Forum Obserwatora III Strona Główna Forum Obserwatora III
Tu powinien być tekst o profilu forum. Ale go nie bedzie. Profil jest zbyt duzy :)

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Muzyczny ring wolny

Wybierz muzyków
Iron Maiden
43%
 43%  [ 7 ]
Queen
56%
 56%  [ 9 ]
Głosowań: 16
Wszystkich Głosów: 16

Autor Wiadomość
gotard 
Król-Kapłan

Wysłany: 2005-11-29, 18:30   

IM przy Queen wypada jak ubogi krewny z Angoli.Queen choc to nie moj faworyt teraz sie nim staje,znam wiele osob ktore na taka pare wybuchli by smiechem i dziwily by sie ze ktos moze cenic IM ponad Q.Tym razem nie napisze nic w stylu ze IM to tez dobra kapela itp. slogany.IM to jest synonim kiczu w metalu ktory myslalem ze juz zosta? pochowany.Q to muzyka uniwersalna przy ktorej bawi sie kazde pokolenie bez znaczenia jakie maja gusta muzyczne(muzyka ma ?aczyc a nie dzielic)IM to muzyja czarnych kurtek i w sumie dosc elitarna co nie znaczy wysublimowna.

Iliador 
Margrabia

Wysłany: 2005-11-29, 19:00   

E, po prostu mogles napisac: "Queen, bo IM nie lubie". Bo tyle wlasnie mozna wyczytac z twojego posta. Przy Queen kazde pokolenie sie bawi, badania robiles? Bo jak dla mnie oba zespoly sa szalenie popularne ;) . Calosc brzmi jak proba dowartosciowania swojej wypowiedzi, niz jakis konkretny arg. ;P. Muzyka czarnych kurtek? Znowu, badania robiles? Elitarna? O_O

Ale tyle, dyskusji na ten temat nie chce, bo sensu nie ma ;) . Po prostu czulem potrzebe skomentowania (final w koncu powinien budzic emocje ;) ).

Pablo 
Następca tronu

Wysłany: 2005-11-29, 20:28   

zdecydowanie Queen. fina? na prawde warty tych obu zespo?ów 8) Queen dlatego ?e spodoba?a mi sie ich muzyka juz od najm?odszych lat i jak by?em ma?y to tata zawsze w??cza? mi ich w samochodzie gdy gdzies jechalismy. za te minione lata na nich zag?osuje i za to ?e ich muzyka faktycznie ??czy pokolenia :) co prawda i ja i mój ojciec s?uchalismy IM swego czasu (on du?o wczesniej :-) ) jednak to Queen by?a, jest i b?dzie legend? a ich piosenki zna ka?de ka?de dziecko (chocia?by We Are the Champions)

only Queen :queen:

swoj? drog?, g?upio ?e mówie to dopiero teraz, szkoda ?e w ringu nie bra? udzia? Led Zeppelin....ale i tak s? moimi zwyci?zcami :wink:

Pantufel 
Diuk

Wysłany: 2005-11-29, 21:46   

Fina? nie powiem, mo?e by? emocjonuj?cy, chocia? i tym razem watpliwo?ci nie mam. Zdecydowanie Queen. Si?gaj?c wstecz to chyba pierwszy zespó? którego zacz??am s?ucha? tak na powa?nie ( dzi?ki mamo! :D ), a dzisiaj niespodzianka: cudem odnalezione kasety Queena na strychu! I jak tu si? nie cieszy?! :-)

mychafront 
Książę

Wysłany: 2005-11-29, 21:58   

?elazna dziewica kontra Królowa...?...no niez?e starcie :-D ...ale ja oczywi?cie odam swój g?os na IM, poniewa? jak powiedzia? jeden z moich poprzedników IM to drugi zespo? po Metallice, który ukocha?em...Queen wniós? te? wiele do historii muzyki rockowej ale muzyka IM mi bardziej odpowiada... 8) :-)

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-12-05, 15:02   
   Baretki: zalozyciel

Zwyci?stwo Królowej jak najbardziej zas?u?one, za g?os, za kompozycje, za odwag? w szukaniu nowych brzmie?. Po prostu arty?ci!

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

kali 
Wielki Książę

Wysłany: 2005-12-07, 20:16   

mo?e teraz te? g?osowanie na najlepszego muzyka? :razz:

Watcher 
Hammer of Thor

Wysłany: 2005-12-07, 20:27   
   Baretki: zalozyciel

Najpierw aktorzy :) Zbyt wiele Ringów jednocze?nie zaciemni spraw? :)

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods.

Odpowiedz do tematu