z magic weapon Khorne
Bohater na Jogurcie Khorne
Bohater na pieszo Khorne
Dwarfs:
20 D?ugobrodych
5 Zabójców....
20 wojowników
Dzia?o
Organki
Thane
Master enginer
I jaki? kozak z 10 atakami
I Tura:
Bitwe rozpoczyna? Drzewiec.Nie wykonywaj?c ?adnych manewrów armi? przeszed? do fazy strzelania.Dzia?o ustrzeli?o mi mojego bohatera na jogurcie...I ju? mia?em przeczucie przegranej.Nastepnie moje puszki ruszy?y si? marszem w strone drzewcajeszcze tura i kawaleria b?dzie przy jego thanie organkach i klocku wojowników(w moim sercu zab?ys? promyk nadzieji).
II Tura:
Drzewiec wysówa wojowników z Thanem na przodu aby ochronili organki przed szar?? najtów.Strzela..Nic,missfire na organkach i jeszcze szcz??ciarz wykula 6 na tabele niewypa?u.I to co lubie najbardziej,czyli moje puszki szar?uj?.Najci wbijaj? sie w szale w klocek wojowników przeganiaj?c ich razem z genera?em.
III Tura:
Strzelanie i jeszcze raz strzelanie,najpierw canon zmiata mi 2 rycerzy a nast?pnie organki ko?cz? ca?kowicie z nimi.Ja powoli piechot? i moim bohaterem ruszam ku celu...
IV Tura
Drzewiec strzela w moj? piechote z canona nic pud?o,Organki 4 strza?y z czego 2 zrani?y dwóch chao?ników idzie w piach.Puszki w szale szar?uj? na zabójców...a Bohater solo od boku w klocek d?ugobrodych.Jednak nie wszystko jest takie kolorowe poniewa? jedna z marchewek wyp?aca mi nagle 10 ataków z Si?a 5 z ASF .Padaj? 4 puszki..na co pada jeden zabujca.Obok idzie troche lepiej CC ko?czy si? remisem.
V Tura
Organki wyka?czaj? nie zwi?zany walk? oddzia? Chao?ników.Kolejne 10 ataków od mega Slayera...Sztandarowy prze?ywa i ucieka na 12 cali..Bohater na prawej flance pada pod ciosami toporów d?ugobrodych.
VI Tura
Canon pud?uje,organki nie maj? zasi?go a mój Sztandar wieje dalej
Bitwa udana,pierwszy moj bój z krasnoludami gdzie by?o tak du?o CC.Mimo ma?ych przekr?tów gra bardzo udana |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-04-19, 16:36
Baretki:  |
|
|
Marchewka |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-04-19, 16:43
|
|
No tak tzw. Marchewka powinna mie? 6 ataków, zamiast 10. ?le interpretowa?em atak jednor?czn? broni?. Mimo wszystko bitwa by?a fantastyczna i bardzo du?o by?o CC co zaprzecza tezie, ?e Dwarfy tylko strzelaj?. Dzi?ki Kacper za gre i my?l?, ?e kolejne starcia b?d? jeszcze bardziej emocjonuj?ce i bez ?adnych Wa?ków |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-19, 16:46
|
|
|
No Marchewka moze narobi? w szeregach przeciwnika niez?ego...przecieru?
Nie zapomn? jak moja z 6 atakami w?adowa?a si? w kuszników DzikiegoBartka przelecia?a z overrunu (swoja droga to chyba najszybszy ruch krasnoluda:P) w drugich zeby zakonczyc maraton na czarodziejce. Skosi?a bodaj 400 punktów i genera?a:D a to wszystko za magiczne 125pkt:D |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-04-19, 23:01
|
|
|
| Niez?a walka musia?a by?... |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Wiśniaa
Imperator Padyszach

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-04-24, 12:21
|
|
W IV turze, ten bohater solo zremisowa? w CC z krasnoludzk? piechot??
How? |
_________________ " 8th Cadia - Mess with the best, die like the rest!" |
|
|
|
 |
|
|