|
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2006-06-08, 20:27
Baretki:  |
|
|
no to ja specjalnie dla Ciebie ubieram Kona |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-07-23, 12:24
|
|
|
Teraz ma?y konkursik
Jestem ciekaw czy kto? wie có? to za barwn? posta? przedstawia mój awatar.
Dla u?atwienia dodam, ?e ta osoba ?y?a w pierwszej po?awie XX wieku w Wisconsin, a reszt? ?ycia sp?dzi?a w zamkni?tym zak?adnie psychitrycznym gdzie zmar?a w wieku 77lat po d?ugiej walce z rakiem. Jest mocno zwi?zana (nie bezpo?rednio) z filmem "Psychoza" ...
Kto to jest?? |
|
 |
RNR
Książę

|
Wysłany: 2006-07-23, 14:07
|
|
|
| Hmm, podejrzewam ?e to ten chory psychicznie malarz, o którym kiedy? mówi?e?. Niestety nie pami?tam jego imienia i nazwiska. Zgadza si?? |
_________________ – Moja jest tylko racja i to ?wi?ta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza ni? twojsza. ?e w?a?nie moja racja jest racja najmojsza! |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-07-23, 17:35
|
|
|
Nie Simon, to nie jest Albert Fish. Musze przyzna?, ?e jeste? na dobrym tropie, strzelaj dalej... |
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-07-23, 19:17
|
|
|
Kolejne wskazówki:
1. Slayer ma w swoim repertuarze piosenk? po?wi?con? jego niecnym czynom.
2. By? g?ówn? inspiracj? dla posta?i Bufflo Bill z "Milczenia owiec" Harrisa
3. Mia? bardzo "szczególny stosunek" do p?ci pi?knej |
|
 |
mychafront
Książę

|
Wysłany: 2006-07-24, 01:27
|
|
|
Jest to Eddie Gein. Urodzi? si? w 1906, uznany zosta? jako zabójca, seryjny morderca, lecz zabi? prawdopodobnie tylko 2 osoby. Wygra?em?? aha toche jego biografi mo?na si? doszuka? te? w Taksa?skiej Masakrze |
_________________ www.theroadside.fora.pl |
|
|
|
 |
EdgeCrusher
Książę

|
Wysłany: 2006-07-24, 16:58
|
|
|
Tak jest to rzeczywi?cie Ed Gein - wygra?e? u?cisk d?oni na realu . Poza tym udowodniono mu tylko 2 morderstwa (by? podej?ewany jeszcze o kilka w tym o "usuni?cie"w?a?nego brata). Eddie by? te? winien licznym dewastacje grobów na miejscowym cm?tarzu - cz?sto zabiera? do domu trofea z tych nocnych eskapad (interesowa?y go tylko cia?a kobiet, najlepiej m?odych).
Jest on jednym z najbardziej znanych seryjnych morderców (cho? nie zalicza si? do nich pod wzgl?dem ilo?ci ofiar) ze wzgl?dy na swój szczególny przypadek nerkofili - robi? on z ludzkiej skóry obicia mebli oraz uszy? sobie z niej kostium (przy czym twierdzi?, ?e nie utrzymuwa? ze zw?okami stosunów sexualnych... mia? równie? w ma?ym stopniu zap?dy kanibalistyczne)
Kto by pomysla?, ?e mi?y farmer Eddie z s?siedztwa mo?e okaza? si? potworem w ludzkiej skórze, dos?ownie...
Jeszcze raz gratuluje zwyci?zcy - ju? zaczyna?em w?tpi? w naszych forumowiczów |
|
 |
silek
Książę Elektor

|
Wysłany: 2006-08-22, 10:53
|
|
|
| Tym razem mój avatar przedstawia Puchiko-chan, posta? z anime Di Gi Charat, które z Kurokim ostatnio ogl?dali?my ^^' Bardzo fajne, po oko?o 3 minutki odcinek...ale nam si? podoba?o, prawda-gema? ^^ |
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-08-22, 12:24
|
|
| silek napisał/a: | | ale nam si? podoba?o, prawda-gema? ^^ |
Spróbowa?by napisa?, ?e nie |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
KurokiKaze
Król

|
Wysłany: 2006-08-23, 14:54
|
|
|
Prawda, prawda- gema ^^. W moim przypadku mamy do czynienia z kapitanem 10 squadu Hitsugaya Toushiro, zwanego te? White-chan ale to w przesz?o?ci. Posiada bardzo fajnego ban-kai DAI GUREN HYOURINMARU, i ?mieszn? vice kapitanke Matsumoto . Wiem ?e i tak prawie nikt nie wie o co chodzi ale mo?e kiedy? si? dowiecie, ale warto o tym wspomnie?. |
_________________ Miecz jest dusz? samuraja.
Je?eli kto o nim zapomni lub utraci go
nie b?dzie mu odpuszczone
Shogun Tokugawa Ieyasu |
|
|
|
 |
zaran
Następca tronu

|
Wysłany: 2006-08-23, 22:46
|
|
|
Kiedy? mia?em za avatara wizerunek Ertaiego z jednej z kart MTG...obecnie (mimo ?e z WoW-em raczej sko?czy?em) jest to ?owca (czy zabójca nie pami?tam dok?adnie nazwy ) demonów z Warcrafta . Mia?em dylemat czy nie wzi??? ?ucznika zamiast tego...mo?e kiedy? zmieni? . |
|
|
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

|
Wysłany: 2006-08-28, 23:33
|
|
|
| Ja mam Sandora Clegana z ksi??ki "Pie?? Lodu i Ognia" |
|
|
|
 |
pikusMAIDEN
Wielki Król

|
Wysłany: 2006-08-28, 23:42
|
|
|
| KacperTheCowboy napisał/a: | | Ja mam Sandora Clegana z ksi??ki "Pie?? Lodu i Ognia" |
Ma?e pytanko- gdzie znalaz?es tego avatara i czy jest tam wiecej teo typu rusynków do "Piesni.."? |
|
 |
KacperTheCowboy
Diuk

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2006-09-25, 18:41
|
|
A ja wstawi?em sobie anonimowego legionist? |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|