|
Galeria prac |
| Autor |
Wiadomość |
darthmateusz
Cesarz

|
Wysłany: 2005-09-25, 11:53
|
|
|
Micha? ty ich nie widzisz, ale si? nie dziwie, gdyby? bardziej si? figurkom przyjrza? a ja si? przygl?da?em to nie sa idelane. To i owo jeszcze Gazza musi doprowadzi? do perfekcji. Ty si? lepiej interesuj podnoszeniem swoich kwalifikacji |
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-09-25, 13:00
|
|
|
Jak maluj? tak maluj? i wcale nie mam zamiaru doprowadza? czegokolwiek do perfekcji. Nie maluj? idealnie, cho? wiem , ?e mog? wi?cej. Maluj? tak bo uznaj?, ?e jest to stopie? zadowalaj?cy i do grania wystarczy. Je?li mia?bym kiedykolwiek co? malowa? dla samego malowania to mo?e wspi??bym si? na wy?yny w?asnych umiej?tno?ci, a tak - zostaj? przy dotychczasowym stylu. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-09-25, 22:38
Baretki:  |
|
|
| Gazza napisał/a: | Jak maluj? tak maluj? i wcale nie mam zamiaru doprowadza? czegokolwiek do perfekcji. Nie maluj? idealnie, cho? wiem , ?e mog? wi?cej. Maluj? tak bo uznaj?, ?e jest to stopie? zadowalaj?cy i do grania wystarczy. Je?li mia?bym kiedykolwiek co? malowa? dla samego malowania to mo?e wspi??bym si? na wy?yny w?asnych umiej?tno?ci, a tak - zostaj? przy dotychczasowym stylu. | Zrozumia?y minimalizm, ale ufam, ?e przy specialach na te wy?yny nadal b?dziesz si? wspina? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-09-26, 06:23
|
|
| Ja my?l? ?e taki styl na szybkiego i byle jak niekiedy mo?e przynie?? nader znakomite wyniki. A od maluj?cego zale?y jaki efekt chce osi?gn??. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-03, 09:50
|
|
A oto Lictorn:
No to teraz mo?ecie si? wy?ywa?. Zapraszam do komentowania. Mam nadziej? ?e podstawka si? podoba. Napisy na niej wzorowane na znakach Eldorów z rulebook |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-10-03, 17:36
|
|
|
Ciesz? si?, ?e to mi przypad? zaszczyt pierwszej recenzji.
No wi?c ..... (szukam szcz?ki po pod?odze w?a?nie).... OH BOY!!
Jestem pod wra?eniem. Wspania?a robota. Malowanie jak trzeba, wystarczaj?ce - widz?, ?e tuszu si? ju? nie boisz, i s?usznie! Podstawka fachowa! Takie lubi?! Model sam w sobie kapitalny wi?c malowanie tylko go jeszcze uatrakcyjni?o. BRAVO! Zach?ca mnie takie co? do roboty! Zdj?cie bardzo dobre, cho? warto by?o postawi? obok jakiego? standardowego pampra dla skali. No i t?o jakie? bardziej naturalne ale i tak spoko!
|
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-03, 18:05
|
|
Co do wielko?ci tego modelu to jest on dok?adnie taki sam wysoki jak Broodlord. Jedynie jego ?apki dodaj? mu wysoko?ci.
Fotki niestety mam, jakie mam. Gdybym mia? swój aparat pewnie postara?bym si? je zrobi? du?o lepsze. A tak jak mam dos?ownie aparat na 5 minut to kicha :/. Ale my?l?, ?e skonfrontujemy to kiedy? w realu . |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-04, 20:15
|
|
Ubung macht den Maister. Brawo, krótko mówi?c, hehe wida?, ?e dochodzisz do perfekcji ..., bardzo mi si? podoba, a podstawka jest zajefajna |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-06, 21:58
|
|
| Zobaczy?em na w?asne oczy cz??? (wi?kszo??) pot?gi Jacka. Red Terror, matke tyranidów, Lictorna, szczena opada ... |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-12, 11:56
|
|
| Mam propozycj?, poddaj? j? pod dyskusj?. Móg?bym wydzieli? podforum do Battlegroundu (tak jak w RPG s? podfora Gladius i Ostateczna Granica) zatytu?owane Galeria po prostu. Ka?da nasza praca by?aby tam odr?bnym tematem z ankiet?, dzi?ki czemu mogliby?my ocenia? ka?d? figurk? liczbowo, poza tym na temat ka?dej toczona by?aby odr?bna dyskusja. Co wy na to? |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-12, 13:21
|
|
ja jestem za
pomys? bardzo mi si? spodoba? |
|
|
|
 |
Gazza
Arcymag

|
Wysłany: 2005-10-12, 19:42
|
|
|
Popieram! Przynajmniej nie b?d? ju? wi?cej rozczarowany klikaj?c dr??c? r?k? na "Galeri? prac" (z nadziej? uj?enia czyjego? dzie?a) i czytaj?c same texty. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2005-10-12, 20:14
|
|
Niech si? stanie |

|
|
|
 |
|
|