|
1VS1 |
| Autor |
Wiadomość |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-04-24, 08:08 1VS1
|
|
|
| Temat na temat naszych wewnetrznych sparingow...jak sie gralo i ogolnie o potyczce, wiec prosze sobie wylaczyc wszelkie blokady i rozwinac skrzydla w czasie opisywania meczu. |
|
 |
Twin86
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2008-04-24, 08:16 1 sparing. Lion vs Ryz
|
|
|
Mecze zaczelismy grac od godziny 24, tu uklon i podziekowania w kierunku Ryza ktory to zgodzil sie grac dopiero od 24(tak dobrze dziala moje lazce)
W sumie zagralismy 3 mecze i niestety 0:3 nie jest wynikiem godnym opisywania:)
Mecz I
Szybko wyszedlem na prowadzenie 3:0, nasz Ryzu cos sie odnalezc nie mogl, sam wpadal pod pile, karabin czy inne ustrojstwo z swaita GOW, ale kolejne rundy to popisowka Ryza z zafajdanym, okropnym i iscie amerykanskim lukiem:( Rambo i Robin w jednym co sie rowna wielkie klopoty dlamnie, moje czesci lataly po calej planszy, kille w wykonaniu Marka to wogole jakas pomylka, ginolem czasem od takich strzal ze glowa boli, a to sie przyczepilo za rogiem, a to gdzies zamna i zaraz na kolana:( oczywiscie centralnie tez dostalawalem no ale suma suamrum wynik na 4:5 dla Marka.
I tu wsumie moglbym zakonczyc bo potem to juz bylo jednorazowe widowsiko z tego co pamietam to w kazdej kolejnej zaledwie 2 kille zaliczylem wiec chwalic sie neima co:)
Rewanz bedzie bardziej okazaly:) Slowo Marku, szykuj sie na rewanzyk...
pozdrawiam
ps.
proponuje na dluzej taki trenig wpisac w nasz plan zajec:) |
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-04-24, 14:53
Baretki:  |
|
|
Cieszy mnie fakt, ?e trenujecie ,bo jak wróc? to przygotujcie si? na porz?dne lanie |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
ryztyztyz
Żebrak

|
Wysłany: 2008-04-25, 12:13
|
|
|
No Seba mecz byl naprawde udany:) ale ja wam powiem ze mi bro pomaga..pije pije i w pewnym momencie mam taka banie ze poprostu kille mi ladnie wchodza:)ale jak juz pojde dalej i wypije wiecej to przepijam ta banie i zaczynam grac bardzo ale to bardzo zle
Dzieki Seba za ten meczyk i aby wiecej takich spotkan
moze dzisiaj sie pojawie ale nie jestem pewien..mam kryzys z laska i nie wiem co z tego wyjdzie..moze sie wyprowadze:) no i wtedy tez mnie nie bedzie jakis czas na livie no ale jakby co to do wieczora pozdro pozdro |
|
|
|
 |
k4mil
Żebrak

|
Wysłany: 2008-05-26, 22:26
|
|
|
| prosi? si? Micha? jak dziad dychy tego pojedynku.. tak?e zaraz zaczynamy 1vs1 ^^ |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2008-05-27, 13:52
Baretki:  |
|
|
Nie posiusaj si? Kamilku drogi jeszcze wytn? pi?? twoj? w?trob? i podam je na tacy Locustom |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
|
|