|
Najbardziej zryci "arty?ci" |
| Autor |
Wiadomość |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-09-04, 00:18
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | Szczerze powiem, ?e ?al mi Mandaryny. Dlaczego? Bo wmówili kobiecie, ?e potrafi ?piewa?, cho? tego kompletnie nie umie. I tak pewnie wpad?a w straszne kompleksy. Zreszt? na sam koniec i tak nerwy jej pu?ci?y. Po h... si? tam pcha?a to ja nie wiem?
?e ten jaj g?upi m??ulek nie widzi, ?e nie umie ona ?piewa? i nie móg? jej odradzi? ?eby sobie odpu?ci?a.
No, ale fakt faktem by?o to straszne. :/ |
a m?? ?piewa? umie? |
_________________ |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

|
Wysłany: 2005-09-04, 01:15
Baretki:  |
|
|
| M?? ma przynajmniej szcz?tki g?osu. ?ona nie ma nawet krzty. Brak si?y, brak skali, brak barwy... BRAK. |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-09-04, 09:16
|
|
| Brak WSZYSTKIEGO. Jedynie co to ?adnie si? prezentuje a i to kwestia gustu Szkodam mi jej. |
|
|
|
 |
Pablo
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-09-04, 09:29
|
|
|
| kurde a ja specjalnie prze??czy?em na inny kana? jak ona ?piewa?a....ze tez mnie takie widowisko omin??o....a czemu sie porycza?a?? |
_________________ Którego? wczesnego ranka w Dolinie Muminków W?óczykij obudzi? si? w swoim namiocie i poczu?, ?e nadesz?a jesie? i czas rusza? w drog?. |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-09-04, 09:57
|
|
No có? zrobi?a z siebie po?miewisko i idiotk? i w ko?cu to do niej dotar?o. A jak Ty by? na to zareagowa? :/ |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2005-09-04, 17:30
|
|
|
| jacoleko napisał/a: | | Brak WSZYSTKIEGO |
No wszystkiego to jej nie brakuje ma co w bluzke w?o?y?(zreszta doda i ta babka z ?ez tesh) |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
jacoleko
Wielki Ascendent

|
Wysłany: 2005-09-04, 20:05
|
|
Doda to ma co pokaza? i ma talent :D:D:D. A Mandarynkowy Sen si? nie spe?ni? hehehe |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-09-04, 21:12
|
|
|
No w?asnie... Doda bardzo dobrze ?piewa! Strasznie mi si? podoba? jej wyst?p. I dlatego pomijam to, ?e wygl?da?a kiczowato
BTW. Doda i Mandaryna maj? w cycach silikon, nie wiem czy to was kr?ci... |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
kali
Wielki Książę

|
Wysłany: 2005-09-04, 21:18
|
|
|
| Cytat: | | BTW. Doda i Mandaryna maj? w cycach silikon, nie wiem czy to was kr?ci... |
zazdrosna? |
_________________ |
|
|
|
 |
Amy
Margrabia

|
Wysłany: 2005-09-04, 21:20
|
|
|
Haha, o silikon? Nigdy w ?yciu!
Ale no sorry, faceci sa pu?ci... równie dobrze mog?abym sobie wypcha? stanik wat?! Naprawd? wam sie to podoba? |
_________________ I choose to live and to
Grow, take and give and to
Move, learn and love and to
Cry, kill and die and to
Be paranoid and to
Lie, hate and fear and to
Do what it takes to move through |
|
|
|
 |
GiveItUp
Patrycjusz

|
Wysłany: 2005-09-04, 21:36
|
|
|
Mezczyzni sa podobno wzrokowcami. Zreszta watpie, ze Doda wybila sie tak tylko i wylacznie dzieki swemu talentowi muzycznemu. |
|
|
|
 |
GyzzBurn
Następca tronu

|
Wysłany: 2005-09-04, 23:02
|
|
|
?zy mnie bardzo wkurzaj? - Closterkeller dla ubogich (duchem) i jeszcze te grafoma?skie teksty; kiedy? musia?em wys?ucha? ca?ej p?yty; "kochali si? nami?tnie w m?skiej ubikacji" nami?tno?? w ?mierdz?cym kiblu bodaj?e w Jarocinie?? czy to song dla koprofilów? |
_________________ „Fortuna to niesta?a dziwka, zwariowana na punkcie ironii” Glen Charles Cook |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

|
Wysłany: 2005-09-05, 15:43
|
|
|
| GiveItUp napisał/a: | | BTW. Doda i Mandaryna maj? w cycach silikon, nie wiem czy to was kr?ci... |
Silikon silikonem ale popatezec mo?na ?e hoho |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Zapał
Arcydemon

|
Wysłany: 2005-09-05, 16:29
|
|
A po za tym ona ma nie tylko sylikon |
|
 |
gekon
Mistrz cechowy

|
Wysłany: 2005-09-22, 21:13
|
|
|
ale temat, czy ojne maj? silikon, czy nie podobnie jak chyba wszyscy tutaj, nie trawi? takiej muzy,kiczem zaje?d?a zarówno od Dody, jak od Mandaryny i ?ez, co one w ogóle robi? na tej scenie?prawda jest taka, ?e wspó?czesna muzyka, jest co najmniej o po?ow? gorsza, ni? w latach ubieg?ych, a? strach pomy?le?, co b?dzie za... 10lat? Wojewódzki w jednym z felietonów napisa?:"mo?emy by? dumni, bo mieli?my Niemena, a Wy nie macie nikogo i nie zanosi si?, ?eby?cie mieli". Niemena szanuj?, chocia? fakt, ?e bardzo lubi? te? D?em, Nirvan?, szanuj? te? Dezertera, za jego teksty, boludzie och s?uchaj?, gdyby nie muzyka, nie mia?by jak wyra?a? swojego zdania dla takiej masy ludzi. mo?e w ko?cu co? sensownego do ludzi trafi.nie trawi? natomiast Sistars i tym podobnego badziewia, wi?kszo??i pl hh, no, oprócz mo?e Kalibra, którego czasami lubi? pos?ucha?... ostatnio sza?u dostaj?, jak w radiu starsi arty?ci si? sprzedaj?, nie maj?c ju?nic nowego do powiedzenia, ?piewaj?o niczym, tak, jak np. Kombi. ?aaaal. a apropos Myslovitz, bardzo ich lubi?, za t? wyciszaj?co-uspokajaj?c? muzyk?. ;] |
|
|
|
 |
|
|