|
Durczok Show-Uwaga wulgarne |
| Autor |
Wiadomość |
gotard
Król-Kapłan

|
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2009-02-15, 09:17
Baretki:  |
|
|
E tam, jak dla mnie ?adna kontrowersja. Niektórzy jak kur... nie rzucisz i hu.. nie poprawisz to nie zrozumiej? Zw?aszcza w s?usznej sprawie bo blat by? brudny. |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

|
Wysłany: 2009-02-16, 15:34
Baretki:  |
|
|
hehe a ostatnio Szymon Majewski r?kawami czy?ci? ten j.... stó?
Ps. co? stresuj?ca ta praca w TVN ... przedtem Lis teraz Kamil |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-02-17, 07:49
|
|
|
wczoraj na koniec faktow, durczok powiedzia? co? w stylu "zapraszam na kolejne wydanie faktów, przy stole czystym jak nigdy"
lubie kolesia, za trafne felietony i za twarz |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-02-18, 10:30
|
|
|
Ja pierdziel ale afera. Co w tym dziwnego, ?e facet klnie w robocie? Jasne - cz??? zawodów na to nie pozwala: nauczyciel, ksiadz ale czy widzi kto? przeciwwskazania, ?eby reporter (NIE B?D?C NA WIZJI) sobie kl??? Ja nie. Jako osoba która twarz? firmuje program, zadba? po prostu o to by innych zmotywowac do tego by by?o PORZ?DNIE.
Porównanie do Lisa tez nie na miejscu, bo tamten l?y? i ubli?a? ludziom ("Z idiotami pracuj?"). Szukanie sensacji na si??... nieudolne do tego. |
_________________ Niech ?yje król!! |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-02-18, 10:37
|
|
|
| KOOBA.84 napisał/a: | | Ja pierdziel ale afera. |
ja afery nie widz?. wszyscy na luzie do tego podeszli, z Durczokiem w??cznie.
Zabawnie si? zrobi?o, tyle |
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-02-18, 10:45
|
|
|
No w?a?nie mówie o tej ogólnonarodowej aferze, tym "jak on móg??" które od kilku dni s?ycha? w Polsce. A ka?dy rzuca mi?chem na lewo i prawo... "Jak on k. móg?. ch. j., k. g?upi?" |
|
|
|
 |
gotard
Król-Kapłan

|
Wysłany: 2009-02-18, 15:09
|
|
|
| a moim zdaniem jest afera.TvN prowadzi? prawdziw? krucjat? w ineternecie aby film nie dotar? do zbyt wielu ludzi,skoro nic si? nie sta?o to dlaczego Tvn robi? taki cyrk.Inna sprawa ?e kolesie którzy tak cz?sto cytuj? YouTube w swoich programach informacyjnych przy okazji Durczoka z tym youTube walczyli.A co do Pana Durczoka,nawet Cynik da? si? nabra? na idealistyczny obraz tego pana. Szanuje Durczoka za profesjonalizm ale z drugiej strony w czasach jego pracy w Publicznej Tv by? wyj?tkowej klasy dupow?azem SLD i dopieo kiedy grunt zacz?? sie pali? zanalaz? prac? w Tvn. Kiedy dotkne?a go choroba nowotworowa zrobi? z tego multimedialne show Dzi?ki któremu zdoby? symapati? milionów.Jego w?tpliwej kultury wyst?p tak usilnie uciszany w internecie i mediach byle tylko na idealnej postaci Durczoka nie pojawi?a si? rysa. |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-02-18, 17:44
|
|
|
| gotard napisał/a: | | A co do Pana Durczoka,nawet Cynik da? si? nabra? na idealistyczny obraz tego pana. |
eee?...
oceniam to co widz?/czytam. jako? nie mam zap?dów do prze?wietlania osób, która tak w?a?ciwie niewiele dla mnie znacz?.
To, ?e lubi? jego styl pisania i celne komentarze, nie znaczy, ?e jestem jego idolem [sic!] i jest dla mnie wa?n? osobisto?ci?, wp?ywaj?c? na moje ?ycie.
dlatego troch? Ci? nie rozumiem, o co kaman.
Co do walczenia z tym youtube, to chodzi o prawa autorskie. A takie nagranie nie mia?o prawa wyp?yn?? ze studia. I afer? jest w?a?nie nie s?ownictwo durczoka, ale fakt, ?e materia? ujrza? ?wiat?o dzienne, mimo, ?e by? kr?cony tefa?enowsk? kamer?, w tefa?enowskim studio.
Ca?y szo?biznes to wielki ka?, to co widzisz, nie jest prawd?. Ka?dy zak?ada takie maski, jakie dana sytuacja wymaga. Wielki spo?eczny spektakl. A chyba tylko naiwniak wierzy, ?e ludzie we w?asnych domach, czy po prostu kiedy kamery s? wy??czone, zachowuj? si? tak samo jak na wizji. Tak jak ja w pracy nie zachowuj? si? tak samo jak w domu, w domu nie tak samo jak na imprezie, a na uczelni nie tak samo jak u babci na imieninach.
Jedni robi? z choroby nowotworowej (o której swoj? drog? s?ysz? dopiero od Ciebie, nie wiedzia?em o tym) telewizyjne show, inni przy innych okazjach do tego celu u?ywaj? opisów komunikatorów, blogów, portali spo?eczno?ciowych, w których mówi? o najbardziej prywatnych sprawach...
EDIT:
no i okaza?o si?, ?e nie tylko ja da?em si? nabra?, ale i Gotard :
http://www.joemonster.org...To_jest_reklama
|
|
|
|
 |
KOOBA.84
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-02-19, 13:00
|
|
|
| Uuuuu! Koniec swiata. Ciemno?? i z?o, TVN sciga filmiki i usuwa je z jutuboklonów... Zuuuooo!! Tylko ?e to zdaje sie nie jedyna marka na ?wiecie, która si? posuwa do takich praktyk (usówanie filmików których bytno?ci w sieci sobie nie zycz?), wiec w czym problem? ?e u nas w Polszy nikt do tej pory na taka skal?? Post?p idzie... |
|
|
|
 |
Stanisław Anioł
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-02-19, 23:43
|
|
|
| cYnik napisał/a: | | nie znaczy, ?e jestem jego idolem |
i oto chodzi i oto chodzi goethe mein goethe prosz? nie mrugaj do ?lepego nietoperza |
|
|
|
 |
|
|