|
BATTLE REPORT 2 V 2009 |
| Autor |
Wiadomość |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-03, 14:57
|
|
|
| Przesada Drzewiec !Kogo tu chcesz goni? ?Czy twoj smok goni? moj? kawalerie czy to mo?e moja kawaleria goni?a go ?Pozatym nazywanie WE peda?ami....Spojrz na swoje figurki które odpicowane s? nawet na bitwe w bia?e szaty.Apropo jak mo?esz narzeka? ?e nie mo?esz dogoni? elfa z ruchem 5,kawaleri? o ruchu 8(ja bym si? wstydzi? nawet narzeka?)?Pretensje tylko do siebie. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:08
Baretki:  |
|
|
| a mo?esz mi to bardziej wyja?ni? ? |
_________________ There is only War!
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:10
|
|
| M?ody uspokój si?, bo to nie jest do Ciebie akurat tylko do Moj?esz i jego taktyki uciekam. |
 |
|
|
|
 |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:11
|
|
|
| eh s?aba pami??...Odpisa?em na Twojego posta który poprostu zbluzga? WE. |
_________________ "To the righteous we bring hope. To the tained we bring fire" -Castellan Garran Crowe |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:11
|
|
Hej, tyle ?e elfy maj? tak? zabawk? (piesz?!) która pruje 18 cali, dystansuj?c moje wierzchowce |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:12
|
|
|
To kieruj to do poszczególnych osób,Tak samo mog?em napisa? ?e HE to peda?y a pozniej wyt??umaczy? si? ?e ten post by? do Zenka z Milcza. |
_________________ "To the righteous we bring hope. To the tained we bring fire" -Castellan Garran Crowe |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:15
|
|
| No to ?adnie. Nie ma jak to ?amanie zasad, no ale có? , mnie to nie usprawiedliwia, ale ja mam do?? grania przeciwko takim taktykom (mo?e brak do?wiadczenia robi swoje) eh no có? gra si? jak przeciwnik pozwala ... nast?pnym razem trza czeka? na nich i niech oni wyjd? z lasów ... |
 |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:18
|
|
| Gruby napisał/a: | To kieruj to do poszczególnych osób,Tak samo mog?em napisa? ?e HE to peda?y a pozniej wyt??umaczy? si? ?e ten post by? do Zenka z Milcza. |
Jeesssuuuuussss a w jakim po?cie ja to pisz? i do czego ja si? ustosunkowuje ... zaczyna dzia?a? mi to ju? na nerwy! |
 |
|
|
|
 |
Gruby
Baron

Armia WH40k:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:23
|
|
|
| A mi dzia?a co chwilowe narzekanie na WE !Moj?esz ma tak? taktyke a nie inn? i tyle,najpierw by?y Wampiry to teraz trzeba ponarzeka? na We. |
|
|
|
 |
Drzewiec
Ascendent

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 15:28
|
|
| Qrna ja nie narzekam na ras? tylko taktyk? !!, a to chyba zasadnicza ró?nica. Mi si? bardzo nie podoba (i nie tylko mi) uganianie si? za le?nymi tchórzami. A twoje porównywanie jest dalece od prawdy ... tak?e Kacper przesta? ... |
 |
|
|
|
 |
kedzi
Giermek

Armia WH40k:

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-03, 17:07
|
|
|
To nauczcie si? z tym gra?. Armia z tak? taktyk?. Co mo?e powinni jeszcze wyj?? pod pluton egzekucyjny, lub pozwoli? si? rozjecha? przez pancern? kawaleri? |
|
|
|
 |
szeregowiec ryan
Diamentowy Sfinks

Armia WFB:

|
Wysłany: 2009-05-03, 17:11
|
|
|
| Ale pamietajcie ze nawet jak Treeman stoi w lesie to mozna go uwali?:D Ostatnio gra?em z Mojzeszem i oczywiscie schowa? Drzewo i sobie tam sta?o przez ca?a bitwe nie robiac totalnie nic:D i nagle zwiany pocisk z katapulty który lecia? w ?uczników musna? go templejtk?- wiele nie zabrak?o a by zlecia? (dodam ze w ?epetyn? dosta?a Czarodziejka notabene równiez taktyka Mojzesza:D) |
_________________ Per me c'e solo l'INTER |
|
|
|
 |
Watcher
Hammer of Thor

Armia WH40k:

Armia WFB:

War of the Ring:

|
Wysłany: 2009-05-03, 17:29
|
|
| kedzi napisał/a: | To nauczcie si? z tym gra?. Armia z tak? taktyk?. Co mo?e powinni jeszcze wyj?? pod pluton egzekucyjny, lub pozwoli? si? rozjecha? przez pancern? kawaleri? | Zbiorowe samobójstwo te? by?oby mile widziane |

Minas Kolmar | Dobywając Thanira | Słowa, słowa, słowa
Forget the promise of progress and understanding, for in the grim darkness of the far future there is only war. There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. |
|
|
|
 |
|
|