|
Tartar - dyskusja ogólna |
| Autor |
Wiadomość |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-03-30, 19:45
Baretki:  |
|
|
Hmm, ale, o co chodzi?
W li?cie genera?ów te? jeste? na bia?o czy mo?e jakie? ma?e wyja?nienie tego wszystkiego. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-06, 11:29
|
|
|
| Mam pytanko do szanownych kolegów, czy kto? posiada jakie? zasady nowe (Ved.) WH40K do po?yczenia? - chcia?bym poczyta? z czym to wogóle sie je, bom zielony jak Holenderskie jab?ko. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
http://signup.leagueofleg...eec0ac026696512 |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-06, 12:58
|
|
Ja mam na spó?k? z Drzewcem, my?l? ?e nie b?dzie robi? problemów |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-06, 13:01
|
|
|
| Super, to mo?e jeszcze za?api? si? na jak?? bitewk? co by zaobserwowa? co i jak na ?ywo. |
_________________ League of Legends - stwórz konto z tego linku i wbij lvl 5, a podziel? si? w zamian wiedz? na temat giery.
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-06, 16:05
|
|
|
Duscann czyzby realne plany zakupowe? Tez jestes po lekturze wywyzszenia? |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-06, 18:09
|
|
|
Niewykluczone, tym bardziej ?e Wampiry na 3000p. to wystarczaj?ca ilo?c figurek.
Przyznam si? ?e najbardziej podjara?a mnie do 40k gra Dawn of war II |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-06, 19:05
|
|
|
| A jaka armia Cie interesuje? Kolejne masy czy elita? |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-06, 19:41
|
|
|
| Napocz?tku wpad?a mi w oko armia SM potem (przez gr? PC) Tyranidzi, ale poogl?da?em sobie troch? fot CSM i byc mo?e to b?dzie to, my?la?em o Nurglu ale zdecydowany nie jestem bo ?eby dobrze zrobi? armi? Nurgla potrzeba duu?o pracy. |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-07, 11:49
|
|
|
| duscann napisał/a: | | ale poogl?da?em sobie troch? fot CSM i byc mo?e to b?dzie to, my?la?em o Nurglu |
Swietny wybór Synu Ciemno?ci. Doskona?a przeciwwaga dla masówki VC. Abaddon- Herald W?adcy Zarazy bardzo ch?tnie przyjmie Twoje si?y pod Mroczna Opiek?... |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-07, 11:57
|
|
| Prosz? o nie kontynuowanie tego OT tutaj. |

Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
duscann
Następca tronu

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-07, 12:35
|
|
| Tawerna, tutaj lub nowy temat. Tutaj rozmawiamy o kampanii Tartar, czy? nie? W dodatku ten temat jest tak du?y, ?e nie mog? go ju? podzieli?. |

|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-10-18, 13:04
|
|
Chcia?bym pogratulowa? zwyci?stwa Drzewcowi. Nie ma si? co oszukiwa?, Tau ju? wygra?o t? kampani?, skonstruowana by?a ona na potrzeby czwartej edycji, obecnie ?adna z armii jeszcze uczestnicz?cych nie ma w mojej ocenie szans z Tau na te zasady. Drzewiec zreszt? ca?y czas mia? przewag? (przegra? chyba tylko jedn? bitw? je?li si? nie myl?), wi?c zwyci?stwo ma zapewnione. Co prawda Zapa? jeszcze b?dzie si? bawi? we w?asne do?ynanie (Kacper od dawna jest nieaktywny), ale dla mnie to ju? tylko dzia?alno?? egzekucyjna
Z perspektywy czasu widz? jeden mój b??d: teren kampanii by? zdecydowanie zbyt rozleg?y. W mi?dzyczasie zmienia?y si? kodeksy, zmieni?a si? edycja... Konkwista te? cierpi na t? chorob? i powa?nie my?l? o wycofaniu si? z tej?e. Kampania powinna rozstrzygn?? si? po 4-5 turach, maksymalnie 6-7. M?dry Polak po szkodzie |

|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

Armia WH40k:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-10-18, 13:13
|
|
Dok?adnie ilo?? prowincji by?a zbyt wielka, co tylko wyd?u?a?o nie potrzebnie kampani?.
Moim zdaniem ilo?? prowincji na gracza powinna wynosi? minimum 2 maksimum 5 na starcie, czyli gra nas powiedzmy 3 osoby w kampanii, wi?c maksymalnie wychodzi 15 prowincji.
Co do samych zasad uwa?am, ?e nie by?y one z?e wszak te? ewoluowa?y z czasem i moim zdaniem dawa?y rad?. |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-10-18, 13:22
|
|
| Problem w tym, ?e nasze dzisiejsze metody rozstawiania mia?y si? ju? nijak do realiów pi?tej edycji, nie wspominaj?c o regu?ach dodatkowych (rezerwach dajmy na to) co mocno wyko?lawia rozgrywk? w stosunku do dzisiejszych realiów. To tak, jak z wasz? towarzysk? bitw? z wczoraj, dzisiaj w ?adnej misji nie ma ju? rozstawiania si? 6 cali od kraw?dzi, dzi? minimum rozstawia si? 12 cali od ?rodka... |

|
|
|
 |
|
|