|
do kogo na prawo jazdy? |
| Autor |
Wiadomość |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-08-30, 23:12 do kogo na prawo jazdy?
|
|
|
siemanko
czas chyba zabra? si? za prawko.
polecicie mi mo?e kogo? konkretnego je?li chodzi o chodzieskie szko?y jazdy?
a mo?e odradzicie? jakie? przykre przygody? (mo?e by? na PW )
my?l?, ?e taki temat b?dzie pomocny w przysz?o?ci.
rad b?d? za s?ów kilka
yo |
_________________ www.3piksele.pl
www.slubny-obiektyw.pl - fotografia ?lubna i okoliczno?ciowa |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-08-31, 13:28
Baretki:  |
|
|
Moja ?ona chodzi?a do Paw?owskich (tak si? nazywaj? ci z Le?nej?) i raczej by?a zadowolona, poza jakim? dupkiem który ch?tnie r?ce na kolana kursantek pcha? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2009-08-31, 13:38
|
|
| bez pysk dziada i tyle |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2009-08-31, 13:44
|
|
| Watcher napisał/a: | | Paw?owskich |
Grabowscy hehe Ale my?l?, ?e macanie kolan akurat Cynikowi nie grozi.
Ja te? do nich chodzi?em i jestem ca?kiem zadowolony. Szybko, ?atwo i przyjemnie
Paru kumpli chodzi?o te? do tego kolesia od autobusów. Krygera bodaj?e, te? nie narzekali. On chyba nie zatrudnia nikogo, a je?dzi on i jego ?ona je?li sie nie myle. |
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-08-31, 14:21
|
|
|
| Zapa? napisał/a: | | macanie kolan akurat Cynikowi nie grozi. |
shit!
dzi?ki Panowie
jak kto? ma jeszcze jakie? historyjki itp, to walcie ?mia?o.
warte zaznaczenia jest to, ?e chodzi o nauk? od podstaw (i nie mówi? tu o przepisach) , a wi?c ?aden kurs na Pi?? pierwszego dnia mnie nie interesuje |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-08-31, 16:12
|
|
|
| cYnik napisał/a: |
warte zaznaczenia jest to, ?e chodzi o nauk? od podstaw (i nie mówi? tu o przepisach) , a wi?c ?aden kurs na Pi?? pierwszego dnia mnie nie interesuje |
Nikt Ciebie nie zabierze do Pi?y pierwszego dnia! Najpierw po Chodzie?y troch? poje?dzisz |
_________________ |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-08-31, 16:22
|
|
|
| kali napisał/a: | | cYnik napisał/a: |
Nikt Ciebie nie zabierze do Pi?y pierwszego dnia! Najpierw po Chodzie?y troch? poje?dzisz |
hehe, a no w?a?nie, ?e znam ju? kilka takich przypadków, ?e pierwsza jazda i Pi?a, bo instruktor mia? co? do za?atwienia tam
w?a?nie te? o takie historie mi chodzi |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-08-31, 19:17
|
|
| Ja mia?em kurs do Pi?y pierwszego dnia, ale u kogo to by?o, to ju? nie pami?tam (na pewno nie u Grabowskich). |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-08-31, 20:41
|
|
|
Wielu moich znajomych ostatnio ucz?szcza?o na kursy, sam chodzi?em do Marka ?abiszaka i jestem bardzo zadowolony. Inni narzekali na brak uwag w trakcie jazdy, chamskie zachowanie instruktorów, niedouczanie. Braki wychodzi?y na egzaminie. Prawda jest taka, ?e jak kto? chce to wsz?dzie si? nauczy. U ?abiszaka du?a wi?kszo?? zdaje maksymalnie za drugim razem, rzadko kto nie zdaje. Mili instruktorzy, dynamiczniejsze Clio ni? te u Grabowskich i u Markowskiego (25 KM ), 1200z? za kurs. Polecam ;p |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2009-08-31, 23:06
|
|
| Przypomnia?o mi si?, te? by?em u ?abiszaka. |

|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2009-08-31, 23:11
|
|
|
| Polecam Marka ?abiszaka - robi?em u niego kurs kilkana?cie lat temu i by?o ?wietnie! |
|
|
|
 |
Pantufel
Diuk

|
Wysłany: 2009-08-31, 23:18
|
|
|
| kali napisał/a: |
O, a ja tak mia?am ?adne zaskoczenie, my?l? sobie "pierwsza wizyta no to dzisiaj ruszanie jakie? ?uki, spoko" wchodz? do biura, ?abiszak rzuca mi kluczyki z tekstem "m?oda, jedziesz do Pi?y"
Równie? polecam kurs, fakt faktem rok temu by? t?ok bo przez pewien czas je?dzi? sam. Teraz ma do pomocy brata i idzie sprawnie. Mi?a atmosfera, na luzie. |
_________________ "Nie jeste?my Szwedami, Rosjanami nie b?dziemy nigdy, b?d?my wi?c Finami!" |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-01, 01:21
|
|
|
| Cytat: | | Prawda jest taka, ?e jak kto? chce to wsz?dzie si? nauczy. |
Wsz?dzie? U ka?dego? Nie! Mnie si? zdarzy?o w kilku przypadkach, ?e osoba, z któr? je?dzi?em (te? robi?a kurs, nie instruktor) potrafi?a mi lepiej wyt?umaczy? niektóre rzeczy.
Co by nie by?o je?dzi? Cyniku i tak dopiero si? nauczysz jak prawko odbierzesz |
_________________ |
|
|
|
 |
Sayon
Wielki Książę

|
Wysłany: 2009-09-01, 20:46
|
|
|
Wybacz, ja maj?c swoje trzydzie?ci godzin wyuczy? bym si? sam, na tyle, ?eby przy dobrym uk?adzie zda? ten wredny egzamin. Jak kto? jest noga, to mu nawet Marek ?abiszak nie pomo?e, który nadzwyczaj wyra?nie potrafi wyt?umaczy? jak je?dzi?.
Cynik, wybór jak na Chodzie? jest prosty |
|
|
|
 |
cYnik
Arcyksiążę

|
Wysłany: 2009-09-01, 21:10
|
|
|
no to chyba zosta?em przekonany
mam nadziej?, ?e ma cierpliwo?? do zupe?nych ?ó?todziobów z obs?ugi skrzyni biegów |
|
|
|
 |
|
|