Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Watcher
2013-11-29, 21:25
PS Vita
Autor Wiadomość
Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2013-01-29, 18:22   PS Vita
   Baretki: zalozyciel

Od przedwczoraj sta?em si? szcz??liwym posiadaczem tej konsolki, mo?e kilka s?ów recenzji.

Mam wersj? WiFi (w 3G nie wchodzi?em ze wzgl?du na darmowy internet w smartfonie), w zestawie dosta?em te? Black Ops: Declassified oraz kart? pami?ci 4 gb. Te karty to imho straszliwy fail PSV, Sony wymy?li?o sobie kolejny format karty pami?ci, nic innego oczywi?cie nie pasuje (nawet poprzednie karty Sony), co wi?cej: na razie nie wiem nic o tym, by te karty pasowa?y do czegokolwiek innego ni? PSV :? Po tym zgrzycie by?o ju? lepiej. Okaza?o si?, ?e Vita pomimo rozmiarów bardzo zgrabnie le?y w d?oniach (szczególnie w grach pozwalaj?cych na ustawienie wertykalne), ekran dotykowy jest wysokiej jako?ci (a w tej mierze jestem rozpieszczony przez produkty Appla) a obraz oczywi?cie fenomenalny. Du?ym plusem jest te? bateria. Co prawda pierwszy cykl trwa? nieca?y dzie?, ale wtedy du?o ?ci?ga?em softu, najwyra?niej modu? WiFi jest mocno energo?erny. Obecnie konsolka dzia?a ju? 2 dni i nadal mam ponad po?ow? baterii.
W Vicie Plus jest imho jeszcze lepszy ni? w PS3. Oddanie za darmo najnowszego Uncharted jest dla mnie naprawd? sporym szokiem, poza tym rad? daje te? darmowy pinball (chocia? odrobin? szkoda, ?e tylko z czterema sto?ami, w tym jednym tragicznym) i prosta do bólu kosmiczna strzelanka. Black Ops z kolei wygl?da znakomicie, ale na razie nie do ko?ca potrafi? przekona? si? do handheldowego sterowania gr? FPP.
Opcje dodatkowe. Fajnie, ?e dodali obs?ug? maila, ale szkoda, ?e nie obs?uguje on wordowych za??czników. Pi?knym wodotryskiem jest za to Near, który skanuje okolic? w poszukiwaniu innych PSV, w dodatku robi?c lokalne listy przebojów :) Zagl?dam codziennie :v: Dzi?ki temu dowiedzia?em si?, ?e w promieniu kilkuset metrów ode mnie znajduje si? jaki? soniaczowi masaker z 21 poziomem :-o Dobrym uzupe?nieniem us?ugi s? mapy Googla, chocia? GPS ma spory rozrzut (mnie umie?ci? na Krasi?skiego :) ). Zdj?cia niez?e, video jakby lepsze :)
Generalnie z zakupu jestem bardzo zadowolony, jedyn? denerwuj?c? mnie skaz? jest ta sprawa z kartami. Mo?e jednak w przysz?o?ci si? upowszechni? i staniej?...

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.
  Klub: battleground

darthmateusz 
Cesarz

Wysłany: 2013-01-30, 08:25   

yhm...

Gazza 
Arcymag

Wysłany: 2013-01-31, 21:04   

Gratuluj? szcz??liwym posiadaczom. Tylko kiedy Wy to ogarniacie? Na urodziny dosta?em figurkowego X-wing'a - nie mam nawet kiedy go rozpakowa? dobrze, a na PS3 cz??ciej dziewczyny pogrywaj?! :kurcze:

Watcher 
Hammer of Thor

Armia WH40k:
Ulthwe SpaceWolves Malice

Armia WFB:
Bretonnia Imperium

War of the Ring:
Isengard Rohan

Wysłany: 2013-01-31, 21:27   
   Baretki: zalozyciel

Gazza napisał/a:
Gratuluj? szcz??liwym posiadaczom. Tylko kiedy Wy to ogarniacie? Na urodziny dosta?em figurkowego X-wing'a - nie mam nawet kiedy go rozpakowa? dobrze, a na PS3 cz??ciej dziewczyny pogrywaj?! :kurcze:
WC is the Key ;)

Nawiasem mówi?c, testowa?em kolejn? darmówk?: Ecolibrium. Gra si? w to troch? jak w Plemiona czy Ogame, ale singlowo. Znaczy si? co? tam kupujemy, potem offlinowo nam to narasta :) Gramy w tworzenie zbalansowanych ekosystemów, na razie nie rewelacja, ale odrobin? wci?ga.

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Odpowiedz do tematu