Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
1VS1
Autor Wiadomość
Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-04-24, 08:08   1VS1

Temat na temat naszych wewnetrznych sparingow...jak sie gralo i ogolnie o potyczce, wiec prosze sobie wylaczyc wszelkie blokady i rozwinac skrzydla w czasie opisywania meczu.

Twin86
Mistrz cechowy

Wysłany: 2008-04-24, 08:16   1 sparing. Lion vs Ryz

Mecze zaczelismy grac od godziny 24, tu uklon i podziekowania w kierunku Ryza ktory to zgodzil sie grac dopiero od 24(tak dobrze dziala moje lazce)
W sumie zagralismy 3 mecze i niestety 0:3 nie jest wynikiem godnym opisywania:)

Mecz I
Szybko wyszedlem na prowadzenie 3:0, nasz Ryzu cos sie odnalezc nie mogl, sam wpadal pod pile, karabin czy inne ustrojstwo z swaita GOW, ale kolejne rundy to popisowka Ryza z zafajdanym, okropnym i iscie amerykanskim lukiem:( Rambo i Robin w jednym co sie rowna wielkie klopoty dlamnie, moje czesci lataly po calej planszy, kille w wykonaniu Marka to wogole jakas pomylka, ginolem czasem od takich strzal ze glowa boli, a to sie przyczepilo za rogiem, a to gdzies zamna i zaraz na kolana:( oczywiscie centralnie tez dostalawalem no ale suma suamrum wynik na 4:5 dla Marka.

I tu wsumie moglbym zakonczyc bo potem to juz bylo jednorazowe widowsiko :( z tego co pamietam to w kazdej kolejnej zaledwie 2 kille zaliczylem wiec chwalic sie neima co:)

Rewanz bedzie bardziej okazaly:) Slowo Marku, szykuj sie na rewanzyk...

pozdrawiam

ps.
proponuje na dluzej taki trenig wpisac w nasz plan zajec:)

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-04-24, 14:53   
   Baretki: tartar zalozyciel

Cieszy mnie fakt, ?e trenujecie :D ,bo jak wróc? to przygotujcie si? na porz?dne lanie :lol: :lol: :lol:

Klub: battleground-castigatores

ryztyztyz 
Żebrak

Wysłany: 2008-04-25, 12:13   

No Seba mecz byl naprawde udany:) ale ja wam powiem ze mi bro pomaga..pije pije i w pewnym momencie mam taka banie ze poprostu kille mi ladnie wchodza:)ale jak juz pojde dalej i wypije wiecej to przepijam ta banie i zaczynam grac bardzo ale to bardzo zle :)

Dzieki Seba za ten meczyk i aby wiecej takich spotkan :)

moze dzisiaj sie pojawie ale nie jestem pewien..mam kryzys z laska i nie wiem co z tego wyjdzie..moze sie wyprowadze:) no i wtedy tez mnie nie bedzie jakis czas na livie :) no ale jakby co to do wieczora :) pozdro pozdro

k4mil
Żebrak

Wysłany: 2008-05-26, 22:26   

prosi? si? Micha? jak dziad dychy tego pojedynku.. tak?e zaraz zaczynamy 1vs1 ^^
  Klub: castigatores

Drzewiec 
Ascendent

Armia WH40k:
tau templars ultra

Armia WFB:
wys elfy krasnoludy

War of the Ring:
The Fallen Realms

Wysłany: 2008-05-27, 13:52   
   Baretki: tartar zalozyciel

Nie posiusaj si? Kamilku drogi :lol: :lol: :lol: jeszcze wytn? pi?? twoj? w?trob? i podam je na tacy Locustom :lol: :lol: :lol:

Klub: battleground-castigatores

Odpowiedz do tematu